onsdag, mars 23, 2011

Kvitring frå Polly


Eg er framleis forelska i små fuglehus. Dei er liksom så yndige i all si enkelheit.

Med gårsdagens innlegg friskt i minne der eg proklamerer høgt og tydeleg at me ikkje treng meir dill og dall og ting og tang, må eg flire litt av meg sjølv altså. Det er jo ikkje slik at eg aldri meir kjem til å kjøpe dilldall. Herlighet, det kjem eg jo aldri til å klare. Eg prøver berre å vere litt bevisst kva eg drar heim, og tenker meg om både ein og to gonger før eg drar VISA'en.

I helga var me heime på Halsnøy, og som vanleg svinga me innom favorittbutikken på laurdagshandlerunden. Der bugna det av nye fiiiine varer, og eg fann ut at dette fuglehuset vil gjere seg godt på Almas rom. At det var omtrent gratis var jo også ein positiv faktor. Eg tenkte meg sjølvsagt om både ein og to og tre gonger, og vart einig med meg sjølv i at dette måtte me ha ;)


Det er visst fleire enn meg som likar skjønne små fuglehus. Polly Pocket har vore så freidig at ho har flytta rett inn. I staden for fulgekvitring frå ein lukkeleg liten spurvefamilie, er det berre jamringa frå Polly som har kilt seg fast i døropninga me høyrer ;)


Eg elskar at ungane tar i bruk pynteting til leik. Då får liksom pyntetinga ein ekstra funksjon då dei vert ein bruksting. På same måte elskar eg jo også at brukstinga er ein pynteting, så dette er ein evig runddans :)

Ha ein flott torsdag i morgon!

P.S. Tøydukka som har hoppa oppi kjøkkenmaskina er eit herleg bruktfunn. Er det nokon som tilfeldigvis har sett slik tøydukke før og kan fortelje meg litt om den? 

P.P.S. Akkurat nå vart eg plutseleg usikker på om det er ei Polly Pocket dukke som har busett seg i fuglehuset. He he, det er jo ikkje så nøye vel? :)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig søte fuglehus!
Du har helt nydelige bilde forresten:-)

whitebite sa...

nope, det er definitivt ikke polly pocket nei;o) hehe. Det er en liten mc donalds-barbie-lignende sak. Pollypocket er pittepitte liten!
Og en lignende slik tøydukke hadde jeg som liten! mer enn det vet jeg ikke.. Enn at jeg er fra 70-tallet.
Søt, ihvertfall!

The Smiths sa...

Ååå, det fuglehuset var utrolig fint. Og fin farge=) Jeg òg liker godt når unger bruker pynteting til lek. Kjøpte to påskeharer for litt siden. Veldig morsomt når sønnen min leker med dem og at harene "snakker" sammen=)

Hverdagslivet sa...

Enig med deg! Disse små fuglehusene er bare så koselige. Jeg husker som liten hvor fasinert jeg var av disse små miniatyrhusene til fuglene, de lignet jo "voksne" hus. Jeg til og med laget hus av skoesker hvor jeg klippet ut vinduer og dører og pyntet med stoff. Inni eskene hadde jeg de krypdyra jeg klarte å fange og syns jeg hadde gjort dem en stor gjerning ved å gi dem et eget hjem ha ha. Minnene strømmer på:))
Klem

Janne sa...

Jeg hadde to slike dukker når jeg var liten (lik den i kjøkkenmaskina)! Men det som var med mine to var at de hadde ansikt på begge sider! Du kunne liksom skjule det ene med lua. Er det det på din? Den ene var kledd opp som rødhette, og da var det ulven på andre siden...hehe, vekket plutselig mange minner!
Den andre var et smilefjes på ene siden, og om du vrengte lua, så fikk du fram et annet ansikt. Jøss...hadde helt glemt denne jeg:)
Vet ikke om det var så informativt for din del, men iallefall gøy for min del:)

Hilsen Janne

Bondekona sa...

Sånnei dukke hadde jeg da jeg var lita!
Herlig gjensyn!
Ha en fin dag!
:)

Mari Helene sa...

Utrolig søtt fuglehus! Veldig kjekt at det fortsatt finnes bruktbutikker hvor alt ikke koster en formue:)

Ann-Sofi sa...

Hei
Eg er litt forelska i fuglar og fuglehus for tida eg òg. Fuglar og vår høyrer i hop tykkjer eg:) Den dokka har same auger som ei eg hadde når eg var lita. Den er glad på eine sida, og lei seg på andre sida. Den leika eg mykje med! No har jentene mine tatt over:)Det er ein lapp på dokka trur eg, men eg finn den ikkje no. Den ligg sikkert og "søv" på ein hemmeleg plass:)

Maren - Vår lille verden sa...

kjempe nydelig fuglehus;D

IdéSpiren sa...

Jeg hadde en nesten lik dukke da jeg var liten, den var litt større, var sydd i mørkerødt/blomstrete stoff og hadde fletter. Aner ikke hvor den kom fra...og aner ikke hvor min har blitt av :-/ Ble helt nostalgisk nå, den som har flytta inn hos deg er kjempefin :-)

Ha en strålende dag!

Hilde sa...

Nydelig fuglehus!

Fargevandring sa...

Polly eller ikke, heldig er dukken som får bo i et så søtt hus! Liker bloggen din godt og følger deg alltid selv om jeg ikke alltid kommenterer. Har du lyst til å være med på et blogglotteri, så ta deg en tur innom:-) Ha en fin kveld!

Marta - livet på landet sa...

For et søtt lite dukkehus:)
Herlige bilder som alltid, her inne hos deg:)

Og gratulerer med ny lampe!!
Heldige, heldige du!!!!
Jeg har sååå lyst på den lampen!
Og den så enda finere ut når den hang på veggen hos dere, enn jeg synes den er på andre bilder jeg har sett! Så liksom større ut enn det jeg har sett for meg!
Hadde et håp om å ha en slik på loftet som vi holder på å innrede. Men mannen ville ha noe annet.... Og iblant må vel han også få bestemme litt:)
Men neste gang - ja, da er det min tur å bestemme:)

Tusen takk for så fine ord inne hos meg!
Setter stor pris på det:)

Ha en fin helg! Ja, for det nærmer seg jo nå:)

Klem!

Trine sa...

Nydelige fuglehus:)

Elsker bloggen din og kreativiteten din og at du skriver på nynorsk:)

Trine

Related Posts with Thumbnails