onsdag, april 11, 2012

227


227 kommentarar kom inn på Sylvanian Familys - give away'en, og eg har omsider hatt trekning og funne fram til ein heldig vinnar av denne knallskjønne familien her:


Eg elskar Sylvanian, og skjønar godt at de ville være med i trekninga. Dessverre har eg berre ei eske å donere vekk, men me andre kan jo gå inn på Sylvanian si fine heimeside og sikle etter ting å ynskje seg til små og store lykketroll. Der finn du også fanklubben som me er medlemmer i (får kjekke nyhetsbrev og kan delta i konkurransar).

Ok, over til den heldige vinnaren: 


Vinnaren vart kommentar nummer 61, som er Byfrua. Gratulerer så masse til deg, nå vert tantejentene dine glade :) Send meg adressa di i posten, så sender eg familien av gårde til deg!!


Nå er det Valen-TV  i reprise her. Løye :)
Ha ei god natt.

6 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja de er jo så søte! nesten litt synd jeg ikke har noe jente hehe

Karin sa...

I barndomsheimen finst framleis mine Sylvanian Families frå godt over tjuge år sidan. De er litt sletne i pelsen, og klerne øydelagte, men eg har alle familiane enno, som eg hadde då. Gler meg til eg kan føre dei vidare, har gitt streng beskjed om at dei ikkje skal gis vekk! Syns det er så kjekt at det er vorte "inn" igjen, dei er så fine!

aboxof-chocolate sa...

Åh, jeg var inne og kikket på sidene deres. SÅ mye fint - jeg ønsker meg alt :-D
Gratulerer så mye til Byfrua som vant! :-)

Byfrua sa...

Så gøy at jeg vant:))
Det blir stas for mine herlige tanteunger:)

Sendte deg adressen min på mail!!

Byfrua

Tullefrans sa...

Gratulerer så masse til Byfrua! Du blir nok en populær tante :)

Disse er så søte, altså!

Cecilie - Fragaria sa...

Å, ja, ikke sant disse er søte. Jeg hadde noen sånne bjørner selv, og stopper derfor alltid ved disse i lekebutikken. "Se lille sønn på 3,5, var ikke disse fine? Vil du ikke ha sånne?". Han går heller rundt og påpeker hver nye plass han oppdager Lynet McQueen eller Bill fra Cars. Hihi!

Related Posts with Thumbnails