tirsdag, juni 17, 2008

Tirsdagsprat

Det er rart kor bloggelysta svingar frå dag til dag. Bloggelysta heng ofte saman med fotografering hjå meg. Har eg ikkje fotografert nye bilete har eg liksom ingenting å blogga om. Nå tok eg ein kikk i fotoarkviet frå Juni, og kom på ein ting eg ikkje har bloggifisert som planlagt.

I garnkorga ligg påbegynte og planlagte prosjekt og ropar om merksemd. Det kvite i bakgrunnen er arangenseren eg har lova at sonen skal få til hausten. I framgrunnen garn frå 123Knit som eg skal bruke til å lage teppe av. Trur eg.


Vart nemleg så vanvittig inspirert av hexagonruteteppet Moonstitches hekla for ei tid sidan. Ho har til og med ein tutorial som syner korleis ein heklar kvar heaxgon saman etterkvart.


Så tenkjer ein ikkje på alle trådane som må festast... Trur eg skal bestille meg litt meir garn først før eg går i gong. Har nemleg lyst til å ha det fargerikt og friskt :) Så gjenstår det å sjå kor mange ruter eg orkar hekle før eg går lei, hehe.

Eg har vore så heldig å fått to awardar denne veka!! Tusen takk, satte veldig pris på begge to!

Først ut var Therese i bloggen Min verden med å gje meg Sweet home blogger awarden. Eg vart kjempeglad. Og nå vil eg gje awarden vidare nokon av dei eg tykkjer har det kjempekoseleg:
Emmeline som har det finaste huset på Landås
Bodil som har det kjempekoseleg og eit kjøkken eg gledar meg til å sjå "live"
Karna som er i ferd med å få den finaste hagen i Hordaland
Huset i hagen som har det finaste barnerommet eg har sett
Amor Vincit Omnia som har eit nydeleg kjøkken og knallfin blogg

Og frå Lises fekk eg denne kjekke awarden, og skal vidare utnevne 5 bloggar "that makes my day"Forutan dei eg nominerte i forrige award vert det:
Annette som syr dei herlegaste skapningane og er kjempekreativ!
Katarina som gjer oss litt innblikk av livet i København
Hobbyhuset som tryllar med strikkepinnane.
Marie Friis som har hatt heile barnehagen på besøk i den fine hagen i dag
PrinsesseElin som er enno meir energisk enn meg


Jøss, så vart det eit blogginnlegg likevel dette då. Eg hadde jo liksom ingenting på hjerta, trudde eg. Nå får eg ei matbestilling frå Ektorpen, og må kokkelere litt på kjøkkenet ;)

Tudelu så lenge

8 kommentarer:

Torunn sa...

Herlig.....
Jeg har 30 lapper av minst 150 ferdig til et teppe jeg begynte på for mange uker siden....
I ferien skal jeg hekle litt (blir en travel ferie, for det er mye forsømt som skal tas igjen da!)

God tirsdagskveld
.-9

Anonym sa...

Du er nå den søteste. Og en av mine må-lese-hvert-innlegg-favoritter.

Karna sa...

Tusen takk så grei du er, og jeg tror ikke de som har sett hagen min "live" er enig med deg...men jeg tar det til meg allikevell...hi,hi....

Kanskje det blir med teppet ditt som det laaaaaange skjerfet jeg skulle strikke meg da jeg gikk på speideren...skulle minst være 4 meter men endte opp som et knøtt lite penal....

Dette teppet var iallefall nydelig....Kos deg i stavanger!

☆Therese sa...

Så herlig teppe!! Nesten så jeg får lyst til å lære meg å hekle...

Gratulerer med awarden; 5 blogs that make my day :o) Den er deg vel unt !! :o)
Ha en fin fin kveld

Katarina sa...

Tusen,tusen takk..ble kjempe glad jeg:-) Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre bloggen god med mitt KBH innlegg og kanskje litt anderledes.

Så til det herlige teppet da. Jeg digger det. Jeg elsker fargene og er selv startet med å se etter farver. Jeg kaller det for "boligliv-stilen".Du vet,det der herlige danske bladet. De er ekspert på denne miksen mellom nytt og gammelt og det fargerike.Me love. Håper å se mer av farger hos deg,for det tror jeg blir super bra resultat av.Skal prøve å sy noen skjørt nå. Er dritlei av tilda stoffene jeg har,så jeg må bare få dem unna...kniiiis....:-) Det var ikke så galt ment altså..:-)

Ingrid sa...

Gratulerer med awards! Her var det mange nye innlegg siden sist. Du har det så koselig både i stua di og på kjøkkenet! Det må være herlig å flytte inn i nytt hus og liksom begynne med blanke ark - og arbeidssomt sikkert...
Håper dere har fint sommervær som kan nytes! :)

Prinsesse Elin sa...

TUSEN TAKK MIN BESTE FE!!!

Anonym sa...

Heisann!
Måtte bare komme med et lite tips til heklateppet ditt som vil gjøre slutten mye enklere og kanskje gidder du å lage fler. jeg har heklet en del oldemorstepper som jo ikke er helt ulike. hver gang du skifter farge legg tråden langs arbeidet du har gjort og hekle rundt den i neste omgang da er trådene allerede festet når du er ferdig!
takk for en utrolig inspirerende blogg! og mange fine linker!

Related Posts with Thumbnails