onsdag, juni 18, 2008

Endeleg

Me har endeleg kjøpt oss ny seng. Etter å ha lege på madrasser på gulvet sidan februar, var det godt å komme opp i høgda igjen. Soverommet vårt er det einaste rommet i huset som ikkje treng pussast opp, og godt er det :)
Seng og oliventre frå Ikea og nattbord frå Ellos. På soverommet står også denne vesle kista. Den har eg fått av grandtanta til mamma. Oldefar min og sønnene hans brukte pakke mat i den og tok den med når dei reiste på fiske før i tida. Eg som alltid har elska gamle ting og gamle historiar var lukkeleg glad over å få den.

I huset vårt er det to like ytterdører med nokre meters mellomrom. Hovedinngang og kjøkkeninngang. Går ein inn kjøkkeninngangen kjem ein inn i denne herlege furuatmosfæren før ein går vidare inn i kjøkkenet eller ned i kjellaren. Nå vert det slutt på lakka furu frå 50-tallet. Panelen har allereie fått eit strøk kvitmaling, og det vert så lyst og fint atte.
Nå skal det heklast teppe her. Ha ein fin kveld!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Yuts, daw palagpat imo blog.

Torunn sa...

Så lekkert soverom dere har! Skikkelig innbydende.
Og jeg er sikker på at furpanelet blir lyst og delikat det også :-)

Ps....klarer du oversette kommentaren over?? ;-)

Prinsesse Elin sa...

Furuen din minner om tv stua mi.....he he. Herlig med ny seng. Men du verden så praktisk med madrasser....jeg har en tedens til å faktisk falle ut av sengen. Duracell på dagen og Duracell på natta. Jeg drømmer og vips så er frøkena på gulvet. Har skamslått meg noen ganger.
Det ble veldig fint. Den sengen har jeg også lyst på men vi har skråtak og det funker jo ikke. Men på hytta som deffentlig ikke skal innredes som en hytte skal jeg ha med høy gavl. Et av hytte kreteriene var helt firkanta soverom. Mannen kikka bare dumt på meg for han vet hvordan jeg er. Å han misstenker meg nok med den gavlen. ( tenk å bygge hytte etter møbler.....krmt...) Å nattbodene er også fine. De har jeg sett hos min søster. Ha en herlig kveld inne i byen:O)

Rosa sa...

Så kjekt med den kista! Då me overtok huset stod det fleire gamle kister her, men sjølvsagt kom den tidlegare huseigaren og tok dei med seg då eg hadde sikla på dei eit halvt års tid..

Gler meg til å sjå den ferdige gangen!

God heklekveld til deg :)

Anonym sa...

Soverommet var skikkelig fint :) Tipper det blir fint når du får malt panelet i gangen også, her var det også mørk panel i en ellers ganske mørk gang. Nå er den hvit og litt lysere :) Kos deg med hekling!!

tinemor sa...

Må være deilig med seng ja!
Lekkert soverom ser det ut som.
Tusen takk for båtene!
De kom i dag. Kjempeflotte!

joanna sa...

Så fint du har fått det. Eg har ei par kister eg og, som eg skal vise ved ei anledning. Tenker at det er deilig å få ei seng gjenn, har sjølv sove på golvet så eg kjenner meg gjenn ;O)

Den gode feen sa...

Takk for kommentarane :) Gløymte heilt å skrive at nattborda egentleg er krakkar frå Ellos. Trudde eg bestilte to krakkar (til å ha ute), men så kom det 4. Haha. Var visst to i kvar pakke :) Jaja, aldri så gale at det ikkje er godt for noko :)

Torunn sa...

Hehe...nei, jeg kan nok ikke hjelpe deg... Fikk en helt gresk kommentar en kveld jeg også. Hadde vært morsomt i vite hva det står. Kan jo være de værst tenkelige ting også det.... Jeg gikk inn på bloggen til vedk som kommenterte hos meg og da skjønte jeg bare enda mindre! Det vra i allefall ingen inspirerende interiørblogg :-)

Karna sa...

Kjempe fint soverom, og ikke minst var kisten nydelig!! Tenk at de laget slike fine ting før til å bruke i hverdagen....fantastisk!

Tove sa...

Først, det hekleteppe i forrige innlegg...det er nok det nydligste hekleteppe jeg har sett på veldig lenge. Det må helt klart bli neste prosjekt:) Og jeg gleder meg veldig til å se hvordan ditt blir, bare synd det som regel tar så lang tid å få slike tepper ferdig..

Og soverommet deres ble kjempefint, og sengeteppet var også spesielt flott:) Morsomt at du fikk fire istede for to krakker, og de ekstra ble "godt brukt" også da, passet kjempefint som nattbord

Anonym sa...

Ikke sant det er deilig med seng? Det var som å komme til himmelen etter å ha sovet på gulvet i månedsvis. Flott ble det også, som vanlig. Det blir alltid flott når du har en finger med i spillet.

PS. Nå kan du se skapet mitt i ny ham.

Anonym sa...

Ikke sant det er deilig med seng? Det var som å komme til himmelen etter å ha sovet på gulvet i månedsvis. Flott ble det også, som vanlig. Det blir alltid flott når du har en finger med i spillet.

PS. Nå kan du se skapet mitt i ny ham.

BO sa...

Så bra at du brukte dei til nattbord! Knallfin seng! Kor er du -prøver å ringa!!!

a.o. sa...

Ciao, it's always a pleasure to find a lovely blog like Den Gode Feen. I'm enchanting by the things you made, by their colours and design, you are so creative!
I'll visit you often. ;D
a.o.

Related Posts with Thumbnails