søndag, juli 17, 2011

Flytte her og flytte der


Det er ikkje noko banebrytande innlegg eg har å by på i dag. Ingenting er nytt, og de har sett alt før. I veka, som straks er over, har eg brukt nokre feriedagar på å flytte litt rundt på ting og tang i huset, sortere ut rot og rask og få litt orden. Herleg kjensle når det er på stell.


Eg vart brått så utruleg lei av den dominerande Billybokhylleveggen i stova. Mengda av bokhyller er halvert, og dei resterande bokhyllene har bytta plass med bildeveggen. Med ei halvering av antal bokhyller seier det seg sjølv at me plutseleg har ein bråte med ting som treng oppbevaringsplass. Jakta på eit supert skap er derfor iverksett ;) Eit skap til oppbevaring av teiknesaker, papir, puslespel og perlerier osv.

Slik er utsikta frå kjøkkenet nå (det nye skapet som så langt berre eksisterar i draumane skal stå der putestabelen ligg):


Og slik var utsikta frå kjøkkenet før eg starta ommøbleringa:


Forandring fryder, og det verkar luftig og lett i stova nå. Me har imidlertid ikkje kvitta oss med bokhyllene, sånn i tilfelle eg får for meg at me må få dei på plass att, he he. Herr Fe sukkar litt oppgitt over all romestrering med møblar, men har blitt van med alle desse idèane mine og hjelper velvillig til med bæring her og der :)

Som alltid har eg ungane rundt beina på meg, og må berre avslutte med dette bildet av popstjerna i familien:


Ha ei fortsatt finfin helg :)

PS! Fordi eg kanskje får spørsmål som eg ikkje rekk svare på: Det stripete teppet under spisebordet er frå House Doctor og kjøpt hjå Nettpynt. Det stripete teppet på kjøkkenet er frå Ikea. Bokhyllene er Billy frå Ikea. Dei svarte rammene er frå Clas Ohlson.

23 kommentarer:

Iziko sa...

Synes det ble fint, nå fikk jeg og lyst å snu om litt her:) jeg liker den stripete matten under bordet så godt, hvor får jeg tak i en slik?

Ragnhild sa...

Hei! Det ser flott ut i hjemmet ditt, men kanskje du skulle dekke glass rutene i skapene og dermed gi dem en "roligere" fasade. Bare en liten ide!
Ragnhild

Hipsu sa...

You have a wonderful home! I love it! ♥

Sukkertøy for øyet sa...

...tøffeste rocke jenta da!!

Blir aldri lei av å se på bildene dine! Alltid inspirerende :)

Klem Ida Susanne
(sukkertøy for øyet)

Den gode feen sa...

Tusen takk for god idè Ragnhild, men eg likar faktisk fargane slik :) Det må vere roleg fordi det er ryddig, men ikkje for roleg liksom, he he. Eg veit eg er rar, men men... Tusen takk igjen :)

Yvonne sa...

dere har et koselig hjem!

Fargeheimen sa...

Er godt å få rydda opp av og til ja. Vart fint no når du tok vekk nokre av hyllene, men smart å ta vare på dei, veit jo aldri kor tid ein plutseleg vil ha dei på plass igjen. :)

Holder på å rydde ut av huset her eg også. Har hatt fleire turar til SIM med ting og tang som ikkje var noko å samle på. Andre ting har eg gitt vekk. Fekk plutseleg ein følelse av at eg snart var i samme klasse som desse i Syke Samlere, *grøss*

Ha ein strålande fin søndag.

P sa...

Så fint hem du har! Vänliga hälsningar Petra

Huset med de ni sa...

Deilig med forandring..
Du har ett flott hjem og jeg har akkurat tatt meg tid til å se godt igjennom bloggen din.

Helena

ABE sa...

Deilig med opprydding. Hjemme hos oss er vi store bokelskere, men da vi flyttet inn i hus med en skråvegg og tre vegger dekket med digre vinduer ble det med ett en stor mangel på vegger hvor bokhyllene kunne stå. I opprydningsprosessen måtte vi kvitte oss med masse blader, men også mange bøker. Det var stunder i denne ryddeprosessen at jeg begynte å sammenlikne meg med Hitler og ordtaket om hans virke, der man brenner bøker - brenner man mennesker. Så inderlig glad er jeg i bøker at dette føltes virkelig ille. men, nå - etter å ha kvittet meg med tre utgaver av Erik Solheism gule bok (de er jo så billige på mammut og jeg husker ikke hva jeg har hjemme...) og gledet masse venner og Fretex med våre bøker - da føles det greit.

Å gi bort er å glede!

Anja

Rosa+epler sa...

Det er Så fint å vera innom deg!

God feriedag!

Elisabeth

Kikka sa...

Nydelig hjem du har!

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Så flott dere har det! :)

by.bak - interior & lifestyle blog sa...

Det ser vældig fint ud - er virkelig vild med din stil :-)

Ann Tove sa...

Kjekt å ommøblere :) Har hatt ein rundtur i bloggen din, og kom over fine bilder frå Atløy og Herland. Kvapp litt til, men so kjekt å sjå, det er her på Herland eg bur.

Loppedilla sa...

Du har det jo så fint! Liker bildene dine:)

Tullefrans sa...

Det ble veldig fint, og jeg skjønner godt behovet for å flytte litt rundt på ting. Man trenger noen fornyelser som ikke nødvendigvis koster penger en gang i blant!

Jeg må jo også nevne at du har de ryddigste bokhyllene jeg noen gang har sett! For et fantastisk system!

Marta - litt-mitt sa...

Så fint det ble!
Og bildeveggen er så flott!!!
Alltid fine bilder her inne hos deg!

Håper dere ikke regner bort!
Er ikke mye sommerstemning i kveld....

Klem!

Tove `blogg verden sa...

Ble mye lettere ja :) men hvor i alledager skal du ha alt du har tatt bort lurer jeg på :P Var jo beldig mange hyller :D Forandring Fryder- det er sikkert og vist!
Klem Tove

Anonym sa...

hei. Flott stue.
Jeg bare lurte på om du må feste ikea billy bokhyllene i veggen eller om de kan stå "løst"??? Lyst på slik selv, men usikker på om jeg må skru i vegg og greier...

Olstad sa...

Så fin rockejente. Fint før og fint etter ommøbleringen. Dette med bokhyller er veldig vanskelig synes jeg det er nødvendig og inneholdet er jo hyggelig.... Jeg driver med det samme her flytter rundt tar ned og gjør om på bokhyller. Hos deg ble det veldig fint:-)

sachasächali sa...

really pretty rooms you have!
i like it! i'have to learn swedish, that i can see & read your blog ;-)
Hej då och hat det så bra!
daniela

Kikkis planet sa...

Så herlig omflytting! Hvor er kostebrettet deres fra?

Related Posts with Thumbnails