søndag, mai 29, 2011

Halluen, halluen


Jøss, har eg ikkje oppdatert bloggen sidan tirsdag var det første som slo meg då eg slo på PC'en i kveld. Jaja, slik kan det gå. Slik er det når ein er travelt oppteken med kvardagen. Dagane er over før ein veit ordet av det - og det å dra fram kameraet for å forevige eitkvart som kunna ha blitt blogga er liksom eit uoverkommeleg prosjekt.


I dag derimot, i dag har kameraet vore framme ei stakkars stund.  Eg benytta stunda, då minipini sov førmiddagskvilen sin, til å rydde og sortere gjennom alle bokhyllene våre. Bokhyllene er Billy med vitrinedørar (Ikea), og dei er heilt geniale til å stue alt rotet inn i. Stuar ein nok, både vel og lenge, ja, så ser resultatet ut deretter. Nå er det meste på stell, sånn cirka iallefall. Den svarte voksduken med kvite prikkar er forresten også frå Ikea :) Ja, spisebordet og stolane likeså. Fy søren, eg skulle ha vore sponsa av Ikea - det hadde gjort seg gitt.


Ugras frå vegkanten dug som helgeblomstrar denne siste helga i mai. Knallskjønne, dog eg kanskje burde redusert mengda med hundekjeks med halvparten. Sånn med tanke på det reint estetiske. 


Denne veka vert det fullt køyr. Alma fyller fire år på onsdag, men me feirer det på tirsdag. I kveld skal eg derfor skrive invitasjonar, og kanskje byrje lage pompom'ar. Alltid i siste liten, samme kor mykje eg kosar meg med planlegginga på førehand.

Ha ei flott veke, så bloggast me :)

28 kommentarer:

by myr sa...

Skønne billeder..kender godt det der med, at det pludselig bliver uoverkommeligt at tage billeder, skrive og få det hele lagt på bloggen (jeg er dog inde i en rigtig god blog periode lige for tiden, har så mange ideer, så det er skønt:-)

Jeg elsker (som i E.L.S.K.E.R!!) at se billeder fra dit hjem - i mit næste liv vil jeg bo i en kombination af dit, Fjellborg, Majse og BareWunderbar ´s hjem - smukkere kan det vist ikke blive:-)

Kh. Malene

Kaoskontroll sa...

Ja Billy er en god "mann" å ha i huset. Og jeg må si at jeg er imponert over hvor ryddig og stilig du har fått det i skapene. Jeg har valgt å dekke glasset i mine skap med "lin", for slik hadde jeg ikke fått det om jeg så sto på en uke. ;)

Ønsker deg en flott ny uke! Klem

lise sa...

Å, nå gleder jeg meg til oppussingsrotet er over, og jeg kan ha en ryddig stue med blomster på spisestuebordet! *drømmer*

Kos dere med bursdag og feiring. *klem*

umulie sa...

Lykke til med pom-pom laging og fødselsdagsfeiring!

klem frå umulie

Mitt & Mine sa...

Herlig innlegg! Ikea funker veldig godt i ditt hjem, så godt at man nesten ikke skjønner at det er Ikea engang...;)

Lykke til med bursdagsfeiring og laging av pompommer...som forøvrig var en helt knall ide!!!

Klem

Minimenina sa...

For noen fine bilder! Gode gamle Billy fungerer alltid :)

Kos dere med bursdagsfeiring og ha en super uke!

Hilsen Kristin

Kreativbua sa...

Nydelig alt sammen. Ville blomster er virkelig vakre, også når de får stå i en fin vase. :o)))

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei på deg søte! :)

Så fine bilder, og jeg digger bokhyllen din. Skulle ønsker jeg hadde nok veggplass for det! :)) Det får bli i vårt neste hus!

Lykke til meg bursdag og alt som hører meg! Regner med det er ei frøken som gleder seg ;)

KLEM

Heimekjær sa...

gud kor fint det er hos deg....enkelt og så gjennomført koselig:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Sjarmerende med hundekjeks.
Lykke til med innspurten i bursdagsplanlegginga, de pompomene under her var superkule.

Bergfrua sa...

Hei og god søndag!
Så fint du har det :)
Jeg har et spørsmål. Hvor har du kjøpt lampa som henger over spisebordet?
Den var lekker!!!!!

mvh bergfrua :)

Martes atelie` sa...

Fine bilder! Lykke til med bursta feiring og pynting. Det blir nok bra!

Lidyll sa...

Flotte bilder, som alltid*smile*

....elsker de vitrineskapene/bokyllene med dør...BILLY rocks!*smile*

vi har samme her! Men vi har kun et stykk, så når vi bor litt større(noe jeg gleeeeeder meg til) skal vi handle litt flere*smile*

...for øyeblikket er det så masse rart i vårt, siden vi har så liten plass-derfor har jeg sydd forheng i dørene...men de skal av igjen når vi bor større*smile*

Ønsker deg en flott ny uke!*smile*

milla-andante sa...

Åh så inspirerande bilder och så fint hem du har!!

Kram Milla

Loppedilla sa...

Kjempefine bilda! Liker stilen din!

Li/Småtingene sa...

FOR noen sirlige flotte skap! Her var det rydda skikkelig ;-) Liker så godt det svart/hvite hos deg! Og bildeveggen din er genial!!

Ha ei fin ny uke, og lykke til med bursdagsfeiring!

:-)

Kristin sa...

Så kult, ugras fra veikanten på stuebordet! Du Linda, du Linda, du ser gull der andre ser gråstein, ihvertfall har du øynene med deg - eller kanskje det var de søte små som plukket?
Ha en fin bursdagsfeiring på tirsdag, KLEM :)

Marit sa...

IKEA er jo bare så moro. Jeg skal dit i ettermiddag og det gleder jeg meg så masse til. Skal kjøpe inn litt som blir siste finish på verandaen. :)
Nydelig blomster/ ugress. :)

Anonym sa...

Hei, Fe!

Kan jeg spørre hvor den sorte og hvite stripete ryen under kjøkkenbordet er fra? Har lett etter en slik i lange tider - skulle tro det var enkelt, men finner det ingen steder..

Takk for super blogg!

Den gode feen sa...

Hei anonym.
Plastmatta er frå House Doctor og er kjøpt hjå Nettpynt. Veit ikkje om dei er å få tak i lengre, men prøv :)

Linda

Marta - litt mitt sa...

Sponset av Ikea ja:) Det hadde vært noe:)
Så fine bilder du tar! Og dere har det så koselig:)
Kjempefint å ha bokhyller slik! Bøker gjør seg virkelig i ei stue! Her ligger omtrent alle bøkene nedpakket i bananesker på loftet... I påvente av at loftet skal bli ferdig, og vi etterhvert skal dekke en vegg med bokhyller. Gleder meg til det:)

Lykke til med forbereding og feiring av 4-åringen! Blir nok stas! Og jeg er sikkert på at du rekker å gjøre alt du har tenkt å gjøre:)
Gleder meg til å se bilder etterpå! (Håper du deler med oss:))

Fin ettermiddag til deg!
Klem!

Frieblonder sa...

Med en gang jeg så bildet ditt la jeg merke til fargekodene på bøkene. Liker! Det har jeg hatt i mange år, synes det ser ryddigere ut. Og ryddig var det jammen i skapene dine:) Også er det vel slik at alle hjem bør ha en Billyhylle?hehe..
Lykke til med feiringa av 4.åringen!
hilsen Frieblonder

Frieblonder sa...

Med en gang jeg så bildet ditt la jeg merke til fargekodene på bøkene. Liker! Det har jeg hatt i mange år, synes det ser ryddigere ut. Og ryddig var det jammen i skapene dine:) Også er det vel slik at alle hjem bør ha en Billyhylle?hehe..
Lykke til med feiringa av 4.åringen!
hilsen Frieblonder

Hjerterommet sa...

Kjenner meg igjen i å skulle ha vært sponsa av Ikea, ja.. Samme er tilfellet her, med både sofa, bord, tepper, kommoder og lamper... Ikea er jo genialt både i utvalg og pris da. Noe for enhver stil, og kan lett kombineres med favorittsaker med litt mer særpreg:D

Den gamle stil-de svunne tider sa...

Råstilig du har det i stuen ! Liker så godt stilen du har !

Living White sa...

Jeg elsker bilderammeoppsettet ditt, det er urlekkert!
Billyhyllene inklusive innhold ser supert ut det også, du er så flink, får lyst på å få det slik selv men akkurat nå går det ikke her jeg bor, da må mye byttes ut å jeg er lei finn.noooo ;)

Anonym sa...

Как Вы считаете, на сколько поднимутся [url=http://profwoomen.ru/]пенсии[/url] после нового года?

Anonym sa...

Жаль, который безотлагательно не могу высказаться - тороплюсь на работу. Освобожусь - непременно выскажу своё мнение. [url=http://profvesti.ru/index.html]ремонт квартир санкт[/url]

Related Posts with Thumbnails