mandag, mai 23, 2011

Bladfreak


Nokon som drog kjensel på pappuglene i siste ROM123, eller? I dette innlegget frå 2009 (gubbevaremegvel kor tida fyk) skreiv eg om pappuglene. I det gamle innlegget finn du også lenke til kvar du kan bestille skjønnasane - eller rettare sagt betale for ein Pdf du kan skrive ut og så brette i veg. 
Eit kjekt prosjekt som ikkje tar alt for lang tid.


I det samme bladet var også sparebøssa mi i plast avbilda. He he, kva skal me med interiørblad seier nå eg. Det er mykje billigare å surfe frå blogg til blogg og suge inn inspirasjon ;) Dessverre for lommeboka og heldigvis for diverse forlag, så klarar eg ikkje unnlate å kjøpe ulike interiørblad same kor mange fantastiske bloggar det finst der ute. Før eg veit ordet av det har eg nappa eit blad ned frå hylleplassen, og lagt det på rullebandet mot kassen. Surfing er kjekt, men det er mykje meir avslappande å ligge på sofaen med mjuke puter i ryggen og beina høgt. Supe i seg litt varm te og bla i eit blad. Mmm, det har eg nettopp gjort. Det er ikkje mange minuttane som skal til, før ein kjenner seg pittelitt utkvilt. I bakgrunnen høyrte eg småfeane le seg i mellom oppe i andre etasje. Nå er det derimot stille der oppe, så eg skal gå opp og bre på dei dynene. Nyte synet av dei fredfulle ansikta med raude kinn. Lukke i sjela.

Fotografert utsnitt av siste ROM 123 

Siste ROM 123 var eit kjempekjekt nummer forresten. Eg diggar, som nevnt til stadigheit, kunststreken til Line Juhl Hansen. Og i siste nummeret av bladet er sommarhuset hennar avbilda. Fantastisk inspirerandes. I bloggen til kunstnaren finn du mellom anna mange av dei berømte kunstverka hennar.Nå må eg prøve få orden på huset. Ynskjer deg som er innom ein flott mandagskveld :)

8 kommentarer:

Astrid sa...

En klok dame (en av mange, husker ikke hvilken.. ;)) sa en gang at man burde studere barna sine ett minutt hver kveld når de sov. Det er det vakreste synet som finnes, synes jeg! En fin kveld til deg, Linda :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, en skulle kanskje tro at salget av interiørblader ville gått noe ned med så mange flotte blogger tilgjengelig. Blogger som ofte er først ute med kreative ideer og tips. Men det er vel heller en synergieffekt, interiørinteresserte blir bare mer inspirert av bloggene til å kjøpe flere blader, ser det ut som.

Nina Marie sa...

Hihi! Jeg har tenkt nøyaktig det samme, med alle de flotte bloggene som finnes rundt forbi er det egentlig unødvendig å bruke en liten formue i året på interiørmagasiner. Så står jeg der i en Narvesen før jeg vet ordet av det, også bare mååå jeg ta med meg de forlokkende bladene med det herlige glansede papiret på forsiden. Bare -må- ha det...

Bohème Circus sa...

I love the paper toys

Bea sa...

Det er få ting som er så godt som et krus favoritt-te og et nyinnkjøpt inspirasjonsblad:)
Jeg slår forresten et slag for å (re-)sirkulere dem:) Når jeg har lest mine og klippet ut det jeg vil ta vare på, vandrer de videre i alle fall i to ledd til...

Ha en fin kveld med de søte små og større barna dine!
Beate

Whitebite sa...

enig! i alt!

Høytrykk sa...

Jeg er også interiørbladjunkie og kjøper nok altfor mange... For som oftest er det fort gjort å lese gjennom den, og jeg tenker nesten alltid at dette ikke var verdt pengene. Man får jo så utrolig mye mer glede av å lese alle de flotte bloggene som finnes!

Rumfang sa...

Hej Linda. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har forstået dit indlæg korrekt :) Men hvis du leder efter flere papdyr så vil jeg helt sikkert anbefale denne side: http://www.3eyedbear.com/
Ha' en dejlig søndag,

Susanne

Related Posts with Thumbnails