lørdag, januar 28, 2012

Vårt Mekka?

I romjula fann eg alle interiørelskarars Mekka.
Eg har allereie nevnt butikken fleire gonger, men butikken er så vanvittig bra at den fortener ein fin presentasjon. Og er du i nærleiken, er det for gale at du berre susar forbi om du ikkje veit om denne vestlandets perle av ein butikk. Eg snakkar sjølvsagt om Ølen Møbel. Butikken som jenter og menn valfartar til frå nord og sør, vest og aust. Alle venninnene mine i Sunnhordland reiser hit. Jenter frå Bergen, Haugesund og Bergen og omegn drar hit på jentetur. Gjerne i kvar sin bil, for å ha best mogeleg plass til å ta nyinnkjøpte ting med heim.

I romjula kom også eg meg dit. Eg la returen frå julefeiring på Halsnøy til Stavanger på ein dag butikken er open. Kva skal eg sei. Herliga London. Eller rettare sagt Herlige Ølen. Eg har nesten ikkje ord, og vart regelrett veldig satt ut av det vanvittige utvalet og breidda i vareutvalet. Kven hadde forventa at eg skulle finne By Nord, Tine K, Tolix, Jielde, Bestlite, Day, Washi tape, etc etc etc i Ølen? Eg hadde jo høyrt ryktene, men dette var over all forventning. Nå planlegg eg ein stopp neste gong me skal på helgebesøk til mamma. Må berre sørge for ledig plass i bilen og oppsparte midlar til innkjøp.

I forfjamselsen gløymte eg å ta bilder. Om eg hadde hugsa det, hadde eg sikkert ikkje våga spørre om å få lov uansett. Eg syns nemleg det er litt pinleg å spørre om å få ta bilder av butikkar. Dagens innlegg er derfor krydra med bilder tjuvlånt frå butikkens Facebookprofil. Satsar på at det går greit. Anita som driv butikken, har forresten ein finfin og koseleg blogg som du finn her.Denne kvite Ghost sofaen frå Gervasoni er kanonfin...
Nå er det kveldskos med gjengen min som står for tur. Rettare sagt disko før sengetid. Nesten kvar lørdagskveld spelar me høg musikk og danser. Ungane elskar det. Foreldra også ;)

God klem frå Linda
PS! I morgon kjem det innlegg med eigne bilder og prosjekt igjen ;)

27 kommentarer:

Tilonino sa...

Denne butikken så fantastisk ut :)

Den gode feen sa...

Ja, den er det. Og så er det tre etasjar hvis ikkje fleire. Eg kom meg ikkje lengre enn til øverste etasje, men neste gong må eg gå nedover og kikke også :)

Flittige Fruer sa...

Ser ut som det blir nødt til å bli en stopp der på neste tur til Etne :) Utrolig mye fint!

God helg til dere og kos dere på disko! :)

Mari

Veronica sa...

Ja, den butikken er et mekka. En kan tilbringe timesvis der inne:-) En times kjøring for meg, så er der sjeldent. Greit for lommeboken,kanskje;-)hihi!

Klem

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig mye lekkert, skjønner godt at folk valfarter dit! :-)

Shus sa...

Ja, den butikken er fantastisk!! Og eg er ikkje så sikker på om det bare var 3 etasjar, eg følte eg gjekk ned og ned og ned, og nye etasjar openbare seg heile tida!!

Heldigvis skal vi snart flytte inn i nyahuset, og eg har spart pengar til å handle på Ølen Møbler! Lykke!

Ha ein fin lørdag med disko!!

Klem frå Solveig

Anne sa...

Nesten litt flaut å innrømme, men jeg har enda ikke vært der. Det må jeg gjøre noe med!!! :-)

Den gode feen sa...

Shus: kjenner eg er aldri så lite misunneleg på deg. Eg tenkte nemleg nett på det, nå når eg rydda opp leikene frå stovegulvet, at eit tomt nytt hus var det ein skulle hatt. Ein million eller to hadde også vore toppen :)

Anne: det er klart du må komme deg der :)

Inger Johanne sa...

Har høyrt om det Mekka'et, ja - men aldri klart å somla meg dit - sjølv om det faktisk ikkje er så enormt longt hverken heriftå - eller iallefall ikkje frå heimplassen min.. MÅÅ nok det ein dag:-)

Så koseleg det høyrtes ut med lørdagsdisco! Her i huset er det overnattingsbesøk - det er veldig kjekt òg:-)

God helg til deg! Klem

Unknown sa...

Åh, Ølen Møbel er bare den flotteste butikken ever!
Jeg er der så ofte jeg kan, og sist var jeg der i går og fikk med meg to store poser!
Anita er jo bare så flink og skjønn, og jeg fikk også bestilt meg drømmelampen!

Ha en fin diskokveld ;)
klem fra Silje

Linda - HJERTEHUSET sa...

Og i fra Odda reiser min venninne og eg til Ølen møbel på kosetur rett som det er, alltid med masse fint i bilen på vei heim. De har rett og slett ALT der.
Anbefaler I like to move it til dansen, den slår alltid godt an når vi har disco på jobben min som forøvrig er en barnehage;-)

Krabbelure sa...

Hey - ser jo ut som en kjempebutikk! Men akk, alt for langt for meg å reise dit. Sofaen du viste var midt i blinken for meg, som virkelig føler behov for mere sitteplass i stua for tida. Takk for inspiration ! :)

Tone sa...

Tror det er den fineste interiørbutikken jeg vet om, og så fantastisk betjening :))
Ønsker deg en fin disconight :)
klem Tone

Øyeblikk sa...

Eg har aldri vore på Ølen Møbel, men har to puter derifrå som skjønne Anita sendte til meg :) Eg elsker dei! Har kjempe lyst å reisa dit da, så gjerne ein liten omvei til Stord neste tur blir tingen.

Rock on!

Klem Eli

Ellen sa...

He he så herlig med disko! Enjoy!

God helg til deg også!

Ellen

Fruehuset sa...

Arg! Nesten som eg skulle ønska at eg budde i Stavanger og ikkje i Bergen. For sjølv om eg er mykje i Kvinnherad så tek eg aldri turen via Ølen..

No må eg nesten vurdera det:)
Eg har høyrt mykje om den butikken også, gler meg til å besøka den.

God helg vidare:)

My Dream sa...

trur eg må ta meg ein tur innom der ja... kor i ølen ligge denna butikken?? vett bare om fagmøbler eg! :/

Liv-Inger sa...

Sånn diskodansing er god trim! ;-)

Herlige bilder. Skulle gjerne vært innom den butikken en tur, ja. Trenger litt nytt til heimen. Godt med inspirasjon.

Kristin sa...

Du og du, dette var fristende, her må det spares :)
Ja, danse med ungene, det begynner å bli lenge siden sist, men det var jo kjempegøy :)

ide-puffen sa...

Åhhhh den er bare helt fantastisk. Takk for at du fant og delte siden med oss. Nydelig interiør helt i min gate.
Gooo helg videre til deg
Randi

Jacta est alia sa...

OMG! De hadde mye fint!

Bjørg sa...

Litt langt å reise fra Oslo, men er jeg på de kanter noen gang så SKAL jeg innom den butikken!! Sååå mye fint! Blir nødt til å kjøre stor bil da :-)

mvh Bjørg

Fine Friminutt sa...

Wow den ser jo fantastisk ut! Synd den er så lang unna meg... Dansing høres herlig ut:) Ha en fin søndag! Hilsen fra Elin

Mrs Bell sa...

Åhhhh den butikken såg jo bare fantastisk ut!! Må sjekke på kartet hvor Ølen er..;)

Ha en super søndag!
Klem Anne Bente

Marianne sa...

Så utrolig flott ut! Likte spesielt godt puta med "here we go" på :) ha en fin søndag videre!

Fargebarn sa...

Det er en kjempeflott butikk dette. Eg er så heldig å komme i frå Ølensvåg, så eg er innom der kvar gong eg er heimom. Tidligeare var det berre kjedelege Fagmøbler-møbler der, og eg må sei at Anita har svinga med tryllestaven sin.
Eg trudde augene skulle dette ut då eg såg ei Jieldèlampe i Ølen.
Det kan hende eg dømmer mine barndomsinbyggjarar, men design er vel kanskje ikkje det dei er mest kjend for. Så dette er aldeles fabelaktig!

Anonym sa...

Her var det mye fint! Tenk denne butikken har jeg kjørt forbi hver gang vi har vært i haugesund! Rart jeg ikke har fått med meg dette før.. uansett, tusen takk for tips Linda:)

Related Posts with Thumbnails