onsdag, april 23, 2008

Prikkar her og prikkar der

Eg har lenge lenge vore glad i prikkar. Hugsar for nokre år sidan, så var både eg og Marie Friis på desperat jakt etter stoff med prikkar på. Det var ikkje å oppdrive. Hugsar eg til slutt fann eit nydeleg rødt stoff med ørsmå prikkar på som heitte "Sunday in the park". Stoffet vart først brukt til ein liten jentekjole, men seinare sydd om til ei veske.

Så fekk eg meg Hobbyboden-blogg og spurte moderator fint om ikkje ho kunne lage ein med lyseblå bakgrunn med kvite prikkar på. Det gjorde ho, og lukka var fullkommen. Men så gjekk det ikkje lange stunda før Tone Finnanger lanserte sin nye Tilda-kolleksjon, og deriblant både papir og stoff identiske min bloggbakgrunn. Eg vart rett og slett dritlei heile prikkedilla.


Men så kom eg inn i bokhandelen i dag, og såg dette settet. Det osar sommar og sol av det, og eg klarte ikkje unngå å dra kortet og ta det med heim. Tenk kor kjekt det vert å bruke på terassen i sommar då.At det passar knallgodt til mine små telysestakar kjøpt hos Birte Bo for år og dag sidan, er jo berre ekstra kjekt. Tinga (muffinsformene, salatbolla, salatbestikket og serviettane) eg kjøpte er av merket Spiegelburg G*A*R*D*E*N og eg fann det i ein Ark bokhandel.


Så nå skal eg kose meg på terassen framover iført mormors gamle lyseblå solhatt med kvite prikkar på. Solhatten er av typen fiskarhatt, og er supersøt. Angrer på at eg gav bort den lyseblå voksduken med kvite prikkar nå.

Det er jo ingen hemmelighet at eg elskar fluesoppar, og skulle ønske at bokhandelen hadde teke inn desse også i repetoaret:

21 kommentarer:

Noralill sa...

Skikkeleg sommarleg! Må nok innrømme at eg har og er svak for prikkar enno...har hella litt over på kvit bakgrunn med svarte prikkar. Men det er definitivt meir sommar over lyseblått og raudt! Ser for meg ei dame med stooor solhatt....hihi...kan det vera deg? Ha ei fin veke!

silje-sin sa...

Så flotte ting, jeg falt pladask for alt sammen:) Jeg synes prikker er kjempefint! Det er så moro at du skriver så ofte innlegg om dagen, jeg følger ivrig med:) ha en flott kveld! klem fra silje.

Nadine von herz-allerliebst.de sa...

Happy colours and nice polka dots. I like the beautiful little things from "Spiegelburg" too.

Have a nice evening, Nadine
herz-allerliebst.de

Nyperosa sa...

Hei,
den røde skåla var knallfin !
Er den kjøpt i en
bokhandel kjede ?

Au revoir : )

Den gode feen sa...

Ja, den er kjøpt hos Ark :)

Katarina sa...

Hei feen.. Hvor har du kjøpt de der flotte muffins formene?

MeyBiMe sa...

WOW! Dette var stilig!!!
Jeg har litt prikke dilla nå jeg :-/
Synest det meste med prikker på er sjarmerende :-)
Likte selvfølgelig veldig godt dette du viste nå :-)
Tror jeg mååå ha meg en tur ja....flotte muffinsformene også ja...
:-)
Ha en fin kveld!

Emmeline sa...

Først og fremst så må jeg bare le; For hva i all verden skal du med de fluesoppene?? Du kan jo ikke bruke de til noe i det hele tatt???
Eller kanskje du kan?????? For feen har ofte i overkant kule planer har jeg skjønt.

Polkadot basillen har du spredd rundt deg over hele Bloglandia, og disse skålene var jo bare VIDUNDERLIGE:) Skikkelig sommer og skikkelig gøye var de også:)Nå skal du se at de blir kjapt utsolgt for disse i butikken!!!

I dag har jeg stått i bod igjen.
(Det er helt ufattelig hvor mye tid som går med i en slags bodtilværelse for meg)
Jeg hadde lagt ut et innlegg med bloggbursdag (bloggen min er ett år i dag) før jeg dro hjemmenifra for å være med på dugnad, og fikk ti koselige gratulasjonshilsener før jeg dro.
Nå er jeg hjemme igjen og oppdager til min STORE overraskelse at jeg har fått 81(!) hilsener på bloggen. Jeg tangerer agurkrekorden ( mann som holder agurk på Rema 1000 historien) -og er både ydmyk og glad og utrolig utrolig overrasket....

Jaja nok om det. Må jo bare fortelle ( når jeg først er i siget) at jeg har gått amok i Danske nettbutikker og shoppet MASSE Greengate som de sender direkte til min skjønne niese i København... Stakkars jente må jo hente kasse etter kasse på postkontoret. Hvordan skal hun få det med seg hjem?? (*ler av det absurde i situasjonen) Hun ville ikke ha penger som takk for hjelpen, men ville heller ha rett i koppen, supper og andre enkle retter som hun kunne ha på lager når studentbudsjettet ikke rekker lenger.
Dermed har jeg jo shoppet supper og rett i koppen og sjokolade til den store gullmedaljen. En hel BÆREPOSE stapp full---- Grei betaling det! Nei nok mas fra denne jenten, ha en superduper kveld:)

Emmeline sa...

Du er hos meg mens jeg er hos deg:) Bra timet!!

Fru Fjeldhammer sa...

Skjønner godt at du dro korte på disse tingene, blir friskt på terrassen i sommer nå..*S*

Hulda sa...

Så heldig du var som kom over dette på en bokhandel, det var jo litt uvanlig da. :) Blir supert ute i sommer, ja.

Falt for det første hagebildet ditt i forrige innlegg. Virkelig fint med porten/gjerdet i forgrunnen. :) Slikt liker jeg. :)

Dans på roser... sa...

I en bokhandel ja.... hmmm... de utvider reportoaret skjønner jeg. Det blir vel livsstils-butikker/crossover av alt til slutt, skal du se.

Prikker er fint, og har alltid vært det.
Det var mye polkadot i barndommen min, husker jeg. Herlig!
Hvite prikker på tomatrøde kjøkkengardiner, og samme gardinstoffet på vaskerommet, bare i sjokoladebrunt og hvitt.
Så var det servicer og saftglass og masse med prikker på. Jeg elsker det!

Jeg så fluesopper i en Skeidar-reklame i dag. Bare et lite tips. =)

Guro sa...

Åååå, husker "Sunday in the park"-kjolen, og at jeg drømte om å ha ei lita jente jeg kunne kjøpe den til :O) Kanskje like greit at jeg ikke kjøpte den siden gutten min kanskje ikke hadde vært så glad for å se bilder av seg selv som baby med søt rødprikket kjole!! Hehe ;O) Men jeg har fortsatt prikkedilla her, har ikke gått lei.

Prinsesse Elin sa...

Prikker har virekelig slått godt ann her I blogg landia og det virker som om at det bare kommer mer og mer. Jeg Liker prikker kjempegodt men ikke for mye da blir det bare....prikker ut av det.
Ønsker deg en prikkete dag, Linda. Kos deg i fin været. Klem fra Elin:O)

Randi sa...

Men så er det koselig med litt prikker. Jeg har ikke helt funnet plass til den stilen. Men syns du finner fine ting som jeg også kunne tenkt meg.

Her har vi hatt noen strålende fine dager.I dag er det litt overskyet, men det ser ut som om solen skal bryte gjennom snart. Da skal jeg ut og nyte hver en solstråle...håper energien kommer tilbake da....er trøtt i dag kjenner jeg.

Kos deg med småfeene dine. Håper de holder seg friske lenge nå.

Ha en fin dag i solen.

Klem

Smilla sa...

De muffinsformene falt jeg også for! Kjøpte et lager slik jeg har i mange år :)

Hanna sa...

Oh so pretty! Greengate things are so lovely!

Tante Mimmi sa...

"Må ha det, måå berre ha det"
Prikkedilla e laus! Har vore avhegi leenge, men blir kje kurert...

Anonym sa...

Jeg husker veldig godt prikkeleitinga vår, ja. Det var utrolig at det ikke fantes prikker. Og plutselig var de over alt.

Så lekre sommereffekter du har fått deg.

borghild sa...

Likte alt sammen, jeg, og kan godt se for meg alt dette på et bord ute når sola steiker på himmelen! Eller inne, for den del!:-) Det er iallfall mønster og farger til å bli glad av!
Klem B:-)

Min Verden sa...

Helt herlige prikker. De var helt supre. Soppene er vanvittig morsomme. Det minner meg på at jeg må huske å ta bilder av mine utesopper. De er skikkelig fine
:-) Tenk så deilig du får det til sommeren med disse fine koppene. Snart god helg. Hanne

Related Posts with Thumbnails