onsdag, juni 04, 2008

Onsdag ponsdag

Utfordring mottatt av Livet i farger.

De som blir utfordret svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du den videre til 6 andre personer og fører opp navnene. Så går du til bloggene og legger igjen kommentar om at de er blitt utfordret og ber dem lese din blogg. La personen som har utfordret deg få vite når du har lagt inn svar.

1) Hva gjorde du for ti år siden?
Eg var i innspurten med hovedfagsoppgåva mi i geologi ved UiB. Tilbragte kvart ledige minutt på realfagbygget. Ellers budde eg i verdas kjekkaste kollektiv i byen og var ute på byen så ofte at eg fekk VIP-kort...
2) Hva er 5 ting på å- gjøre- lista mi i dag?
handle, lage sunn middag, kose meg mest mogleg med dei to små, vaske klær og kaaaaanskje sy
3) Snacks jeg liker:
Ojsann, eg er verdas mest hekta godtegris. Eg elskar drops, karameller og sjokolade. Det beste eg veit er store blå drops som minner om vepsebol, men som heiter noko anna. Får ikkje tak i dei i Norge lengre, og kunne tenke meg svenskehandel berre for å kjøpe slike. I smågodthyllene kjøper eg helst karamelltopper, rekrutt, festkaramell. Nam.
4) Ting jeg ville gjøre dersom jeg var millionær (eller billionær):
Betalt ned gjeld, kjøpt landsted, ansatt hushjelp, kjøpt ny bil og byrja ta ansiktsbehandling/fotpleie/nakkemassasje. Huff, så materialistisk og egoistisk eg virkar her, men det er lov å ha draumar, ikkje sant. Hadde eg vore billionær hadde eg betalt gjeld for familie og gode venner også, bygd avrusningsklinikk for narkomane, og bevilga penger for hjelp til menneske som slit med psykisk sjukdom.

5) Steder jeg har bodd: Halsnøy, Bergen, Stavanger
6) Disse folka vil jeg vite mer om: Eg gjer som mange andre, og sender utfordringa til dei som har lyst...

På bileta over ser de stripete duk frå Lene Bjerre kjøpt til 70% rabatt hos Maison Marie i Stavanger sentrum, &-bokstaven eg har fått av Bodil Bo (Tuuusen takk), og mørkerosa peoner plukka inn frå hagen13 kommentarer:

Mia´s Mama sa...

Hello Linda!You have a very nice neu HOME!! :-)) And your Girl is fast as the wind grown. And a jear ist over...
By for now
Anna

Anita sa...

Åh heldiggris, som kan plukka eigne peoner frå hagen. Kanskje eg og kan da om noken år. Håpar dåke får ein fin dag i varmen.Her blir det strandtur etter middag og jobb.
Hilsen amo

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei! Ser du har samme Sarah Reed kopp som jeg har. Jeg var på hennes atelier i Bergen ,og hun har jo bare så masse lekkert!:O)Jeg har også en &! Skjønne peoner!

@__EY__ sa...

Hei,

dette er en blogg
jeg ofte svinger
innom, å ser på
de fine bildene.
Tar meg desverre
mindre tid til å
lese alt...

Fin er den, bloggen din : )

Håper det er ok
jeg linker deg
til min, litt mer
primitive blogg...

Au revoir ; )

Drømmen om en eplehage sa...

Artig å bli mer kjent gjennom denne utfordringen!

Nydelig englekopp i bildet over her. Lekkert med det lysebå!

Kos deg i sommerværet!

Og, forresten.... Tuuuusen takk for de supersøte båtene. De kom trygt frem og har flyttet inn hos lillebror. De måtte opp i vinduskarmen før han demonterte de. Hi, hi!

Klem

DORIS DAISY sa...

Hej!
Här är det lika snyggt som vanligt. Brukar kika in ibland, men är ingen flitig kommentator... I ditt inlägg den 1 juni har du vinglas på bordet på en av bilderna. Vet du var jag kan få tag på sådana? Jag har vitvinsglas i samma serie, och skulle gärna vilja ha rödvinsglas. De är ju så snygga!
Tacksam för hjälp! /Doris
dorisdaisy99AThotmail.com

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært innom deg nå, så flott bloggen din er blitt. Og ikke minst, gratulerer med nytt hus!
Ha en flott helg!

Prinsesse Elin sa...

Hei og god helg. Jeg svingte bare innom for å ønske deg en herlig lørdag og ei flott helg. Jeg hsr stukket til sørlandet men det er minst like fint vær her som hjemme.
Her skal livet nytes på det det blide sørland et par dager til. Klem fra Elin:O)

mali-mo sa...

Herlige sommerbilder! Syns no det er litt moro å lese om bloggernes liv&levnet eg, men eg har jo ikke vært her inne så lenge....god lørdagskveld til deg & dine.

Marie sa...

Kjekt å få vite litt meir om deg :)

Huset i Hagen sa...

Ja nå er det snart onsdag igjen. :0) Nydelige bilder her inne hos deg som vanlig. :0) Er så glad i Den gode feen stilen! Lekkert!

Anonym sa...

Hei!! Synes barløsningen din var stilig!! Hva har du gjort med topplaten?? beis og lakk olje???
Hvor har du kjøpt herligheten??

Hilsen nysgjerrig

Den gode feen sa...

Hei anonym.
Kjøkkenøya er kjøpt på Ikea (Stenstorp er navnet så vidt eg hugsar). Benkeplata er egentleg i bøk, men eg malte den svart med halvblank oljemaling. Lukka til! Klem

Related Posts with Thumbnails