mandag, mars 12, 2012

Stooooore bilder


Fine Dagdrømmeren har oppskrift på bloggen sin: korleis få store bilder i blogspot-bloggen (større enn Ekstra stor). Eg måtte sjølvsagt teste det ut. Jo større, jo betre, ikkje sant?

På torsdagen skal eg forresten på mitt første bloggtreff hos nettopp Dagdrømmeren. Fabelaktig bloggtreff. Gledar meg veldig til å treffe andre bloggejenter. Har berre møtt eit fåtall frå før, så dette blir spennande gitt.  Det kjem eit eige innlegg om treffet i morgon. Nå må eg nemleg prøve rydde ein sti i slagmarken :)

Ha det godt så lenge :)


16 kommentarer:

tonje boganes sa...

Nydelig bilde! Fortjente å bli større enn ekstra stor :)
Tusen takk for linken!
Gleder meg til å treffe deg og de andre! Dette blir gøy. Har truffet noen av dem før; en fantastisk gjeng jenter. Lette å bli kjente med, omsorgsfulle og glade.

Jeg skal også rydde litt sti i slagmarken hos oss, men venter til i morgen, må jo se litt ok ut på kvelden vår *smiler*.

Sees!
Klem Tonje

Fru Fjeldhammer sa...

Kos deg på bloggtreff!! Klem

Refleksjon på livsvegen sa...

Ha nydeleg bloggtreff..
Og herleg ♥ tips nedunder her..

klem

Flittige Fruer sa...

Kos deg på bloggtreff! Nydelig bilde av tøft interiør :)

Mari

Unknown sa...

Kjempefint bilde! Koser deg masse på bloggtreff!!! Klem, Vicky

takhøyde sa...

Ja er det ikke flott med ekstra store bilder!!! Nydelig!!
Skal si vi blir mange på bloggtreffet - stor stas altså!!
klem Heidi :)

Marlene sa...

Takk for tips! Liker stooore bilder! :)

Kos deg på treff! stas det. :)

Klem

Marlene sa...

Takk for tips! Liker stooore bilder! :)

Kos deg på treff! stas det. :)

Klem

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei! Her var det mange gode idéer!! jeg stakk innom for jeg må jo finne bloggene til dem jeg skal få gleden av å treffe på torsdag:-) Det blir kjekt!! Kjenner ingen, jeg.
Ha en fin dag! Vi ses:-)

Klem fra Hjørdis

Anonym sa...

Hei Linda. Koseleg bilde frå stova di. EG er på jakt etter ein ny sofa til mi stove. KVar har du kjøpt den, er det IKEA Ektorp?

Den gode feen sa...

Ja, anonym - det er Ikea Ektorp. Mykje sofa for pengene i den. Ryggputene vert litt nedsigne etterkvart, men det hjelper veldig å snu litt på dei.

Lukka til med sofajakta :)

☆Therese sa...

Takk for tipset !
Så moro med bloggtreff, spennende å møte nye mennesker. Kos dere :o)

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

top of the moon sa...

Er både spennende og litt skummelt med dette treffet =)
Men vi sees visst imorgen

Fargebarn sa...

Det e godt å høre at du har det på samme måten. Vi får sitte sammen og spise godteri i et hjørne dersom det blir skikklig ille. Hehe

Gleder meg til å treffe deg.

Mari sa...

Hei :)
Dette er første gang jeg er innom bloggen din, og jeg må si att dette likte jeg veldig godt :) Akkurat sånt som jeg vil lese:) Nydelig stue har du å :)

Related Posts with Thumbnails