tirsdag, april 26, 2011

Eggejakta 2011


Tradisjon tru syner eg bilete frå årets påskejakt. Altså jakta etter gøymde påskeegg anno 2011. Opp gjennom tidene har samlinga med påskeegg blitt stor, og heilt sidan Samson var svært liten har me gøymt egg uti skogen påskeafta. Jo fleire egg, dess betre. Egga er ikkje fulle, men inneheld litegrann i kvart. Årets hit var ballongar (prøve å hugse til neste år).  Ungane elskar dette, og har nedteljing i vekesvis før jaktstart. Utfordringa er å merke egga slik at alle får sine egg, samt å variere vanskelegheitsgrada. Simon sine egg vart minst gøymde, medan dei eldste sine kanskje hang høgt oppe, eller vart betre gøymde.

 Eg kan ikkje hugse ei tidlegare påske med liknande fantastisk vêr. Me har plukka blomstrar, gått lange turar, fanga sommarfuglar og kosa me naboens kaniner. Skikkeleg forsmak på den gode sommarkjensla.


Nå er me vel heime i Stavanger igjen, og ser fram til ein siste fridag i morgon før kvardagens tjas og mas atter ein gong er i sving. Eg håpar på å sjå botnen på skittentøyskorga, fylle opp kjøleskapet og få huset på stell. Så då gjenstår det berre å sjå kor langt eg kjem :)

Håpar du hadde ei finfin påske også :) klem frå Linda

12 kommentarer:

Olstad sa...

En fantastisk påske med ett fantastisk vær. Hos oss har det rett og slett gått fra Vinter og ski til sommer og sandaler i løpet av påsken.

Olstad sa...

Kjempe fine bilder fra påskejakten og så fin tradisjon:-)

I en Sving sa...

Påsken har vært nydelig her også. Kan man ønske seg mer? :) Koselig å se bilder fra eggjakten deres. Det var litt av en fangst *hihi*

Kikkis planet sa...

Så utrolig herlige bilder fra egg-jakten! Nydelige barn, og så utrolig gøy det må være å lete etter egg i skogen! Absolutt en tradisjon som jeg kjenner jeg vurderer å starte.. Ønsker deg en god uke!

Yvonne sa...

for noen herlige bilder! ser du som en god jakt sesong det der!

lise sa...

Fin-fin påsketradisjon, og flotte bilder i god fe-stil!

Anonym sa...

så koselig å gjøre så mye ut av eggejakten! Og særlig i år da været har vært så fint!
Ha en fin dag! Super blogg du har!

ThisISmeThen sa...

Så koselig dette hørtes ut :-) Ja, vi har virkelig hatt fint vær denne påsken! Deilig å allerede ha begynt å få litt farve på den ellers så bleke vinterskrotten :-p

line, 26 sa...

For en god idè og hyggelig aktivitet med eggjakt!:) Tenker både store og små kosa seg!
Apropos jakt; Har jeg rett i at det er her hos deg jeg har sett kjøleskapspoesi? Jakter nemlig på dette i bursdagsgave og har trålt alle butikker i nærområdet, men uten fangst;) Vil du tipse om hvor disse er kjøpt? :)

Ha en fin dag i det nydelige vårværet!

Hegeslilleboble sa...

Koselige bilder! Vi har også hatt eggejakt, like populært hvert år:).

Haust sa...

Alltid koseleg å sjå bilete frå jakta på påskeegg hos dykk! :)

Ha ei god veke sist i april!

Christina Gunstensen sa...

Heisann! Nå har jeg kikket igjennom en haug av blogg-innlegg for å prøve å finne denne lua som minsten har på seg - og endelig fant jeg den. Har du oppskriften liggende enda, eller vet hvor jeg kan få tak i den..? Hilsen ei med ei strikkeglad farmor! :)

Related Posts with Thumbnails