mandag, januar 23, 2012

Ut på tur. Aldri sur. Eller?


Nokre blinkskudd frå dagens utflukt. Dei fleste bileta er det faktisk 9-åringen som har tatt :) Som sagt gjekk ikkje turen lange stykket i dag, men likevel til stader me ikkje har vore før. Eiganes Gravlund og Ledaal lystgard og kongebustad. Det var bitande kaldt og svært glatt, så å gå heile Eiganesturen utsette me til plussgradene er på plass. Ein liten tur ut er imidlertid alt som skal til for å få litt frisk pust i lungene, god stemning i familien og for å verte litt meir kjendt i eigen by. Enkelte familiemedlemmer vart litt motvillig med på turen, men initiativtakaren gleda seg over å observere at dei som hadde minst lyst kanskje var dei som kosa seg mest?   
Korleis er det med deg? Er batteria lada for ei ny veke? Eg har sortert cirka tjue tusen LEGO-delar denne helga, innimellom alt det andre. Heldigvis ser eg/me slutten på jobben. Føler eg har LEGO-klossar på netthinna, og kjenner med passe svimmel og stiv i korsryggen ;) Planen er gjenoppbygde LEGO-bygg, til glede både for storebror med venner og to litt mindre småsøsken. LEGO er kjekt, men ikkje i tusen knas.

Ha ei super veke.

13 kommentarer:

Berit sa...

Ser ut som det var en kjempefin tur dere hadde. Mange flotte bilder.

rockefår sa...

Det er fint der borte, og til tross for glatta var det jo et nydelig vær her idag!

Mange fine bilder.

Tur i nærområdet for oss, det er visst begrensa hvor langt en 4-, snart 5 åring orker/gidder å gå på tur. 6 åringen var usedvanlig positiv og energisk og lile gull, snart 6mnd, var fornøyd med i vogna som vanlig.

Ha en fin uke!

I en Sving sa...

Så masse fine bilder fra turen deres. Ser deilig ut. Her er det masse snø nå så det er ikke fullt så lett å komme seg frem.
Lego er moro :)
Ha en super uke :)

Lavendelpiken sa...

For et nydelig sted!
Kjenner jeg blir veldig inspirert av tanken din om å komme seg mer ut i år - noe vi burde prøve på også! Det er jo SÅ godt når man først er ute.
Ha en god uke!

Rebekka sa...

Det så jo helt fantastisk nydelig ut der. Tipper dere hadde en flott tur :o)
Ønsker deg og dine en fin mandag :o)
Rebekka

Bluggi buggi blogg sa...

Det var en flott plass dere hadde vært på tur. Må si han 9 åringen din er flink til å ta bilder altså.
Enhver må bli glad av sånne fine turer i flott vær :)
Her er vi klar for ny uke med nyoppusset stue som må ryddes etter fornyelsen.
Ha en fin uke
Klem, Trude :)

Anonym sa...

Kjenner meg veldig i gjenn i at dei som ikkje vil på tur koser seg mest. Hadde oss tur ut i fin veret me og på søndag med ein gjen heller motvillig unger som koste seg masse;-)

Beate

Milla sa...

Lego èr kjekt :D
Der kan en være kreativ.

En fin dag til deg!

-Milla

AvMeg sa...

Så herlige solskinnsbilder. Synes det er så fint med slike "mosefoto" :-)

Ingrid sa...

Flotte bilder! Kjenner meg igjen både i "ut-på-tur"-fenomenet (den som ikke vil, koser seg mest), og legorydding/sortering. Syvåringens rom har värt ufremkommelig i lengre tid, og når han erklärte at det ikke var hans skyld at han hadde så mye klosser, så havnet halvparten på loftet. Det tar nok ikke lang tid för det kommer ned igjen. Lego er jo (egentlig) veldig kjekt.
Ha en fin dag! /Ingrid

Anonym sa...

Ha,ha,. Å som jeg kjente meg igjen med den Legoen, både rygg og svimmelhet. Hadde prosjekt i fjor høst, med sortering og gjenoppbygging, det er visst på tide med en ny runde, for noen av mine er veldig flinke til å ta av allerede oppbygde ting. og det er vel også kjekt, men når man finner Lego overalt i huset blir man lei.Hilde i en gate bortenfor....

Kristin sa...

Tenk, der har jeg aldri vært selv om jeg har bodd hele livet i denne byen. Fristende å ta turen når jeg ser de fine bildene derfra :)
Så god du er med alt den legoen! Hadde et par dager langt leke-sorteringsprosjekt før jul, helt forferdelig egentlig, men ganske stolt da jeg var ferdig..

helopdesign sa...

Flinke! Og rett og slett svært inspirerende! :) Takk!

Related Posts with Thumbnails