tirsdag, oktober 11, 2011

Små glimtEr det ikkje eit vanvittig merkeleg vèr om dagen? I det eine øyeblikket styrtregnar det, og i det neste skin sola. Då eg kom heim frå jobb i stad, var det så fint lys at eg la meg rett på sofaen og nytte synet av den einaste ryddige kroken i huset. Prøvde fokusere på noko anna enn bileta som heng på halv åtte uti gangen, for ikkje å snakke om sokkane mine som ser aldeles falma ut i solskinet. Kjende solstrålene varma sånn cirka ti sekund før det atter var svarte skyer og pøsregn. Då var det slutt på freden, her er det berre å henge i for å få huset i sjakk.

Eg er såpassa gammal at eg har vore gjennom ørti epokar interiørmessig. Artig å ta i bruk igjen ting eg har hatt under andre interiørmessige forhold. Sist ut er dei brune syltekrukkene mine. Slike har eg samla på i mange år, og sist dei hadde sin glansperiode her i huset var veggene sennepsgule ;) Syltekrukker vart brukt til matoppbevaring før Norgesglasa kom på banen. Eg har berre fire krukker trass i åresvis sparing - ikkje lette å få tak i og prisen er som oftast hårreisande.


Strikkedilla herjar framleis om dagen, og jakka til Simon nærmar seg ferdig. Trass i at eg har 1.5 arm igjen å strikke, har eg alt festa i knappar....utolmodigheten sjølv som styrer pinnane her serru. Har allereie hundrevis av andre prosjekt eg vil gjere, og då er det vanvittig kjedeleg med armar i perlestrikk.

Jepp, det var dagens små glimt herifrå. Ha ein fin tirsdagskveld der du er!

20 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Min krukke er full av kjøkkenredskaper. Og jeg liker de, akkurat som mine gamle leirboller. Og de får sto, uansett hvilke interiørepoke jeg er i:DDDD De er så fine!!!! Klemz Grethe

Lise B sa...

Jeg har også samla leirkrukker, både de hollandske med blå dekor, og de brune. Jeg har aldri giddet å betale særlig mye for dem, så derfor har heller ikke jeg mange, men nok! For noen nydelige stilleben! Jeg kan ikke forestille meg at det rotete, ser ikke slik ut!

byRandi sa...

Strikkejakken ser aldeles herlig ut! Tusen takk for at du har en sånn kjekk blogg med både interiør og kreative sysler!

Pink lady sa...

Elsker strikkejakka!!

Frøken Fryd sa...

Altså - eg berre digger dei strekteikningane du har ramma inn - dei er så herlige :) Og dei syltekrukkene er også type "elsk", eg har ikkje slike, men skulle gjerne hatt - på den andre sida så er det etter kvart ganske mykje eg gjerne skulle hatt! I dag fekk me Nespresso maskin i hus, ganske fornøyd med det da :) Og i morgon, då har eg fri! Loving it!

Klem Eli

Veronica sa...

For et fantastisk innlegg:-) *Smiler*

Ha en fin fin tirdag.
Klem

shinedesign sa...

Helt imponert over alt du rekker jeg! Så flott med en dæsj brunt og sort i alt det hvite. Du har det så fint :-)

Hjerterommet sa...

Høsten er fin, men vær og temperatur er veldig vekslende... Vi får nytte oss av det gode lyset når det inntreffer, og lagre det til mørke vinterkvelder:) Fortsatt god høst!

KROnPRINSESSENE sa...

Så deilig med 5 min på soffen da ;)
Før hverdagen brått tok deg igjen...
Veldig gjenkjennelig!
Krukken passet veldig godt til bloggplanten -elsker min også ;)
Klem May Helen

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Herlige bilder. Viktig å finne de små ryddige og fine snitta ;) hehe
Den jakken du strikka til Alma for litt siden, fikk jeg mamma til å strikke til Vesla mi på snart to. Kjempefin! Tusen takk for godt tips!

Sommerjenten sa...

Kjempefine bilder! Og den planten er prikken over i`en :)

Fortsatt fin kveld!

Klem Lene

Ingrid Elisabeth sa...

Så mange fine hodefotinger <3 Det vil jeg ha på veggen da!

jordbærpiken sa...

Åh, de krukkene er så fine! Jeg har fått en av mamma, og den er ganske gammel. Syns den er så flott, og jeg har den på kjøkkenet med sitronmelisse oppi. Syns det grønne er så fint til det brune.

Ha en deilig kveld! :)

chili og kjærleik sa...

Så fine glimt! Mamma har to sånne krukker. Ei med kjøkkenreiskapar oppi og ei som står på terrassen med blomkarse i. Dei er så fiine!

Anonym sa...

Å gå inn på bloggen din er som å plutseleg få ein sjokoladebit. Eller eit streif av sol gjennom høljeregnet. Berre godt, rett og slett. Takk for at du held fram med å skrive!

AM

Katarina sa...

Gleder meg til å se jakka!:-) Ha en fin onsdag Feen!klem

Anonym sa...

Beste bloggen!!! Blir i godt humør av å lese den, takk:-)

God dag til deg og dine!

Hilde

hannem sa...

Merkelig vær her også. Kjørte til jobb i sted, da regna det, men jeg kunne se månen skinne bak en sky.

Klipra sa...

Hei. Dei brune krukkene er så fine. Eg var heldig då svigermor rydda i kjellerboda og ville kaste gamle "blomsterpotter". Innimellom var det to fine brune krukker (som kom frå hennar bardomsheim) og som straks kom "på stas" på mitt kjøkken. Det er så herleg å sjå på det kvite interiøret ditt!

Anonym sa...

No vart eg nesten flau. Har sjølv to fine brune krukker. Den eine står på kjøkkenet med sleiver og kjøkkenredskap i. Den andre står i matbua i kjellaren. Skal skunde meg ned og ta den fram att. Med ein gong :o)

Kringlepipen

Related Posts with Thumbnails