fredag, juni 13, 2008

God helg med hageinspirasjon

På samme måte som ved juletider, må eg berre kjøpe enormt med interiør- og hagemagasin på forsommaren. Blada bugnar av inspirasjon og herlege reportasjar. Denne gongen syns eg Interiørmagasinet Maison var det kjekkaste og med finaste reportasjar. Fordelen med Int Maison, Interiørmagasinet og Bonytt er at dei ALDRI viser reportasjar som har vorte publisert før, noko eg syns er særs irriterandes med BoligPluss og Rom 123... I kvar einaste utgåve av sistnevnte magasiner finn eg reportasjar eg har sett før (ofte i danske magasin). ARGH!Her er eit lite utvalg av det eg likte best i dei nyinnkjøpte blada:

Legg merke til det utruleg koselege uthuset i nedre venstre hjørne. Eg er ganske så sikker på at eigaren av dette har blitt like inpirert som meg av dette bilete frå Bonytt 1997 eller 1998 (bilde frå mi hageutklippsbok):


I Interiørmagasinet Maison (i samme reportasje som det raude uthuset) finst også denne herlige utedusjen. Det hadde vore noko å hatt på heite soldagar.

Tusen takk for herlege kommentarar på forrige innlegg. Eg blir jo nesten flau, for eg er ingen superwoman. Årsaken til at eg får tid til så mykje er nok fordi eg knapt ser TV i tillegg til at eg søv alt for lite. Noko som ikkje er bra for helsa i følgje dagspressa. Men eg har så mykje meir eg skulle fått tid til og har liksom blitt van med ein fem-seks timar søvn i døgnet. Sove kan eg gjere når ungane er vaksne tenkjer eg, hehe.

Nå gjenstår det berre å ynskje alle saman ei god helg! Eg lovar alle som har båtbestilling inne at båtane skal sendast av gårde seinast i morgon. GOD HELG DÅ!!

14 kommentarer:

Anonym sa...

God helg til deg og dine, og nyt bladene:)

Anonym sa...

Hei!
For en flott og inspirerende blogg du har. Digger den :o)Forsett sånn!

Hilsen Renate

liven sa...

Der var Maison kommet ja......har sett etter det!!
De har så flotte sommerrepotasjer....har et fra i fjorsommer liggende!! Vet ikke hvor mange ganger det har vært bladd i/lest i !!

Da skal dette få være med som ferielektyre!!

Ha en fin helg:O)

Marianne sa...

God helg til deg, nå må jeg ut å kjøpe (flere) blader. Er lett påvirkelig... :)

Anonym sa...

Nå ble jeg imponert over utklippsboken din. Kan bli flinkere med min ser jeg (som stort sett består av utrevene ark, ja, ja). Ønsker deg god lesehelg!

Anonym sa...

Ha ei flott helg! Håper at du kan nyte den i hagen.

Huset i Hagen sa...

Her viser du jo så mye fint at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne... Jeg likte veldig veldig godt heisgardinene du har sydd på lillefeen sitt rom. Sånne hadde jo passet kjempefint på Ingri sitt rom også. :0) Kjempefint skap til pottene dine også som dere har laget. Og så den kjolen du har sydd da!!! Deilig at du har blåst støv av symaskinen din. Du er jo en kunstner med denn maskinen. Lekkert stoff du har brukt! :0) Og så var det plantekassene! Kjempefine de også og de blir helt super når du har fått beiset de. Gleder meg til å få se bilde igjen av dem da. :0) Jeg har stor beundring for hva du får til og hvordan du holder på med bare et par timer søvn..Jeg må liksom ha mine 8 timer søvn for å fungere ellers hadde jeg godt i svime hele dagen. Kanskje jeg skulle drikke mer tran he.he. Ønsker deg en super helg Linda og nå ser det ut som vi får litt sol også :0)Klem fra Anita

Emmeline sa...

Jeg kan godt tenke meg å ligge i sengen hele tiden, og bare rope rundt til familien hva de skal gjøre... men jeg roper for døve ører og dermed blir det jo til at jeg er gjennomsnittlig ganske bakpå når det gjelder søvn. Det går en stund men så er det slutt gitt;) men du får nyte det så lenge det går greit.

Her har jeg vært på shopping i dag. Far og fotballbarn pleier karrieren på Vossacup og dermed var det duket for lang tur til Nordhordaland. Der fikk jeg shoppet litt småting både Bruka, cath Kidston og Greengate i løpet av null tid--- og kortet luktet svidd da jeg kjørte hjem igjen over bruen så so long for shoppeforbudet. I morgen må jeg nok bare være hjemme og spise knekkebrød og drikke lunkent vann som selvstraff for dette shoppingsystemet som går over alle vidder, men fornøyd er jeg iallefal

Jaja nok mas på bloggen her..((som vanlig) Jeg skulle jo bare si at jeg må smile over flott utklippsbok som du har laget deg:) Virkelig flott syns jeg! Likte også det uthuset. Vi har et sånt på hytten. Kanskje jeg skulle hengt opp litt stæsj der??? Ha en god helg Linda. Jeg har stjelt en datamaskin i et ubevoktet øyeblikk så nå blir det bråk;)

Merete sa...

Så mykje lekkert og mange gode idear ein får i desse blada!! Imponert over deg som har eiga utklyppsbok..så strukturert er ikkje eg, og det angrar eg mangen gonger på ;o) hugsar eg har sett eit eller anna i eit eller anna blad...då er det tragisk å setje seg ned å leite i ørten blad..
Supersøt soppkjole du har sydd til snuppemor!! og så uten mønster - du er såå flink :o)
Kjekt at du vart så glad for dei gamle pottene etter farmor!! ei passa fint inn i skapet ditt der ute i hagen!
Ønsker dåko ei knallfin sommarhelg!

Anita sa...

Så fint det skapet i veggen er!! Og den kjøkkenhagen er veldig lik min, bare at jeg har brukt pallekarmer i stede!! Så kjekt å få det opp fra bakken, blir lettere å holde ugress og snegle fritt da!! Inspirerende blader du viser! Jeg sto på Narvesen og vurderte hvilket blad jeg skulle kjøpe men fikk ikke bestemt meg, så jeg endte opp med ingen;o) Nå har jeg fått din vurderig g stiller litt sterkere til uka!! Kos deg i helgen!

silje-sin sa...

God kveld! Jeg er SÅ enig i deg ang det med tidligere trykte reportasjer! Jeg synes Vakre hjem er helt kriminelle på det området.. En gang hadde de et blad med hele fire tidligere trykte reportasjer (jeg hadde dem alle i utklippspermene mine..). Jeg sendte en mail til dem og bemerket dette på en høflig måte, og fikk DET sure svaret tilbake. Sånn fungerte det i denne bransjen, sto det bare. For dårlig spør du meg, når det finnes så mange flotte hus å vise bilder fra! Puh.. Der fikk jeg ut litt aggresjon:) Ha en flott helg! Forresten er 5-6 timer søvn vanlig i dette huset også.. Lærer aldri! klem fra silje.

Prinsesse Elin sa...

Ja det har jeg også merket. Å jeg blir så irritert. Å nå har lantliv og trædgård begynt å bruke repotasjene til vakre hjem.
Jeg kjøper bligliv (dansk), å her blir også repotasjene brukt på nytt i norske interiørblader. Jeg liker også interiømagasinet.
Men kun om jul og sommer.
Da passer dette bladet til meg. Jeg synes faktisk dette bladet er litt sånn personlig spalta. Høsten er det tram i desinen, litt sånn asiatisk design, julen blir det nostalgisk, så i januar og februar så er det tilbake med sånn stram design men når våren og sommeren kommer ja da tar de på seg blondekjolen, planter roser og peoner, lager hjemmelaget hyllebær saft osv. he he. Så dette bladet blir kjøpr i desember og mai, juli. he he
Kos deg Linda med helga. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Kunne ikke vært mer enig, hater når de har samme repotasjer....Og den norske utgaven av Bo Bedre er jo bare en dårlig kopi...gggrrrr..

Kos deg i helgen, her skal det males hus, har utsatt det lenge nok....

Hulda sa...

Her var det mye inspirasjon å hente, ja. :) Så flott det skapet du har ute var. Skikkelig stilig!

Related Posts with Thumbnails