torsdag, mai 08, 2008

I'm back

Beklagar så masse at det har vore treigt med oppdatering her i det siste. Eg og dei søte små (tusen takk for alle kommentarar til fe-bildet) har hatt ein miniferie heime hos mamma. Der har me hatt det fantastisk kjekt, med mykje kos, litt rydding/oppussing og venninnebesøk. Bileta er av ei lysekruna (he he Emmeline) eg egentleg kjøpte til meg sjølv, men som eg fann ut at passa mykje betre inn hos mamma. Er den ikkje fin? Kjøpt til halv pris på opphørssalg på Kvadrat i januar.
Me kom heim igjen for fleire dagar sidan, men sidan veret har vore så herleg, så har eg rett og slett prioritert sol og turværet i stadan for internett (sunt!).
Her heng to laken kjøpt på Qxl til tørk. Eg har vaska dei i lavendelvaskemiddelet frå Durance, luktar herleg ! Lurer på kva eg skal sy av dei. Har sett nokon sydd liftgardiner av slikt, og kanskje eg skal herme? Tar i mot forslag til tips!

I dag svinsa eg innom Fretex. Og lukkeleg er eg for det (knall-lenge sidan eg har vore der). Sjå kva eg fann. Gamle kakeformer, akkurat slike eg har ønska meg. 30 kr for alle desse er ikkje verst gitt.


Dette handkleet er frå Qxl. Veit ikkje heilt kva eg skal med det. Einaste bror min som byrjar på H i min familie, men han bryr seg nok neppe om eit kjøkkenhåndkle med monogram hehe. Gratulerer med dagen din i morgon forresten kjære veslebroren min (tvilar på at du er innom her, men likevel...)

Heima hos mamma måtte eg sjølvsagt fleire gonger for dagen innom Sæbøvik gåver og leiker (godt at mamma bur 2 min i gangavstand). Kjøpte meg denne bøtta frå House Doctor som eg har sett på i fleire år utan å gjere noko med det før.

På plantebordet blømer og spirer det, og det er så kjekt. Kransen er kjøpt hos Gunhild - Something Blue. Skulle egentleg ha kransen inne, men det var før eg kom på at eg er allergisk mot bjørk, hehe.

Det er så fantastisk kjekt å ha hage nå når det er så fint ver. Eg elskar å stulle og stelle utandørs. Til og med å slå plenen er jo kjekt...enn så lenge iallefall.
Ha det godt, alle som måtte finne vegen innom her

21 kommentarer:

Emmeline sa...

Er du allergisk for en krans da? Den spretter vel ikke ut for å si det sånn.( Ler for meg selv som vanlig av den absurde ideen om en krans som begynner å sende ut pollen i stuen)

Lysekruna ( -hvor er o endingen forresten? ) ser bare knallfin ut der den henger. Når de er på salg så er de også helt perfekt. Heldige mammo syns jeg:)

Jeg har løpt på salg jeg også i det siste; Kjøpte billig balkongflagg til min far som hadde hengt ut sånne små flagg fra juletreet på sin gedigne terasse... ( Ikke rart min mor var hysterisk )og roseputer til min mor sine møbler, selv om hun sikkert ville ha noe mer eksklusivt. Det må jo være kjekt å ha barn som ordner opp sier jo bare jeg!!!

Likte godt den fine bøtten fra House Doctor; og enda mer fantastisk var det å se de flotte laknene som skal bli gardiner??
Det kommer til å bli mer enn lekkert!!!! Alt i alt mange gode og kreative kupp hos deg i dag Feen, flinke jente!

I morgen står frisørbesøk for tur og da skal jeg for alvor sjekke opp i den dialekten:)

krinkelkroken sa...

Så flotte kakeformer, det var litt av et kupp!
Lakenet blir nok lekkert som liftgardin, håper vi får se reultatet;)
Er masseute om dagen vi og , nyter været ;)
Merker jeg er blitt et hagemenneske *ler*
Nyt helgen!

Huset i Hagen sa...

God morgen! Koselig å "høre" fra deg igjen. :0) Nydelig lysekrone! og nydelige laken. De skulle jeg gjerne hatt jeg også. De tok seg fint ut der de henger og svaier i vinden. :0)Rett og slett mange idylliseke sommerlige bilder du viser! Ha en fin dag! Klem :0)

Den gode feen sa...

Ja, hehe, kransen lukta så veldig bjørk at kroppen min reagerte med allergi hehe. Satser på at den kan takast inn når den har lukta frå seg litt utandørs :)

BO sa...

Så masse fint! Tøffe kakeformer, og absolutt eit billig kupp vil eg sei! Den lysekruna var fine. Snille med mammo di du!
Ha ein kjekke dag!

Tone sa...

Så nydelige laken, og slike kakeformer har jeg kikket etter på loppis, uten hell. Så det var jo bare rett og slett et kupp for 30,-kroner :-) Ja nå er det deilig å være på utsiden, nå skal jeg straks løpe ut i solen sammen med lillemannen min :-) Ha en deilig helg sammen med dine, klem :-)

Sissle sa...

Sånne former har jeg og, og noen gamle marspianformer også.
Du skulle ha vært med å rydde huset jeg vokste opp i.
En gammel bygård med veldig masse rart. Mamma mener jeg er en skrotnisse.. hehe

Hege sa...

Bøtten fra HD var knall tøff. De har så mykje fint på Gåver og leiker. Må alltid innom når eg er hos min tante og onkel som bor der nede.
Lakene var utrolig lekre, og blir sikkert flotte som liftgardiner.
Ha en strålende helg :)

Magdalena sa...

masse fint hos seg... sandkakeformer er vakkert... koselig her! skal til sommarhuset i sunnhordland i helga. god pinse! klem til deg

Hulda sa...

Godt å se at du er tilbake igjen. :) Har savna deg! Superfine ting du har kjøpt, den bøtta i sink har jeg sett på flere ganger på nett, men har ikke funnet en butikk her som selger den, dessverre. Kunne VELDIG ha tenkt meg en sånn.

Hånkleet med H var jo skikkelig fint, spesielt for meg som heter Hulda. :)

Flotte laken også.

Anita sa...

Så mye gøy du har fått gjort i "miniferien" din.Ingen plass i verda er så fin som kommunen vår i solskinn.:)
Kvar einaste gong eg er på heimplassen din så sette eg av god tid i den butikken. Utrulig mykje gøy der.Håpar dåke får ei flotte helg.
Helsing amo

Anonym sa...

Høres (og ser) ut til at du har hatt en flott tur! Kos dere i pinsen:)

Anonym sa...

Kom på en sak när jag såg dina gamla lakan där...
Såg någon som sytt härliga påslakan av liknande gamla lakan - stora och bra - överlakan då som använts... Sytt ihop två och två, lika alltså ;) Fram och baksida om man säger så... Går nog bra med två och två rätt så lika... Sedan när det var spets så var det iträtt sidenband i den - blev tätt och ändå glest, hm. Konstigt lät det där, men blev så ;) Och ev täcke i det syntes alltså inte heller. Läckra - lovar! Och oftast var det väldigt kraftig kvalité på lakan förr - slitstarka jämfört med nya påslakan med liknande utseende - och billigare! ;)
Må så grankott... värmländskan...

Anonym sa...

Søstrene grene i morra kl. 11??? Jeg skal inn å kose meg i byen med prinsessa som skal kjøpe seg klær for bursdag pengene. he he. KLEM:o)
Prinsessa

Anonym sa...

UUUutroooolig mye koooselig her inne! ønsker deg en heeerlig laaanghelg! Kooos deg masse og nyyyyt dagene! klem og kos fra vibbedille

Dans på roser... sa...

Så fine stemninger i bildene. =) Herlig.
Mange fine kupp du har gjort nå, altså!
Har sett sånne lakener som lifter, og de er heeelt etter mitt hjerte!
Tviler på at jeg får tak i sånne, så jeg går med planer om lin-lifter. Fint det og... lekker bøtte fra House doctor.
Ja, bjørkekransen kan du sikkert greie å bo med etterhvert. Ha ei god helg!

Anonym sa...

Kjekt å ha deg tilbake igjen, feen - enda en gang!

Anita sa...

Så masse flotte bilder!! Og stmeninger! Du er veldig god på dette! Selv vil jeg gjerne vise alt på en gang om dagen og da blri det mest tull! Ha en flott pinse!

Noralill sa...

Masse fint du har kjøpt, flotte kakeformer til god pris! Ikkje alltid Fretex er så rimeleg... Nydelege laken! Ha ei fin helg i sola!

Drømmen om en eplehage sa...

Så mye fint du har fått kloa i da! likte spesielt godt de lakenene.

Tenkte på deg her om dagen når jeg var på bruktmarked. Var på jakt etter en ny mugge og plutselig tok jeg meg selv i å se etter figgjo-eggeglass også. Ikke at jeg verken samler på de eller skulle ha noen. Ha, ha! Fant ingen da, men tenkte hvertfall på deg.

Ha en fin pinsehelg videre.

MeyBiMe sa...

Skal si du har gjort mange Flotte funn!!!!
Kos deg i varmen og ha en fin langhelg :-D

Related Posts with Thumbnails