lørdag, juni 14, 2008

10 minutt kjole

Denne kjolen tok det i underkant av 10 minutt å lage. Fann ein blogg i går, og likte så godt desse kjolane. Putevarkjole. Fint namn også. Veit ikkje om eg sydde den på same måte som i tutorialen, for eg klipte hovudstykket i eit stykke. Bretta stoffet dobbelt og brukte saumen midt bak på bakstykket.
Nederst pynta eg med eit blondeband og ei kvit breid kroklisse for å skjule saumane.
Stoffet passar ikkje heilt i mønsteret bak, av den grunn at eg ikkje tenkte så langt i farten.
På mindre varme dagar (som i dag) kan kjolen brukast som topp over kvit body og kvite bukser

Ynskjer alle som er innom ein fin laurdag.

21 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Imponerende!!! (men kjenner at jeg vet ikke helt om jeg blir litt sint også......hm )
10 MINUTTER???????????
Så flink du er :o)

Tulip sa...

Så nydelig!
Utrolig flott (og tilsynelatende:) enkelt å lage. (Men jeg tror ikke jeg og min symaskin klarer det samme. Vi er ikke helt på godfot om dagen..)

Nyt helga videre!
Klem

tinemor sa...

Så utrolig smart kjole!!!
Og tydligvis fort gjordt, men vle gjordt.
Fortsatt god helg!

Whoopsi Daisy sa...

Så søt kjolen ble. Skal si du kan trylle. Jeg syns de lubbne leggene med halvstrømper på var sjarmerende også jeg da :o)

Charlotte - FO² sa...

Så herlig kjole!!! Min symaskin klarer nok heller ikke dette her på 10 min!!! God helg.. .

ANETTESHUS.COM sa...

Kjolen er kjempe-søt! ... dette er en av de gangene hvor jeg tenker; det hadde vært fantastisk med ei datter! Jeg har to gutter på 4 og 6 år som ikke vil ha på seg annet en spiderman-klær - sukk!

Ha en fortsatt god helg!
Er det ok at jeg linker?
Anette

Emmeline sa...

KJEMPEKUL kjole:) Dette er et av de øyeblikkene jeg tenker: Det hadde vært fantastisk å kunne sy....

Du får det til altså. Helt utrolig deilig retro mønster i LEKRE farger, og må si meg enig med Daisy at de lubne leggene med hvite sokker på var ubetalelig.

Jeg er inne i mitt 22 minutt av tilmålt datatid. Konfirmanten er blitt sjef og jeg er blitt underdanig mor som kun får låne datamaskin i en halv time om gangen. Om natten får datamaskinen ny kode. Stort sett er koden sånn: Nok mamma ...eller Jadamasa... eller bloggegalmor..... men jeg bare smiler og later som ingenting og trykker koden med et smil.
Man har da lært seg å være taktisk etterhvert.
Fremdeles har jeg ikke turd å si noe om diverse møbler som blir levert sammen med kjøkkenet. Det byr seg ALDRI en anledning.. Det er omtrent like vanskelig som om man skulle si; Hei Kjære--jeg skal bare reise bort med George Clooney en ukes tid, er det greit?
Sånne ting sier man jo ikke...man bare gjør det. Tror den møbelgreien er i samme kategori når jeg tenker meg om!
Jaja tiden løper som en vind, ville bare si SUPERSØT KJOLE LINDA. FLINKE JENTE!

Anita sa...

Så søt!! Oppskrift?? Kjekt med sånne ting som går fort og lage!! Syns også at det ersåå koselig når mine jenter går i kjole eller tunika (for kort kjole;o)) Kos deg!

Ann Helen sa...

SÅ flott den var! Flinke du:)

Jorunn sa...

Så nydelig kjole, og ei like nydelig småtulle! Fint med gjenbrukt, og her ser man jo at resultatet kan bli ordentlig fint (hvis man er venner med symaskinen da) Ha en fortsatt god kveld!!

Lemi sa...

den va fin! no må æ visst frem me symaskin igjen...

Anonym sa...

Signerer alle innlegga over, eg. Og kjenner at eg gjerne skulle hatt ei symaskin ved mi side her eg sit, på nattevakt, med lite å gjere...Godt eg har strikketøy og ei verd full av inspirerande bloggar!

Anonym sa...

Så fin kjole da:-D og mønsteret i stoffet er jo bare herlig! Med liten spiss på hele greia i form av fin kant nederst, bra gjort på ti minutt!!:-o

Unknown sa...

Det ble en lekker kjole og nydelig stoff du har brukt også. Og så søtt med den blondekanten nederst.
Ha en fin søndag :-)

Olstad sa...

Gode gud så fin kjolen var men 10 minutter. Jeg tror imidlertid at kanskje kanskje dette er ett lite prosjekt jeg kan forsøke å prøve meg på, bare jeg finner sy maskinen...Mitt mål med mammapermisjonen var jo att symaksinen og jeg skulle slutte fred. Enn så lenge har ikke fredsforhandlingene begynt.

Anita sa...

Hjelpes for ein flott kjole. Du får det til å høyrast veldig enkelt ut, men eg trur ikkje eg hadde klart å presentert noko så flott på 10.minutt.He,he.Utrulig inspirerande, og nesten som eg får lyst å prøva sjølv.

Anonym sa...

For en søt kjole!Mine jenter på 12 og 13 år er for store for slike kjoler,men en av mine venninner har ei jente på 3 år som jeg kan sy til.Jeg er glad i å sy og symaskinen blir flittig brukt :) Så nå er det bare å stikke hodet ned i alle kassene m stoff og bånd som bare venter på å bli brukt :) Gøy m inspirasjon og du er SÅÅÅ flink m søm og interiør!! Jeg er innom bloggen din flere ganger i uka,men jeg er ikke så flink til å kommentere,så her er det forbedringspotensiale.... Ha en flott søndag :)

Helene sa...

Så søt kjole til ei lita tulle.
10 minutter... Det var da veldig så på godfot du og symaskinen din er. Hadde nok mått slitt meg igjennom en laang time jeg, dersom jeg skulle fått et så flott resultat;o)
God søndag til deg!!

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Hei.Nå oppdaget jeg din blogg.Så veldig flink du er med symaskina og med interiør da.Er mektig imponert jeg !!!
Kommer nok til å følge med denne blogg fremover.Legger deg til som favoritt...

Anonym sa...

Hei :-)

kan jeg få lov å spørre om en ting ? :-)
Jeg skjønte nesten hele den engelske oppskriften , utenom hva jeg skulle gjøre på skulderen :-) Men utfra bilde av datteren din , ser det ut som om det bare er sydd , to løpeganger og tredd en snor igjenom ? stemmer det ? har jeg skjønte det rett ? :-) ingenting som skal syes sammen ? :-)

tusen takk igjen for en inspirerende blogg :-)

Haust sa...

Helledussen, så søt! Knalltøft med dei store blomstrane på stoffet...

Eg er forresten tilbake på bloggen min. Var veldig koselig å høyre at eg var sakna medan eg var vekke. :)

Stor klem!

Related Posts with Thumbnails