onsdag, april 09, 2008

Heisann

Eg trur eg har fått verdas beste hemmeleg interiørvenn-gåve. Eg vart altså så overraska og glad etter å ha henta den i posten i går. Ein skulle tru min hemmelege ven har ein sjette sans. Fordi ho har gitt meg ein striesekk, noko eg har ønska meg i laaaaange tider. Er ikkje sikker på om eg skal sy pute eller noko anna av den. Før eg får bestemt meg ligg den berre framme til pynt. I tillegg fekk eg eit koseleg fluenett til kaker, ein urtepinne og eit koseleg kort. TUSEN TAKK!Reint oppussingsmessig har me forflytta oss ut i gangen. Sjølv om kjøkkenet laaangtifrå er ferdig.

Sanninga er at eg kveld etter kveld har surfa i staden for å sparkle gipsplater.

Eit par kveldar har eg faktisk bevegd meg ut av huset også. På trimtur rundt Stokkavann (heiter det Store Stokkavann mon tru?). Vel, forrige tur enda med vannblemmer under fotsolen, så nå er eg idrettsskada for eit par dagar, he he.I gangen er det ein liten slags nisje i veggen, og den passa perfekt til ein benk og ei hylle. Hylle- og benkeplate er laga av hobbyplater, og benken er i tillegg dekorert med ei herregårdslist festa frå undersida. Sitteputer frå Jysk og veske frå Marimekko.Sånn ellers må eg takke så mykje for kjekke kommentarar. Og berre sånn at det er sagt så jobbar eg med å oppdatere lenkane på sida. Dei eg har skrive nå, er berre dei eg kunne utenat. Eg brukte nemleg ein heil formiddag på å legge inn alle lenkene frå forrige blogg, og då eg var ferdig og skulle trykke LAGRE, nei, då gjekk det ikkje! BUHU! Nå må det berre gå så pass lang tid at eg gløymer stresset frå den gong.

Ha ein fin onsdagskveld. I kveld MÅ eg berre komme meg i sparkelmodus, vel?

34 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det ble på gangen. Den benken var jo bare helt herlig, der fikk jeg ett godt tips! Snart får jeg forbud om å sufe på bloggene av mannen min,hihi.
Ha en fin kveld:)
Bitte

Fru Fjeldhammer sa...

Så fin gave du har fått...
Huset deres blir fantastiskt flott altså så kreative som dere er.. likte den benken i gangen og de bildene passet så bra!!

Klem

Anonym sa...

Flott gang! Hvor har du fått tak i hylleknektene? er de også malte?

vet de har umalte flere steder, men etter å ha malt i x antall timer, ser jeg nå etter lettvinte løsninger...

Den gode feen sa...

Hei. Hylleknektane er nok kjøpt umalt i si tid... Har ikkje sett ferdigmalte nokon stad, desverre :)

MeyBiMe sa...

Dette var skikkelig lekkert!!!!
Ble helt missunnelig på benken din!!!
Rent og enkelt ..og stilig!!!
Du er dyktig!!!
Ha en fin kveld..natt :-)

Merete sa...

Knakande flott blei det i gongen etter oppussing!! Og bildene til Øyvind passa perfekt inn :o)
Det var vel kanskje Mosvatnet du gjekk tur rundt?? for det ligg ikkje så langt ifrå der dåko bur..
Lykke til med sparkling ;o)

Hilde's rom sa...

Kjempeflott gang dere har fått dere! Jeg ønsker meg en benk i vår gang, men det får bli i vår neste bolig. Den gangen vi har nå er veeeldig liten og smal, dessverre :) Ellers er jo bildene mannen din har malt heeeelt fantastiske!! Jeg er mektig imponert, det må du hilse han og si:)

BO sa...

Gu for ein fin benk! Den likte eg knallgodt! På kjøkkenet syslar eg med ein ide/tanke om ein sånn benk under vindauga. Skisste opp til JH, men då fekk jo han dånedippen! Eg ser for meg ein sånn benk eg kunne legga noko oppi. Men denne såg jo mykje finare ut! Og du har vel gjort da sjølv, kjenne eg deg rett! :-)
God natt!

Den gode feen sa...

He he, eg har gjort det mesta sjølv. Byrja på den kl 23 i går kveld. Øyvind kom og hjelpte meg med saga. Resten gjorde eg sjølv. Og kl 13 i dag var heile gangen nymalt, inkludert benken og hylla *fnis*.

Den gode feen sa...

I tilfelle Øyvind les dette: han hjalp meg med å skru lista fast til benkeplata også :) Fordi Alma hylskreik av redsel for drillen hehe.

♥ H@rmoni ♥ sa...

Tøff benk i gangen- og fin gave du har fått deg!
:O)

Emmeline sa...

Du ditt håndarbeid og snekkergeni der du sitter på LEKKER benk i gangen i Stavanger- Så kult det ble med kombinasjonen av Øyvind sine knallfine bilder og Marimekko veske:) STILIG.
Du imponerer med FANTASTISK tempo og initiativ. Og ikke minst utrolig flotte snekkerferdigheter. Jeg husker da kloakken ble tett og lillemor ( som da var liten ble LIVEREDD for de som skulle blåse ut rørene med en stor bil) Det var KAOS med skriking og kloakkblåsing på en gang. Tilslutt ble lillemor ( som nå er stor) adoptert bort til en forbipasserende kollega... hehehe!
Jaja, det kom meg bare i hu da jeg leste det med drillen:)

Og du; ja...ser du har kommentert MENS jeg redigerte litt ekstra på det siste innlegget. Visst er det blåkarmer på huset... Vi spionerer HELE tiden, og de jobber HELE tiden. Dersom man har god samvittighet og føler seg fornøyd er det bare å gå bort til kjøkkenvinduet--og vips så kommer man på at man har MYYYYE å ta fatt i...HELE TIDEN:) jajaja
Nok mas for i kveld. Her venter køyen og min snorkende mann:)
PS: Virkelig KNALLKUL gave fra Hemmelig venn. Heldige feen:)

Tante Mimmi sa...

Å, så stiligt!
Dei er så fine bileta ti mannen din! (det var rett det??)
Gangen var jo berre knall!
Slike striesekkar er uruleg flotte, på designernes julemarknad i oslo var det ei som hadde laga brikker av strie med grove sting rundt! Det var tøft! Men..eg veit ikkje korleis det funkar når småtrolla søler på slikt...
Såg du også har falt for den fine raude postkassen frå "Ting"- eg og- kjærleik ved første augnekast!

Tante Mimmi sa...

"til mannen din" skulle det væra ja..
og "utruleg.."
trur eg og køyar vedsidenav sovande mann!;)
...zzzz

Anonym sa...

Hei! Du var nok rundt store Stokkavatnet (det er eit stort og eit lite, da lille er berre eit par km, det store ca 8...så vannblemmer fekk du nok rundt det store!) :) Flott gangen vart, skikkeleg flotte bilder! Kjekt å følgja med her inne på oppussinga. Takk for tips om W&M interiør, såg faktisk at dei hadde ein sånn på veggen når eg køyrte forbi no :) Ha ein flotte dag! Stå på!!

Karna sa...

Så utrolig fin hemmelig venn gave, hvor i all verden har vennen din funnet slik striesekk?!?! Kjempe fin gave iallefall...kan minne litt om noe av det jeg fikk en gang, kanskje det er samme person? Blir spennede å se!

Sååååå fin gang dere har fått, den benken var jo bare UTROLIG fin, og smart!! Jeg vil også ha!

Metteflette sa...

Hei hei Linda :-) Takk for koselige ord om eldstejentas rom! Måtte bare kommentere den flotte gaven du har fått fra hemmelig venn! Wow! Gangen din blir knallflott og benken var jo genial! Slike hylleknekter har jeg også kjøpt til rommet til minstejenta. Der kan man trygt si at stilen blir en helt annen :-) Hun er fremdeles i rosa modus!
Så flott at du fikk god nytte av maletipset mitt da :-) Alt som sparer tid og krefter liker jeg. Så lenge det ikke går utover resultatet. Gleder meg til å se bilder av rommet til Samson. Klem fra Mette

litenIda sa...

Det var en kjempeflott gave du fikk av den hemmelige vennen din! Så gøy at personen traff så godt!

Den var virkelig flott, den benken i gangen! Jeg tenker på å lage noe tilsvarende på kjøkkenet vårt. Vi får se.. Fin var den i allefall! Og bildene passet perfekt! :)vr

Nette sa...

Så fint dere har gjort det med benk og hylle i gangen...og med de stilige bildene som prikken over ièn! Lekkert!!! Vannblemme under foten? Auda...

Smilla sa...

Glimtene fra ny-huset er veldig fine! Gleder meg til å se mer!

A home far away sa...

Vilken fin gåva du fick på posten! Och vad fin bänken i gången var, me like:_)

Huset i Hagen sa...

Så fin gave du fikk da! Kult med sånn striesekk! :0) Gangen ble kjempelekker. Det er jo ofte mye bedre med sånne hjemmesnekrede benker. Da passer den perfekt inn. Og så praktisk da. Det enkle er veldig ofte det beste. :0)

Anita sa...

Så fint det blir i gangen deres!! Må bare få kommet meg en tur på jysk og se etter de putene du til en stadighet nevner! Ha en koselig dag!

Anne sa...

Nydelig gave og nydelig gang.
Od der ja, kom jo bildene til sin rett også. Flott ble det, skikkelig stilig når de går i sort hvitt.

Stri sekker ja, så noen tilsalgs hos Containergirl også, men de hadde visst poststempel på seg.

Hulda sa...

Så heldig du var med gaven, den var jo midt i blinken! Virkelig flott altså. :) Ser fint ut i gangen hos dere.

Katarina sa...

Hei Feen
Er det den Ice blue du har kjøpt deg? Jeg har også lenge ønsket meg en slik en og vil ha den i en ice blue farve eller en annen pastellfarge.. Syns den er bare så utrolig fin. Fant den nå på nett til 3487 dkk. http://www.spar-momsen.dk/shop/kitchenaid-29c1.html .Syns det var knall billig.Får igjen på varme regnskapet og da har jeg jo råd :-)Fikk en bosch kjøkkenmaskin til jul,men er ikke så fornøyd med den. Den har hull midt i bollen og det synes jeg er svært upraktisk og tungvint når man skal mixe noe.Hva koster de Kitchen Aid i Norge?

Mummimamma sa...

For en god ide med den benken! Skikkelig flott ble det.
Og å legge fra seg sparkelspaden innimellom, tror jeg bare er sunt.
Man skal ikke bare slite og arbeide, man skal kose seg også.

Ha en fortsatt fin kveld!

MODERN COUNTRY sa...

Du har det så lekkert hjemme! Alma`s rom var nok et av de vakreste og den fine krakken med alle sølvlysestakene, åh det bildet gjorde inntrykk!

Aina

Marte sa...

Hei:)
Nydelig gave du har fått! Så heldig du var med den striesekken!!!
Jeg er også veldig fornøyd med min gave:) Og jeg har en liten mistanke om hvem den er fra... Kan det være deg?? ;)

Klem fra marte

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Oh My! Ska sei du blogger ;)
Så masse lekre detlajer fra ditt hjem! Benken er jo kanon kul!!
Utrolig flott hemmelig venn gave du har fått da :=()

Ha en god helg
Og pst , idrettsskader må man ta alvorlig ...legge beina høyt og slappe av , hehe!!

Anonym sa...

For en lekker gang! Stilig, og ikke minst praktisk med den benken:-)
Blir spennende å se hva du lager av striesekken!
Sender over sparklevibber!
God helg!

Cathrines blogg sa...

Så fin gangen var då :o) Bildene kom jo skikkelig til sin rett også!
Ha ei fin helg :o)

Anonym sa...

gangen blir bare såå lekker..liker disse bildene du har,,men de er vell let tilgjengelig hos deg :)

Anonym sa...

Er inne og lurkikker hos deg - og må bare konstantere at den gangen var utrolig lekker......!!!

Related Posts with Thumbnails