lørdag, april 05, 2008

Lørdag

Dette har vore ein herleg dag. Eg og ungane har vore på kafè og handel saman med eldstemanns tidlegare barnehagetante. Ho er i Stavanger på helgetur, og sidan ho sakna guten så veldig, så tok ho oss med på kafè. Kjekt. Kafèturar er liksom ikkje det eg prioriterar høgast for tida, men det er jo kjempekjekt når ein først kjem seg ut. Ein tur innom Ting, Søstrene Grene, Åhlens og Kremmerhuset var også kjekt. Såg masse fint, men kjøpte lite. God kjensle det også *smil*.


I ettermiddag har eg fått pakka ut siste rest av flyttelasset, og det er godt. På kjøkkenet vårt er det eit stadbygd skap utan dørar. Sjølvsagt var skapet i furulaminat. Nå har eg malt det, og bakveggen vart tapetsert med ein nydeleg Laura Ashleytapet eg kjøpte med meg før eg flytta frå Bergen. Har også plan om å kjøpe Lidingö-dører på Ikea til skapet, men har ikkje kome så langt enno.

PS! Sjå vekk frå blørene i tapeten. Eg tapetserte i nattas mulm og mørke, og får svi for det i dag. Fikser blørene med tapetlim og nål straks.

Ha ein fin laurdagskveld!


21 kommentarer:

Miss.T sa...

Koselig med de gamle flaskene som står til pynt !! likte den trekassen også : )

Ha en fin kveld.

Emmeline sa...

Du svikter ikke--- det er rene idebanken her hos deg...
For meg som samler ideer til dette hyttekjøkkenet får jeg ALLTID noen gode ideer her hos deg. Mye bedre enn å blade seg gjennom et hav av interiørblader.
Her ser jeg både på de lekre flaskene og ikke minst den koselige lille kassen du har satt sammen med fin vekt i koselig hylle med Laura Ashley bak---utrolig flott og veldig koselig. Gir en sånn intim og koselig atmosfære. Kjempegøy å se!!

Her har jeg hatt en fin dag...Lite stress, jeg har bare vasket gulver og sydd litt og lest og slappet av. I morgen skal jeg jobbe litt i hagen. Dersom det skal bli litt hageliv på oss må vi i grunn sette igang nå.... Så får vi se hvor langt vi kommer!! Ha en fortsatt fin helg, Kafebesøk er balsam for sjelen forresten:)

Anonym sa...

Så gøy med et kafebesøk. Av og til må man bare ta seg tid til det.

Og jeg er imponert over at du er pakket ut. Jeg blir nok aldri det. *innser*

Nette sa...

Så kjekt med besøk og butikkrunde da:) Kjempefint med den tapeten ja, ser ikke en blør jeg:)

Anonym sa...

Jag hamnade i den blogg och vill bara säga ngt.

Ha en underbar söndag och hoppas du kommer att tittar in hos mig.

//chie
http://pikitinianos.blogspot.com

Mariquita sa...

Så utrolig koselig det så ut med de flaskene og kassen! Du er utrolig flink til å sette sammen ting og få det koselig rundt deg og dine :)

mali-mo sa...

Skapet så ut til å bli kjempefint, og de der blærene så jeg ikke i det hele tatt. Ser bare det fine jeg! Barnerominnredningen din under var bare sååå fin. Nesten så jeg fikk lyst på en grunn til å lage et lysblått rom hehe.

Aina sa...

Så mange inspirerende innlegg siden sist jeg tittet innom, kjøkkenet ble jo supert!
Utrolig hvor forandret noe kan bli med hjelp av maling, "betong" og fantasi-lekkert:0)

Barnerommet var også nydelig, kunne tenkt meg mye av det du har der;0) hehe..

Håper du har hatt en fin helg, og fått slappet litt av etter utpakkingen, og at du får en trivelig søndag!

Klem fra Aina.

A home far away sa...

Koselig blogg du har, jag är glad att jag hittat hit!Dina bilder är så fina, jag kommer tillbaka:-)

Randi sa...

Så fint det blir!! alt du tar i blir jo vakkert...enn så lurt å tapetsere veggen med sånn lekker tapet..kjempesmart!!

Høres ut som en deilig dag med kafebesøk, man trenger sånne dager også. Det gir litt energi og komme seg ut og gjøre noe annet en liten stund.

Ha en fin søndag.

Klem

Lille Trille sa...

Heisann :-)
Sååå kjekt å se deg tilbake i bloggen, du har vært savnet.
Synes kjøkkenet deres blir kjempefint, og det samme gjelder stua. Er selv veldig glad i malt panel, bare ikke så glad i selve malingen he,he.
Kafe-besøk er jo alltid koselig, og med butikk-titting som avslutning MÅ det jo bli bra ;-)
Ha en flott søndag.
Klem Lille Trille

Merete sa...

Så fint det vart med tapeten bak hylla der... du har verkeleg sansen for kva som passar inn både her og der, Linda!! Kjekt å følge med på oppussingsprosjekta dine ;o)
Tusen takk for koseleg bursdagshelsing!! Nå har me brukt timar på å "spa" ut brus, gele, kake, pølse, ketchup m.m frå golvet etter festen i går...så å skal eg straks gli ned i sofan med striketøyet :o)
klem, og hels gjengen din!!

Karna sa...

Super fint, har en bokhylle med skadet bakvegg, tror jeg må stjele den ideen her....Har jo som kjent litt tapet liggende...huff...

Endelig kom våren, så nå sitter jeg her med soleksem i panne og på hendene, men det får jeg heller tåle....

Ha en fin uke!

Rosa sa...

Det er så fint med tapet som bakvegg! Du står for meg som utruleg effektiv OG kreativ - det er jo ei fantastisk blanding :)

Må òg kommentere guterommet under - så mykje nydelege accessoirer!

Donnas Verden sa...

hei hei

Gøy at du har fått ny blogg, kjøkkenet deres blir knallfint. Betong veggen ble kjempestilig.

Ha en flott uke

Hulda sa...

Skapet så jo veldig fint ut! Smart å tapetsere bakveggen, du er lur du. :)

Anonym sa...

Grattis med ny blogg. Her ser det kjempefint ut. Jeg er litt spent på hva du har gjort med stuebordet. Har du malt det ?? Jeg har samme type bord selv som jeg gjerne skulle gjort noe med, men jeg har ventet på å se hva du har gjort med ditt ( stjele ideer ;) )
På det lille bildet i margen ser det nesten svartmalt ut? Det er ganske tøfft. Bordet jeg har tilhører egentlig samboeren min, og han er litt lei av at alt skal males hvitt. Kanskje svart er en ide......

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Herlig skap. Har et sånt koselig skap jeg også men tapeten må skiftes ut, litt giddalaus , må jo tømme skapet først og det krever en iherdig innsats..
Ha en flott uke.
Klem

Tante Mimmi sa...

Hei!
ÅÅÅ, så mykje fint!
Så lurt med tapeten bak i hylla! Nydlege bileter- heilt til å drøyme seg vekk i.
Den blå prikke-boksen metall..sukk! Sånn vil eg og ha!
..og så kjenner eg meg att i "det skulle eg ha gjort,men det vart litt surfing i staden.."
god veke!

Penelene sa...

Finere og finere blir de hos deg. Jeg er imponert!!
Du, jeg skal ta over et hus til sommeren. jeg skulle ønske jeg kunne leie deg - som interiørarktitekt, håndverker og stylist. Ha en fin, kreativ uke!!

janne - kathrine sa...

Jeg er så imponert over at du har bundet inn alle permene og bøkene dine jeg! Det er slike ting jeg tenker på å gjøre, men som jeg aldri får somlet meg til å faktisk gjøre. Det ser i alle fall virkelig lekkert ut :-)

Related Posts with Thumbnails