søndag, september 16, 2012

The basement


Dei siste vekene har eg styra på dag og natt føler eg. Så snart ungane har vore i seng, og så snart trening og husarbeide var overstått har eg gått i kjellaren.
Nå er natteprosjektet mitt snart ferdig, og de får sjå eit lite glimt herifrå.

Me bur i eit lite hus. Soveromma er små, og ungane veks seg større og større. Etterkvart tar dei ganske så stor plass. Naturlegvis. Heldigvis. Det er berre det at fem 10-åringar rommar større volum enn fem 4-åringar.
Eg vil me skal ha ein heim der ungane får ha mykje besøk.
Den siste tida har det imidlertid vore eit stort behov for eit ekstra rom der gutta boys kan spele og høyre musikk og brøle og hoppe utan at me andre flyktar opp i andre etasje eller ut av huset :)

Derfor har eg stått på dag og natt. Det eine rommet i kjellaren er nå forandra frå ein gusjegrå typisk sementprega kjellar, til eit spelerom der alle kan utfolde seg i fri dressur.

Tv-benken er laga av tre ventilatorskap frå Ikea som er skrudd saman, og som har fått kjøkkenbenkeskapbein til å stå på. Billig og enkelt og fint.

Det einaste som manglar nå er litt meir stæsj på veggane og nokre sakkosekkar til å sitje på. Etter å ha tatt desse bileta har eg funne fram ei madrass dei kan slenge seg på så lenge.

Nå treng resten av huset litt oppmerksomheit i form av ein omgong med vaskefilla. Gledar meg til å slenge beina høgt i kveld :)

Ha ein god søndag der du er!

24 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det ble kjempe bra...
Et slikt ekstra rom er gullverdt ja.
Tenker meg gutta blir storfornøyde

Ha en fin søndag
klem

meaningmoon sa...

så fint du har stelt i stand, tenker ungene kommer til å like seg godt her ja!!!
Kos deg på sofaen ikveld, sikkert vel fortjent :)

Ha en fin uke!

beatehemsborg sa...

Så tøft rom!
Tenker dette blir et poppis-rom!

Nyt kvelden

Klem

Lena Annie Østheim sa...

Oii, så fine bilder:) Inspirasjonens rike dette jo.
Håper du tar turen innom meg, har en give away gående der også :)

Anonym sa...

Så supert=).Tenker vi også føler behov for å utvide når barna blir større. Vi har et lite rom i kjelleren som i dag brukes til film og tv, men det blir nok i minste laget etterhvert. Hvor stort er rommet du har ordnet i stand?

Hilsen er flittig følger=)

Anonym sa...

Så flink du har vært. Det må jo være supert å ha et slikt rom. Jeg håper å kunne bygge om garasjen (som er for liten til moderne bilder) til et ekstra soverom samt ei kjellerstue en gang i fremtiden. Det er ofte slik at resten av huset lider når et rom får all oppmerksomhet. Vi har vasket og styrt i helga... Klem

Barbros lille atelier sa...

Så driftig du er! TV - benken ble knallfin!!
Veldig kult med de beina!

Fru Fjeldhammer sa...

Så flink du har vært, dette ble kult! kan anbefale saccosekker fra jysk, de minner om fatboyen, men 1/4 del av prisen..

Ha en fin kveld...
klem

Anonym sa...

Så fint rom! Ja, de trenger mer boltreplass når de vokser, og det er jo greit å la de få det dersom man har muligheten til det. For øvrig vet jeg ikke om jeg kan si meg helt enig med deg i at 4 åringer trenger mindre plass enn 10 åringer...vi har litt av begge sorter her i huset, og har erfart at 4 åringer jammen kan erobre huset noen ganger...hehe:)

Anonym sa...

Så flink du er! Og hvor har du det fabelaktige gulvteppet fra?

/marte

Loppedilla sa...

Så flink du e! resultat ble kjempebra!

Den gode feen sa...

Åh, så glad eg vart for tipset Fru Fjeldhammer. Jysk skal sjekkast ut i morgon den dag!

Gulvteppet er frå HouseDoctor og vart i si tid innkjøpt i nettbutikken Nettpynt. Aner ikkje om det finst lengre.

Fem 4-åringar får plass oppi ein sofa. Fem 10-åringar brukar begge sofaene og stolane med :)

Krabbelure sa...

Håper du fortsatt sitter med beina høyt! Det er godt etter en aktiv helg. Kjelleren ble veldig bra. Skjønner godt behovet for å ha gutta et sted for seg selv. :) Klem,klem.

Fargebarn sa...

Så stilig. Du er kjempeflink som står på etter jobb og alt. JEg pleier vel heller synke ned i spfaen da...hehe

Pink lady sa...

Drømmerom for gutta! Det er gull å ha et sted der man kan ta med vennene sine og være litt i fred:) Slik hadde jeg det i min ungdomstid. Mange gode minner fra rommet på 10 kvm som mine foreldre innredet i kjelleren med tv og IKEA møbler i bjørk, gult og blått! ;)

Klem

Randi sa...

Veldig fint! :) Her får dei det bra, tenkjer eg. Lurer på kva skapa frå ikea heiter? Skulle gjerne hatt ein slik tv benk her i huset også, den ser perfekt ut, flinke du :)

Den gode feen sa...

Randi: Dette er vanlege ventilatorkjøkkenskap frå Ikea. Har skrudd dei i kvarandre sjølv og montert på bein frå kjøkkenavdelinga. Lukka til

smileull sa...

Så utruleg flott det vart! Eg kan berre tenke meg kor mykje jobb det må ha vore å få det ferdig... Kjempefint!

Renate sa...

Så fiiiiint!!! Heldige ungane dine så har fått eit så kjekt og flott rom, til å kose seg i:)
Kor har du kjøpt bilde? Kjempe tøft:)
Ha ei flotte uga:)

Kine sa...

Så fint! Det er planen på sikt her også, med tre gutter i hus :) Har stor kjeller, og der skal det nok bli et gutterom! :)
Vil tipse deg om ChillBill! http://chillbill.no/ Se så fine saccosekker og hengekøyer de har! Perfekt for tøffe gutter :)

Mariell sa...

Så fint d blir! Veldig praktisk med lakenskrekk, altså?:) fin uke til deg!

Anonym sa...

Hei, jeg har fulgt bloggen din, men aldri kommentert. Du er utrolig driftig, må jeg si. Masse prosjekter, jobb, vasking og ikke minst tre barn. Da jeg leste i innlegget at du også får tid til trening i en hektisk hverdag ble jeg enda mere imponert. Trener du hjemme og i såfall hva/hvordan trener du?

Hilsen Anette

Anonym sa...

Super super fint og flot;) hvor er "Laundry service" tasken mon fra? Hilsen fra Sanne

Den gode feen sa...

Sanne: Laundry service veska er frå H&M.
Anette: Takk for fine ord. Eg er absolutt ikkje superwoman på noko slags måte. Eg begynte å trene i vår på Elixia av alle ting. Der går eg på spinning interval-timar og av og til på zumba. Eg trente masse før mann og barn kom inn i bildet, og i år har eg bestemt meg for å trene for å komme i bedre form igjen. Har ikkje trent på 11 år. Syns det er vanvittig kjekt, og ikkje minst godt å kjenne at formen er stigandes. Tusen takk for fin kommentar igjen, klem frå Linda

Related Posts with Thumbnails