søndag, august 19, 2012

Gult er kult


Eg føretrekk kjøpe klær til ungane framfor til meg sjølv. Det er så enkelt og greit. Berre bestille klær i størrelsen deira, og alt passar. Det trengs ikkje å kave seg inni eit prøverom og forkaste det eine etter det andre plagget. Ein vert heller ikkje bedrøva over å sjå seg sjølv i spegelen frå alle vinklar. Ein vert ikkje sveitt og forkava. Nei, å kjøpe barneklær er rein og pur glede.

Med tre ungar i hus, så vert det fort veldig kostbart med "merkeklær". Det er jo dumt, for etter 10 års fartstid som mamma har eg erfart at merkeklær er av betre kvalitet og varer lengre enn dei fleste klær frå såkalte billigkjeder. Derfor er sommarsalg supert og eg nyttar høvet til å kjøpe inn nokre antrekk til ungane både med tanke på seinsommaren, skulestart og neste vår/sommarsesong. På salg er klær av super kvalitet jo rett og slett billigare enn klær frå H&M og Kappahl og Cubus. I love it.

I forgårs kom ein pakke med klær eg har kjøpt i nettbutikken Sam & Sofie i hus, og eg tenkte å vise dåko nokre kupp utover eit par innlegg. Jada, eg innrømmer det først som sist, alt eg har kjøpt er ikkje til nedsatt pris. Blir jo så himla frista av alt haustnytt også.

Vart så glad over å komme over dette smykket i løpet av "handlerunden". Sweets er eit norsk merke som har akrylsmykker i alskens motiv, og veslejenta fall heldigvis pladask ho også. Smykkene kan også brukast av vaksne, men eg skulle nesten ynskje eg var fem år med Sweets-smykke rundt halsen, he he.


Kva er vel meir forfriskande og oppkvikkande ein grå og regnfull dag enn gule kule støvlar??


 Hårband frå H & M.
Drappa Dot -kjole, Sweets smykke og Bisgaard-støvlar frå Sam og Sofie.
Akkurat nå angrer eg veldig på at eg ikkje kjøpte denne ultrakule jakka også.
Den hadde nemleg vore prikken over i'en ;)

 
I morgon startar kvardagen med skule, jobb og barnehage atter ein gong.
Gledar meg :)

Ha ein fin søndagskveld der du er!!

11 kommentarer:

Fru Lykkelig sa...

Nydelig jente i gule støvler! Storesøster her har de samme støvlene i grått, men de var veldig kule i gult!

Helt enig med deg at å kjøpe klær til ungene er både enklere og gøyere! Og klær av god kvalitet er best i det lange løp, hvertfall når de kan arve av hverandre.

PrinsessaPåErta sa...

Ja gult ER kult!

Takk for tips;)

Manuela - Mrs Hardy sa...

Gult er virkelig kult, og særlig på jenta di!
Jeg har ebgynt på Skappel-genseren, snaaart er bakstykket ferdig :D
Kos deg m den du og!

cathrine - trettien [31] sa...

Gult er definitivt kult! Ha en fin kveld i stugu! :)

Tilonino sa...

Å så fine ting du har kjøpt. Likte alt kjempegodt jeg. Gult e kult, det er sikkert og visst. Ha en fin ukestart. Har en som venter spent på å begynne i første klasse på videregående i morgen. Jammen går tiden fort. Nå er det slutt med barne og ungdommsskole her i huset....
Klem fra Tine

Har en drøm... sa...

Så herlige klær:)
Og det er gøy med salg!!
Morsomt smykke og ♥

Her i huset begynner og hverdagen i morgen, tidlig opp, matpakker og stressemiddag før treninger:)
Er litt godt med hverdager og :)

Vigdis sa...

Knallkult!
Jeg kjøper også gjerne merkeklær på salg fremfor kjedeklær på fullpris. Og det er sant som du sier, myyyye både artigere og enklere å kjøpe barneklær :)
Spesielt på nett ;)

mette laumann sa...

iiihhh en dejlig pige og jeg er da helt tossetpjattet med de gule gummistøvler ;)
Mette

Hem och Lycka sa...

Åså flott, så fint! Kram Mia

elviras drops sa...

Hei! Så fine ting du har handla, det friskar verkeleg opp med gult!
Kjenner meg veldig igjen i at det er mykje lettare og kjekkare å kjøpe til barna. Det er slett ikkje alltid like kjekt å stå i prøverommet å sjå seg sjølv frå alle vinklar:-)
Klem frå Mari

StrikkePia sa...

Så mye fint. :-)

Dette innlegget var også fint på en annen måte, nemlig med dine betraktninger rundt merkeklær.
Selv kjøper jeg ikke merkeklær, men jeg elsker å strikke og bruker en del penger på merkegarn. Og har tenkt en del på det du skriver om å kjøpe merke fremfor billig. Og får litt dårlig samvet når jeg kjøper et lite nøste til 42 kr når jeg kunne fått et tilsvarende til 17.50. Eller kjøper dyre hesper til 98 kr når jeg kunne fått tilsvarende til rundt 50-lappen. Derfor var det fint å lese dine betraktninger rundt merker!! :-)

Kule gule støvler da, jeg begynte automatisk å lure på hvor mine gule sydvest er. Fikk akutt lyst å finne den frem. Smykket e også flott da. For ikke å snakke om den skjønne modellen. :-)

Related Posts with Thumbnails