tirsdag, desember 28, 2010

Billig moro


Eg får ofte spørsmål om kor dei svarte rammene me har på stoveveggen er frå - seinast i kveld. Eg tenkte derfor å benytte anledningen til å oppdatere bloggen, for å vise at her er liv i leiren trass i stille stunder reint bloggmessig. 

Rammene har eg kjøpt på Clas Ohlson til 79 kr per stykk (trur prisen er sånn cirka det). Rammene er av svartmalt tre (dei er iallefall ikkje av metalltypen som også førast av Clas O). 
Den observante vil legge merke til at me nyleg har fått opp ei rad med tre bilder av minstepusen vår også. Eg diggar dei billige rammene, dei fine bileta (tekne av Bodil Bo) og aller mest (sjølvsagt) herlighetane som er avbilda.

Du og du kor eg kosar meg nå. 
Juleferie. 
Kos med familien. 
Tid til å rydde i korger og skuffer, prøve ei ny oppskrift frå kokeboka, og til og med til å slenge seg litt på sofaen. 
Herlich. 
Dei siste kveldane har eg til og med jobba med jobbrelaterte ting, og det gjer jo berre samvittigheten og den gode kjensla enno betre. 
Bonus liksom :) 
Eg er i overkant mett skal eg innrømme, men det høyrer liksom med det også, he he. I dag gjekk eg til innkjøp av rockering som skal brukast til å få formene på plass igjen utover mot våren. Latterkrampa gjentok seg gong på gong i dag, då me testa rockeringferdighetane i heimen. Så langt har Herr Fe beste teken på rocking, men eg skal gje han hard konkurranse. 
Etterkvart ;)
Ynskjer alle som er innom ei flott romjul!
Klem til alle som vil ha :)


PS! Til slutt må eg berre vise dåko den herlege helsinga eg fekk hjå Krabbelure i går. Rørandes kjekk :) Stikk innom bloggen hennar - den er supergøy og serverar kaker til deg også! Og eg må innrømme at eg er dødsmisunneleg på Wendtputene ho har sikra seg... :) 

17 kommentarer:

whitebite sa...

Er så glad i bloggen din du gooode fe, at jeg smiler hver gang jeg ser det er kommet et nytt innlegg♥
er det ikke herrrrlig med all den snøen vi har fått her, tror det er slutt på slapsete vintre her i oljehovedstaden nå jeg!
Du har de bare så fint! herlighet!

Fishermans Daughter sa...

He he! tar gjerne imot en romjuls klem og sender en i retur!
Fin fin blogg med masse inspirasjon:)
Selv om jeg er i permisjon, så føles det som litt ekstra ferie med jula nå:)
Kose dere videre!

Veronika

Teuto-Elfen sa...

How Nice and a HAPPY NEW YEAR 2011.

Best wishes from...
Michaela

Everyday life sa...

D er overraskende mange kule ting på Clas.Min samboer jobber der,og ser jeg noe jeg liker på en blogg e.l sendre jeg bestilling via sms.Veldig greitt:D
God jul videre!:D
Kjersti

Sally sa...

Hej,

jeg elsker dine fluesvamper! Måske har du lyst at kigge på min samling http://sallys-zuhause.blogspot.com/2010/12/fliegenpilz-parade.html .

Venlige hilsener fra Tyskland sender Sally

Åshild - prydeligbloggen sa...

vårt brudebilde er ramma inn i clas ohlson-rammer :) Funker som bare det! God romjul!

mette sa...

låvv clas olson myself!! nydelige bilder du tar, så krystallklare, og fantstiske motiver hele veien, mmmm...

Anonym sa...

Fantastisk! Har lurt på hvor du hadde kjøpt de. Hadde lyst å henge barne/bryllup bilder på lignende vis. Takk for en jordnær og inspirerende blogg. Hilsen meg som er litt ny i gamet:-)

Hildemor sa...

Kjempefine rammer, men enda nydeligere de små som er i rammene:-).
Digger bloggen din, du skriver utrolig bra, alltid kjekt å lese dine innlegg.
Klem hilde

Sofie sa...

Øjj, sikke mange svampe stager du har. Det ser godt ud!
Knus

Solrosa sa...

Du viser så fine bilder! Herlig! Jeg tror jeg må skaffe meg et kamera en kan ta ordentlige bilder med på denne tida av året. Her nytes rolige dager. Godt med jul! Ser ut som dere har det veldig koselig hjemme også!

God jul videre til deg og dine!

Hilsen Solrosa

Torill sa...

Er det papp eller sponplate bak på biletrammene? Fekk vite av ein fotograf at rimelege biletrammer ofte hadde sponplater istaden for hard papp bak bileta (der det er festa), og at dette var ikkje bra. Det skuldast at trespon har syre i seg og øydelegger bileta på lang sikt. Til dømes IKEA har alle sine bileter i syrehaldig ramme. Tenkte eg berre skulle nevne det sidan nokre av dine lesarar funderer på rammekjøp.

Guros Vindu sa...

Hei,
Det er første gangen jeg titter innom bloggen din og jeg må si det er en inspirerende blogg du har. Flotte bilder har du også:-))

Titter gjerne innom senere jeg:-)

tante fiolett sa...

Ingentig er som lekre ting til en billig penge;) Kjempeflott med søte barnebilder i svarte, enkle rammer på veggen:) og så mange kule sopper!! Kan jeg spørre hvor de er kjøpt?? Fortsatt goood romjul:)
Klem fra Jeanette

anne - moseplassen sa...

Kjempefine rammer! digger enkle rammer, og flott når de danner et stort felt.

Men de lysestakesoppene dine var jo helt spektakulære, gosj så kule! Riktig til å bli glad av :D

Den gode feen sa...

Hei hei og takk for supre kommentarar. Soppane er bruktfunn frå her og der. Eg samlar på slike soppar, og trur dei er frå 50-talet. RICE har laga kopi av dei, og du finn svært like lysestakar i butikkar som er velutstyrte på RICE-produkt. Lukka til :)

Helen sa...

Those photos look really good on the wall however I'm in love with those candle sticks! sigh

Related Posts with Thumbnails