lørdag, oktober 08, 2011

Finally Corokia in da house


I det siste har eg vore på jakt etter Corokia, og i dag var lukka endeleg med meg. Makan til fin og lettstelt plante skal ein leite lenge etter. Ekstra fint vart det med kvite strandsteinar frå britiske strender til å dekke over jorda med. Berre så synd at så få blomsterbutikkar har plantene for salg, men det kjem seg forhåpentlegvis med tida. Tippar dette er det nye oliventreet. Oliventre var ikkje å oppdrive for ein fem-seks år sidan, i sommar kunne ein kjøpe oliventre både på Ikea og blomsterbutikken på hjørna. Slik var det forresten med Dronning Ingrid pelargoniane også. Hugsar eg fekk ein stikling av ein kollega, og eg passa den som om den var babyen min omtrent ;) Dei siste åra har dei fleste blomsterførande butikkar hatt dronningene for sal. Eg har gått i metning, og i år var første sommaren utan tandre dronninger i hagen.

Men du, nok om mote innan blomsterverda. Har du hatt ein fin laurdag? Me har stulla heime, vore ein rask tur på handel og nytt nokre etterlengta solstråler. Herlich!

God natt klem herifrå :)


27 kommentarer:

Minmill sa...

Jeg ser det er flere bloggere som har skaffet seg denne planten. Jeg synes den er fin, litt sånn atypisk plante på en måte. Spinkel og lite blader. Den er lekker i lyse interiører og den er lekker hos deg også. Jeg må innrømme at jeg ikke har vært på utkikk etter en sånn, men lett påvirkelig som jeg er kommer jeg sikkert til å kjøpe en dersom det dukker opp en på min vei. Ehem, kommer litt an på prisen da. :-))))

Ingeborg sa...

Oi, der fikk jeg en ny ide! Og så fine bilder av et flott miljø:)

Anne sa...

Har aldri hørt om den planten før, men den var veldig, veldig fin (passet godt inn i et veldig, veldig fint hjem :-)))

Øyeblikk sa...

Eg vil også ha Corokia :D kvar fant du denne, Linda? Eg tenkte at dei kanskje har på Sølvberget blomster, dei pleier å ha litt spesielle blomar. Tar svært gjerne i mot tips ;)

Fine bilder forresten, liker så godt den bildeveggen din som me ser på øverste bildet!

Eli :)

Gode ønsker sa...

Velkommen i klubben:) Visst er den fin! er veldig kresen på blomster sjølv, og min har blitt favoritten her i heimen!
Fortsatt finfin helg til deg!

Mona Christin sa...

Hei.

Denne er passe enkel og passer spesielt inn i din stil som jeg elsker.

Har hørt om bloggen din før, men ikke tittet innom. Det var jammen på tide. Her har jeg gått glipp av mye lekker inspirasjon. Nå ligger du imidlertid på min bloggliste.

Klem Mona C

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Tro jeg må ha meg en sånn,blir så fristet når jeg seg slike fine bilder!
-Beate

Rene Linjer sa...

Min nye favoritt også!

NL sa...

Stilig blomst/busk!!
Kan jeg spør hvor voksduken og rya er ifra?

Ha en deilig søndag Linda :)

Den gode feen sa...

Tusen takk alle :)
NL: Voksduken er frå Ikea og teppet (plast) er frå Nettpynt

Pannekaker til frukost her nå. Ha ein fin søndag de også.

Hvite tulipaner sa...

Har faktisk tenkt samme tanken selv, etter å ha sett planten på utallige blogger. Dette er det nye oliventreet!
Må nok ha en sånn selv når jeg kommer hjem igjen, men det som er så gøy er at her i Frankrike finnes denne planten i nesten alle store blomsterbutikker. Mon tro om det er lov å ha med seg en plante på flyet. Sikkert ikke:)
Nydelige bilder forresten!
Ha en herlig søndag!
Klem E

Anonym sa...

Så fint! Får jag fråga var ramarna på första bilden är från och i vilka mått? Hälsningar, Helena

Guro sa...

Hadde ikke hørt om denne før! Den ser skikkelig fin ut, og jeg er jo alltid på utkikk etter planter som trenger lite stell. Er helt håpløs når det kommer til plante-stell!
Blir så lenge mellom hver gang jeg kommenterer i bloggen din, men jeg leser hvert et innlegg Ü Fin søndag!

Forever Love sa...

Jeg har sett etter den i lange tider, uten hell... Nå kommer plantasjen til Os og kanskje de har den?... Ellers kan jeg vel spørre om blomsterhandelen på Osøyro kan ta den inn, for den er veldig fin og jeg vil ha!
Jeg og lillegutt har vært alene i helgen, nå har jeg akkurat tatt brownien ut fra ovnen og skal ha meg en bedre frokost:-)

Ha en super dag!

Klem Tonje

Anonym sa...

hvis dere har problemener med å finne den i Norge - er det ikke sikkert jeg kan få kjøpt den her noen gang... Uttrolig klassiske når det gjelder planter - oliventrær har de jo - men ikke slik som dere har kjøpt de i Norge... Planter er en av de tingene som jeg gjerne skulle ha dratt med meg fra Norge!!!

adales verden sa...

Flott plante, ingen oppi nord her har disse. Så jeg får nok Evt tak i når det går noen år:)) hehe uansett ha en god søndag;))

Unknown sa...

Den var kjempe fin den blomsten! Å likte pynten på spisebordet mot voksduken og ryen din.
Ha en fin søndag.

Marta - litt mitt sa...

Fiiine bilder! Og den planten er knallfin!!!
Har også vært på utkikk etter den, men uten hell...
Lyst å dele tipset om hvor jeg kan finne den?

Fin søndag til deg!
Klem!

Den gode feen sa...

Hei hei til alle som har lyst til å vite kor eg kjøpte planta: de skal få vite det i morgon. Eg angra berre så veldig på at eg ikkje kjøpte to, og er redd eg ikkje får tak i fleire om de kjem meg i forkjøpet ;) Så etter lunsjpausen min i morgon kjem namnet på blomsterbutikken der eg fann blomsten :) Ikkje meininga å vere kjip altså, men eg MÅ berre ha ein til.. Er jo aldeles forelska i denne planta :)

SamogSofie sa...

Du inspirerer!! Har sett på en slik jeg også, men tenkte den kanskje ville tørke ut raskt ?
Blir nok en slik etterhvert uansett - fikk mer lyst nå :)

Magdalena sa...

fint, enkelt og inspirerende...

an-magritt sa...

Takk for så hyggelig kommentar inne hos meg. Og elsker innlegget ditt i dag. Den planten er så vakker! Jeg blir så inspirert. ♥

Ha en fin dag, du vakre!

Fjasevas Huset sa...

Er veldig glad i min. Kom over den en stund tilbake på den lokale blomsterbutikken her, og elsket det enkle skjøre treet!!! Blir stadig mer glad i det:-)

Vi har tatt bildet av det i samme vinkel, med bildebakgrunnen- morsomt:-)

Gooo søndag til dere!

Klem

Anonym sa...

Jeg likte så godt liftgardinene på bildene, skal snart gå til innkjøp av liftgardiner selv... Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de? :) På forhånd takk :)

Den gode feen sa...

Liftgardinene er frå Åhlens ;)

Anne sa...

Hello i love to follow your blog,i love your house! I'm very fond of these candle-light-houses. Can you please tell me were i can find them?? thanks!! Anne

Bird sa...

Lekre bilder og utrolig hyggelig kjøkken!

Related Posts with Thumbnails