fredag, april 04, 2008

Litt barneromsreprise

For tida held eg på å style våre to nye barnerom. Eldstemann er snart skulegut (Hjelp!), og får dermed eit tøffare rom enn han hadde før. Sidan det er ein del nye lesarar av bloggen min, og sidan eg har sletta eit par gamle bloggar, så legg eg ut ein del bilder tatt opp gjennom tidene av hans gamle rom. Dette var ein god unnskuldning, sidan eg ikkje har noko nytt å komme med i dag, he he. Eg skulle skru opp gipsplater på kjøkkenet i går kveld, men sat berre og surfa i staden *rødme*.
Med dette vil eg ynskje dåko ei superduper helg!!23 kommentarer:

liven sa...

Nydeligt barnerom!! Du gjør det jo bare så fint!!
Det er spennende å følge med på oppussingen av ditt nye hus og hvordan hans nye rom blir!!
Ha en fin helg:O)

Anonym sa...

Fine bilder!

Riktig god helg. :)

Anita sa...

Nydelig!! Hmm! Er vel ikke for store til sånt når de begynner på skolen vel!! Strålende helg til deg og dine! Klem!

Anonym sa...

Ha ei flott helg, linda. Får håpe du får skrudd opp plater og ikke surfet deg bort. ;-)

Jorunn sa...

God helg til deg og dine Linda!!
Herlige bilder fra barnerommet. Venter spent på bilder fra det nye rommet :)

Drømmen om en eplehage sa...

Så delikat!
Dette var helt i min stil også :)Vel verdt er reprise på de bildene!

Ha en riktig fin helg!

Verkstedet sa...

det er bare så vakkert at du burde laget det helt likt, men skjønner at du tenker at han nå blir eldre også. har selv sanrt skolebarn og det er litt rart, i morgen er det vareeg cup, og lille store barnet skal spille tre kamper...de vokser jammen til!!
så du at jeg stilte deg noen spørsmål på forrige innlegg???
god helg
klem fra karoline

Lemi sa...

oi der va den nydelige blåe boksen me prikker igjen.. digger den boksen!!

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann:)

Takk for trøst...En ting er å føle seg i tørkelandet blogghara men en annen ting er at de hadde lovet at det skulle bli EN HEL UKE UTEN REGN med store bokstaver i avisen, og i samme øyeblikk som de bokstavene var trykket så HØLJER det ned her.

Jeg klarer søren meg ikke å slette noe for tiden( du som utforsker ny blogg--vet du hvor den slette kommentarknappen er nå igjen, jeg finner den jo ikke:(

Sist og ikke minst: Disse deilige bildene er til INSPIRASJON... Langt utover det lekre gutterommet med nydelige blåtoner og fantastiske detaljer! Det er bare så gøy å se på:)

Fredagen er visst den eneste helligdagen denne helgen også...Jeg tok en titt på kalenderen og trodde at dette skulle bli en rolig helg, men den gang ei---så her er det bare å gjøre klar for vafler i bod igjen. SUKK...Ha en deilig helg Linda, kos deg med skruing av gips og andre gøye ting...

Fru Fjeldhammer sa...

oi, dette var jo virkelig delikat... blir jo aldri for stor for dette *S*, men han er vel kommet så langt at han har lyst til å bestemme litt selv kanskje?

Ha en flott helg

Anonym sa...

Gratulerer med ny nettheim! No må eg oppdatere bloglines. Og du, eg synest det er så artig å følgje med på korleis stilen din utviklar seg, samstundes som det er veldig "deg" likevel!

MeyBiMe sa...

VAKKERT!!!!!
Ha en fin helg :-)

Anonym sa...

Må bare spørre om de fine bokhyller på barna-rommene. Jeg så en gang i Danmark og ønsker sånn en. Prøvde å finne i Norge, men ingen møbler-butikken har slik. Vimps du har den, sorry hvor har du kjøpt dem? Mener ikke å herme deg. Ellers god helg - hilsen Helle Chr.

Den gode feen sa...

Hei Helle. Meiner du tallerkenhylla som eg har bøker i? Den fekk eg til jul for maaaange (ca 16 år sidan). Den var kjøpt syrebeisa på Bohus. Eg har seinare malt den, og skifta ut knottane med krokar. Dei andre bokhyllene eg har her er Billy frå Ikea :) Lukka til i bokhyllejakta :)

silje-sin sa...

Så nydelige bilder! Masse fin inspirasjon;) Ha en flott helg! klemmer fra silje.

borghild sa...

Du er så utrolig flink med detaljer, så det er en fryd å se bildene dine! Gleder meg til å se de nye barnerommene også...
Det skapet jeg hadde skrudd sammen til minstemor er ikke et kjøkkenskap, kan nok se sånn ut:), men Bestå fra Ikea. Storebror har lik, pluss et som står på høykant vi bruker til tøy, og for oss har de vært utrolig greie. Passe dype til barnekleshengere også.
Ha en fin helg, her står loppemardet på tapeten!! Klem B:-)

Emmeline sa...

Bare sånn til orientering...enten må man slette HELE innlegget eller ingenting.
Det er jo bare smertefullt å slette HELE det koselige innlegget ditt bare på grunn av noen skjødesløse bokstaver der på slutten---- men nå er det iallefall gjort...;)
Hehehe...takk for slettetipset uansett!! Har tatt utfordringen og blogger kun med gamle bilder i dag, av mann og barn vel og merke..SÅ nå blir ikke gubben glad i morgen tidlig vil jeg tro---pytt pytt---

Prinsesse Elin sa...

I dag skal eg lura med mannen til byen ette eg he våre på jobb i fire tima. Vil innom søstrene grene for å sjå om det he kåme inn någe nytt som mor kan dra med seg heim i heimen. he he. Ønske deg en fine dag,Linda. masse klemmer fra Elin:O)

Fru Fjeldhammer sa...

Ja, var veldig heldig med de møblene altså... har siklet på stuebordet ditt, det synes jeg er så flott... ser at spisestuebordet jeg har kjøpt er likt stuebordet ditt! *nikker ivrig*

Ha en fin og solig lørdag!!

Karna sa...

Så gøy, og du får jo style et gutterom og et jenterom også..kjempe gøy!

Husker noen av disse bildene, utrolig flotte rom de hadde i Bergen, så de nye rommene kommer sikkert til å bli kjempe fine, gleder meg allerede!
Ha en fin helg du også!

Huset i Hagen sa...

Vakre barneromsbilder. Husker dem igjen fra tidliger også. Kan tenke meg at dette gir fin inspirasjon til mange. :0) Gleder meg til å se hvordan de nye barnerommene blir. :0)

Anonym sa...

Barnerommene dine er bare så nydelige, men skjønner godt at S snart vil ha noe røffere. Unger i den alderen har dessverre sjelden samme smak som sin mor.....

Glemmer ikke skuffelsen da J ikke ville bruke sin nye lyseblå flettestrikkede genser i mandarin petit, fordi den var "fin". Fine ting var nemlig for jenter.....

Vel, med ditt interiørtalent klarer du vel å lage noe som dere begge er fornøyde med tenker jeg!

God helg:D

Anonym sa...

Hei igjen.. Tusen takk for tipset. Skal like ta en tur i Ikea, kanskje kan jeg finne en slik bokhylle, hihi. Eller mekker en selv. Hm. Ellers igjen tusen takk. God søndag- Hilsen Helle Chr.

Related Posts with Thumbnails