mandag, april 14, 2008

Nytt på bokfronten

Her er nokre glimt frå nye (for meg) bøker eg har kosa meg med i helga:


Har aldri før sett benkeplate av glass (?):

Me treng ny seng, og jammen hadde eg blitt glad om eg fann ei som denne berre i breidare format:

Sjå denne fine benken då:Blir ei kort oppdatering i dag, PC'en fuskar litt, så eg bør berre ta korte økter her. Ha ein fin mandag!

26 kommentarer:

☆Therese sa...

Å - så mange fine bilder, er de fra en og samme bok?? Fikk lyst på den jeg også :o) Det er jo så deilig å sette seg ned å se (og lese litt)i sånne skjønne bøker.
Ha en super uke!!

Randi sa...

Så mange fine bøker og mye inspirasjon. Sånn trapp har vi også..prikk lik...men i en fæl farge.

Du jeg lurte litt på den benken dere har i gangen...hvordan har dere festet den under...vi tenkte og lage en sånn til kjøkken benk...men da må den tåle litt.

Ha en fin uke

Klem

Lovise sa...

Hei. Fine bilder. Men benkplate av glass.... Hadde den vært min i går, hadde den vært død i dag. For plutselig kom det ei flaske deisende ned fra hylla over vinduet og landet med et brak på benken.. Det kunne gått ille, men et hakk i benken ble det jo, dessverre.

Hanna sa...

Beautiful picutres! I love that At home with white.

I am so happy to have found your beautiful blog :)

Marie sa...

Ja, her er det inspirasjon å hente! Nydelege blommar du har kjøpt også. Kjekt med det som står i potter for då går det an å sette det inn dersom ein fryktar ei frostnatt. Lobelia tåler ikkje låg temperatur. I fjor tok eg potter som stod utover heile ganggolvet fleire netter i mai, det gjekk bra.

Lukke til både med blomar og interiør. Ha det bra :)

Marie sa...

eg INN potter...skulle det stå

borghild sa...

Så utrolig mange fine bilder, og de ser alle ut til å være veldig deg!:-) Nå skal jeg ta et strøk til på tallerkenhyllene, gleder meg til å få de opp på veggen!:-) Klem B:-)

Fru Fjeldhammer sa...

så mye flotte bilder, de bøkene kunne jeg tenke meg å lese også! Er det lov å spørre om titler og forfattere?!

Ha en fin dag..

Den gode feen sa...

Fru Fjeldhammer: Dersom du klikker på det øvste bildet så ser du titlane på sjølve bøkene. Søker du på titlane på Capris, så finn du dei nok utan at eg skriv opp alle forfattarane :) Lukka til

Den gode feen sa...

Fru Fjeldhammer: Dersom du klikker på det øvste bildet så ser du titlane på sjølve bøkene. Søker du på titlane på Capris, så finn du dei nok utan at eg skriv opp alle forfattarane :) Lukka til

Tone sa...

Det er så deilig å drømme seg litt bort iblant... De bøkene så kjempefine ut. Så koselig det ble på trappa di lenger ned her. Og jeg må helt klart ut å kjøpe meg noen pelargoniaer snart. Trodde ikke de hadde kommet i butikkene enda, jeg. Ha en fin uke, klem :-)

Anonym sa...

Hei! Du har en fantastisk inspirerende blogg! Jeg har ikke noen blogg selv, men er innom dere her i Blogglandia i ny og ne. Sengen Hemnes fra Ikea ligner litt på den du ønsker deg, den finnes i hvit og brunsort. Kanskje noe å sjekke ut, hvis du ikke har gjort det allerede :) Ha en fin kveld videre!

Den gode feen sa...

Ragnhild W. Tusen takk ;) Og ja, Hemnes er den eg har i sikte, men ikkje 100% klaff med den. Hadde blitt superglad om eg fann ei eg/me likar hakket betre....

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Takk for koselig kommentar på min blogg! Jeg er veldig glad du stakk innom, slik at jeg fikk en anledning til å bli kjent med din flotte blogg :-) Jeg blir nesten litt flau når jeg ser hvor fine blogger mange av dere har. Selv skylder jeg på at jeg er litt fersk enda, og det er utrolig inspirerende å være inne på slike blogger som din!

Ser i forrige innlegg at du har dilla på pelargonier. Det har jeg også, spesielt mårbäcka! Hvis du fikk tak i den på Plantasjen skal jeg jammen stikke innom Plantasjen på Hamar i morgen. Hadde to stykker, som ikke greide vinteren i kjelleren, dessverre...

Linker til bloggen din, jeg, hvis det er greit? Kommer gjerne igjen!
Ha en god uke!
Hilsen Britt :-)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei du Gode Fe;)

Ja, er det ikke skjønt med herlige inpisrasjonbøker !!!
Likte veldig godt det kjøkkenbildet med blå og hvite detaljer ! Jeg har sååå lyst å skifte ut spisestuedelen ...men mannen minner mere om en dårlig Bohus reklame om du skjønner !

Dt er så kos å ha barna hjemme - og nå gleder jeg meg til varmere dager !!! Kan bli mye surr når man skal oppholde seg inne også ...
Men man er jammen heldige som kan ha kosetid med barna !!

mailadressen min er fortsatt : annichedesign@gmail.com ...haha!!

Klem og god uke

Prinsesse Elin sa...

Slike bøker er så inspirerende. Jeg er med i en boklubb men det er liksom ikke helt nok. Derfor er jeg veldig ivrig på capris. Å ikke minst i bladhyllene i butikkene. Jeg kjøper så altfor mange blader....men det er jo så herlig å kunne legge seg på sofanen, teppe og bare drømme seg bort i disse flotte repotasjene....sukk. Ha en fin dag i morra. Klem fra Elin:O)

Hulda sa...

Mmmm, ser ut som du har hatt ei veldig herlig bokhelg! Så lekre bilder det var der da. :) Slikt er bare herlig, altså. :)

Prinsesse Elin sa...

God morgen....ser ut som været kan bli perfekt i dag. Måtte bare innom for å sjekke hvordan det er med deg. Durance selges i butikken vi a vi SMAK. VILLA ROSA. ( eg føle meg som gule sia ha ha ha ) Nyt dagen. Jeg har frisørtime kl. 13 og skal passe niesen min sin gutt på 8 måneder i dag( jeg passer han fast hver tirsdag....såååååå snill) Klem:O)

Cathrines blogg sa...

Ja en sånn kjøkkenbenk kunne jeg tenkt meg også, altså den man sitter på... men bordet var jo HELT nydelig :o) Takk for inspirasjon, ha en strående dag i det fine været!

Anonym sa...

Så masse fint! Det er ikke sjeldent jeg drømmer meg bort i bøker og interiørblader.. hihi
Nå har storesøster (som bygger nytt hus) lånt permen min med det aller fineste.. Hedlige henne :o)

Klem

Dans på roser... sa...

Lekre bøker. =)
Den fra Pottery Barn har jeg også i sikte. At home with white-eller-hva-den-nå-heter, har jeg også, bruker den som inspirasjon rett som det er. Blir så glad bare av å se på bildene. *fnis*
Ha en fin tirsdag. Her snør det, så våren jeg hadde i går, er borte for øyeblikket. =(
Den kommer vel snart tilbake, håper jeg.

Anonym sa...

Nydelige bilder, i god feen ånd:-)
Håper du finner den sengen du vil ha. Noen ganger er det utrolig vanskelig å finne AKKURAT det man er ute etter, for det er ingen som har laget det enda! Sånn opplever jeg ofte... Frustrerende!
Men du finner nok den perfekte etter hvert.
Ha en strålende uke, og jeg håper dere har like flott vær i Stavanger som vi har her i Bergen
:-)

Anita sa...

Åh! Så nydelig!! Likte alt jeg!! Ha en koselig uke! Klem!

Merete sa...

Åhh..så kjekke dei bøkene såg ut :o) nydelege bilder i dei!
Takk for tips ;o)

Anne sa...

Massevis av flotte ideer og hente der ja. Vakre bøker en bare kan ta frem igjen og bla i gang etter gang. Deilig det !! Handler nå mest via Capris.no jeg da, de ghar lassvis av deilige interiørbøker fra hele verden, og ikke er det særlig dyrt heller. Uten porto til og med om du handler over 200 kroner. Bare et lite tips altså.

Verkstedet sa...

nydelig og inspirerende. benken var kjemefin!!!
snufs...bergen hadde ikke danske kongelige blomst, jeg vil ha en nikolaj bloms til min nikolaj i hagen!!!! hvorfor har de ikke det samme??? arg!!!! jeg får lete videre.
kjøpte masse stemors i stedet, en staude og noen andre som også tålte litt kulde. lobelia i hvitt og blått, men tørr du ha de ute om natten også nå??
vi har frost om nettene enda.
ha en fin uke videre.
klem

Related Posts with Thumbnails