mandag, mai 12, 2008

For ei herleg tid

For ei herleg tid dette er. Tenk å kunne gå rundt i singlet og shorts i byrjinga av mai. Ikkje at eg pleier gå rundt i shorts altså, men eg kunne ha gjort det utan å fryse nå om dagen, hehe. Me har funne mange kjempekjekke turveier i nabolaget, og stortrivst her. Kongeparken er jo også supergøy. Eg pleier sjeldan gjere store sprell, og er framleis stolt over at eg overlevde Kongeraften der, hehe.

Det er travle dagar, utan at eg får gjort så mykje. Minstemor er ei travel dame. Før eg får sukka har ho velta drikkeglass, grautskåler og liknande, og kosar seg stort med å kline både seg sjølv og huset inn i klisset *smil*. Eldstemann er ein kjempeflink storebror, men han må jo passast på han også. Ein ettermiddag ute vart det veldig stille i hagen...Gjett kven som hadde knipsa bort dei fleste knoppane på den store peonen? Sukk, heldigvis er det eit par knoppar til, så eg i det minste får sjå kva farge det er på peonen i hagen... Hehe.

I dag er planen å stryke alle nyvaska for små babyplagg me har lånt av gode venner. I tillegg håpar eg å svinge tryllestaven på kjøkkenet slik at det plutseleg vert ferdig sparkla og pussa og klar for maling... ha ein fin 2.pinsedag de også!!


21 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Ha ha jeg er den store helten til ungene i gata når det gjelder kongeparken...jeg tat alle karusellene men drit sur og prøver med på bestikkelser på sjokoladefabrikken:O) En kjekke park og bruke dagen i.
Nå er jeg på besøk hos min søster og mannen. Alle sitter her og venter på å komme seg til kirka. Nevøen min skal komfirmeres og vi venter og venter...ungene har begynt å terge hverandre og plage vettet av de voksne men jeg sitter her å blogger....og har stengt verden ute.....:O)

Karna sa...

Så nydelig bilde, og visst er dette fantastisk. Vi trengte litt sol nå, etter at det har regnet siden i fjor juni....

Kongepakren, der har jeg vært mange ganger med nieser og nevøer, og jeg er verdens største pyse. Tør ingenting, tok berg -og dalbanen og HYYYYYLTE slik at min søster kom løpende og trodde det var noe galt...HATER det..., men ungene liker seg der, så da står jeg og holder jakkene og er blid istedenfor...ha ha...

Du må ta deg en tur på Ølbergstranden, er så fint der, og helt perfekt for små barn, bare synd det alltid er så mange brennmaneter der av en eller annen grunn...

Kos deg i hagen din, her skal jeg prøve å lage et utekjøkken, vet ikke helt hvordan jeg skal angripe den saken, men må prøve....

Anne sa...

Deilig tid dette..., og værgudene måtte ha vært gjennom et generasjonsskifte. Ikke vanlig at vi i trøndelag heller soler, griller og spiser utendørs før den 17. mai. "And we love it !!!" :-)))

Nydelige barn, og når de gjør slike krumspring med sine søte små fingre, får vi da oss ikke til å blir så sinte heller..., de forstår jo ikke helt hva de gjør.

Fin dag til deg også.

BO sa...

Ja, da er deilig! Me og nyte da, med midag ute, grilling og barbeint i graset. Jobba må eg jo, men i dag har eg tatt fri!!! Sol, solo og løvetann!

Anna Lisa sa...

Herlig med så sjønn vår ja:) For nokre sjønne barn du har. Og kjempe koselig blogg. Takk for koselig kommentar i bloggen min. Ønsker deg ein flott 2.pinsedag!! Klem

Anonym sa...

Så søte små, men ja de holder en gående. Lenge siden min var så små, men jeg kan love deg at hver alder har sin sjarm:) Jeg har nedtelling til 17.mai nå, gleder meg til russetiden er over! Ha en fortsatt fin dag, og nyt finværet!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Nå er det jammen lenge siden jeg har vært rundt i bloggverdenen! Med det været vi har hatt de siste par ukene, er det vel naturlig å være litt ute, ikke sant?
Skulle hatt en bærbar PC; fint å blogge og sole seg samtidig :-)
Vi holder på med våronn om dagen, så det er ikke noe slaraffenliv, men jeg får da vært myyye ute...

Kjenner igjen det der med småbarn og blomster... Minstejenta på 5 holder fremdeles på å plukke blomster til mor fra blomsterbedet, bare blomsterhodene da som regel :-) I fjor skulle storejentene på snart 15 og 16 være med å renske bedene. Jeg hadde akkurat plantet masse nye stauder, som de trodde var ugress! Ja, ja, slik er det vel å ha barn, og så får vi jo mange gode historier å minnes da...

Ha en riktig god kveld!
Hilsen Britt :-)

♥bagatellar♥ sa...

Sånne små rakkerunger får til tider vel gode ideer, håper det blir noen ekstra vakre blomster igjen til mor. Er så deilig med sommervær, en får bare nyte det og be om at det varer leeeeenge. Dine to små rakkere er jo aldeles bedårende, tenker det er full fres i heimen.

ANETTESHUS.COM sa...

Hei!

Dette er mitt første besøk hos deg. For en nydelig og inspirerende blogg du har! Mamge flotte bilder!

Anette

silje-sin sa...

Ja, det er virkelig en herlig tid! Jeg nyter hver eneste dag, og håper finværet holder seg lenge! Nydelig bilde av barna dine, så skjønne de var! Hvor gammel har dattera di blitt nå? Håper dere har hatt en flott pinse! klem fra silje.

borghild sa...

Ja, været er jo helt supert for tida, i dag fikk vi endelig plantet ferdig i krukker og kasser, og gårdagen tilbrakte vi i Dyreparken. Helt herlig!!
Og jeg kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsen av jenta di:-) Vi har en snart 1-åring i hus, og jeg tar meg av og til i å tenke at 'kunne hun ikke bare vært litt mer lik sin bror, sukk'. Han gikk aldri i skapene, dro aldri i dukene, tagg aldri etter sjokolade eller annen godis, og han tok et nei for et nei. Minstemora her er en liten pøbel, og parketten er stadig full av 'kjeksflekker'. Men tar likevel det hele med stor ro, og vet jo at det går over:-)
Ha en fin kveld og uke! Klem B:-)

Marie sa...

Å så skjønne søte små!

Eg nyt desse fine dagane i fulle drag!

Kos deg saman med dine :)

Cathrines blogg sa...

Nydelige rakkarungar då... :o)

Anonym sa...

herlige småtroll..og sola er bare så fin og gul og varm her på Perlo og..

ha en forsatt fine uke

Huset i Hagen sa...

Herlige bilde ar dine to også da! Det er så kjekt med glade barn som er ute hele dagen. :0) Her løper vi barbeint i gresset. :0) Ha en strålende uke! Klem

Penelene sa...

Du har da verdens skjønneste små rakkerunger - går ikke an å bli sinte på dem :)
Jeg har flere år på rad vært uten særlig blomstring i hagen - nå er de så store at de lar blomstene være. Det er nesten verre for da er de ute i veien og sykler alene. Grøss - skulle gjerne hatt noen kloninger av meg selv.
Håper du fikk litt tid til kjøkkenet også. Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei hei! Fant bloggen din via norske interiørblogger, og nå har jeg kost meg her inne en god stund :) Kjempeflott blogg du har, håper det er greit om jeg linker til deg :) (Tror faktisk lysekruna under her er helt lik den jeg har på soverommet ;) Ønsker deg en fin dag! Synnøve

Rosa sa...

Det er travelt med to stykk i rette alderen, ja. Her har vetlesyster òg fått farta opp, medan storesyster er full av gode idèar - og verre skal det vel bli :)

Me får nyte godvèret på Vestlandet mens me har det - dagane med regn og innesysler kjem vel fort nok..

Skjønne ungar har du iallefall, og kakeformene du fann var knallsøte.

Ha ei god veke!

Silje sa...

Ja, det er deilig med varme så tidlig på året. Det trenge man etter en veldig lang vinter. Håper det bare holder seg og det blir en lang sommer.

Og så nydelig barn du har.

Ha en flott kveld

Lene sa...

Så nydelige barn du har! Hyggelig å stikke innom her og bli inspirert av alt det fine du deler med oss! Klem, Lene.

Magdalena sa...

søte små du har...
takk for løye innleg i bloggen min! Det er mange år siden eg ferierte på Halsnøy, var lita då . trur eg er omtrent 15 år eldre enn deg. På den tida var mi mor sine tanter ilive. Tante hanna budde på Solheim. tante alida i toftevågen, tante alette oppe i åsen på sæbøvik. og tante margit nedenfor kyrkja-.
halsnøy står for meg som eit nostalgisk bandomsminne,- med varme sommardagar og lek i blomstrande hager, myggstikk , bading og picnik i klosterhagen...
klem frå magny

Related Posts with Thumbnails