tirsdag, juli 12, 2011

Flaks.


Ja, så sjeldan er gode retrobitar på stoffronten å oppdrive for tida at eg kallar det flaks når dei først dukkar opp.  Og i dag hadde eg flaks. Kjempeflaks. Det var akkurat som om eg hadde det på følelsen som me seier på godt nynorsk (NOT!). Eg visste berre at i dag. I dag er det stofflukke å hente på Fretex inni Stavanger sentrum. Og ganske riktig. Det eine dynetrekket etter det andre låg der og skein om kapp med sola. Retrosola vel å merke. Og mange godbitar låg att då eg gjekk derifrå, eg har nemleg plassmangel i skap og skuffer for tida. Er du i Stavanger eller omegn, og er ute etter flaks? Då anbefalar eg å ta turen inn fortare enn svint.I kveld har eg starta på eit prosjekt eg ikkje ser enden på. Ommøblering av stova, og ein reduksjon i antal bokhyller... Dermed også ein reduksjon i bokhyllefyll, og det er ikkje lettare sagt enn gjort. Eg skal kvitte meg med både interiørblad, interiørbøker og hobbybøker i kortaste framtid og har du lyst på noko av det, så må du følge med :)

Goa natto te deg og dine. Zzzzz

12 kommentarer:

Eli sa...

Oooj - interiørbøker er spennande - eg følger med! Men det gjer eg uansett, elsker bloggen din! Og så synest eg dei bildene av smilefjes på veggen er så herlige :)

Må berre rosa for ein ting til, og det er tips om verdas finaste smykke! Eg var inne på nettsida via linken frå sida di, og har kjøpt det skjønnaste "mother, sister, friend" smykke til mamma - og det vart suksess! Så takk :)

Klem Eli

Kaptajn Willy sa...

Ih en meget fin blog du har, jeg vil straks begynde at følge dig ;-)

... Når det er sagt kan jeg slet ikke skjule min misundelse på dit skønne hjem og ALT for lækre stof Mmmmmmm


Jeg er ny blogger
- se min blog og vær med i min give Away


Ha en skøn sommer

HannasHörna sa...

Åh vilken tur du haft. Vilken härliga bilder från din mormors hem!

Ida Susanne sa...

Heldige DU...
....Finnes nesten ingen bedre følelse enn slike loppe-kupp-følelser!!!

Skjønne stoffer som du kommer til å trylle frem det kuleste ting av :)

Klem Ida Susanne
(sukkertøy for øyet)

aMaLiDa sa...

ÅÅÅåååå det var mange finestoffer.. Bor desverre på et forlite sted for å finne sånne skatter på fretex..Skulle gjerne vært i Stavanger en tur ja :) Har en stabel med grønne sengetøy men er på leting etter litt flere farger...
Spennendeå se hva du tryller frem av de fine stoffene :)

Ha en strålende dag

Randi

3prinser sa...

Sukk... skulle gjerne ha vært en tur i stavanger kjenner jeg... litt langt å reise da. Hmmm... får se om det kanskje fins noe her i området også.

Anonym sa...

Oh i Breigata eller Vaisenhusgata?

Mulig det blir en Stavangertur:)
Inger

Den gode feen sa...

Uff, Inger - nå spør du vanskeleg. Har ikkje lært meg gatenamna enno. Men tippar likevel det er Breiagato. Det er den som er like ovenfor Harry Camping :) Lukka til !

Anonym sa...

Ja, det er den som er sentrum for meg,men når jeg googler Fretex Stavanger er det Fretex i Vaisenhusgata som er i sentrum...full forvirring:)

Men nå finner jeg frem til riktig butikk! Tusen takk.
Inger:)

alw`en sa...

Hei. Superfin blogg du har, masse spennende. Gratla med prisen. Neste barneselskap du ... da skal jeg. Retroputene dine er avbildet med mine bilder i Galleri HIJ, vi har vist begge vært der, ta en titt.

T:o)ve sa...

Stavanger er nok dessverre litt for langt unna, så jeg får heller forsøke å mykgjøre min kjære svigermor... Hun har de mest fantastiske gamle sengetøy liggende i skapet... ME LOVE!
Men, det blir nok bare med drømmen... Men kanskje jeg kan overtale henne til å la oss bruke dem i hytta i alle fall,- som sengetøy *SMIL*
Ha en videre strålende sommer!

Anonym sa...

Det kallar man flaks ja, spesielt siden godeste Harry camping innehaver desverre bruker å ha "enerett" på alt av retrostoffer på den Fretex butikken..Kjekt at noe havnet hos deg!!

Related Posts with Thumbnails