søndag, juli 06, 2008

Klar for ny veke

New Dawn blomstrar så fint på terassen. Klatrestativet skrik sårt etter eit malingsstrøk og to, men eg ventar til me har skifta litt bordkledning og slikt.
Frå Capris bestilte eg også den nydelege strikkeboka Kæk og klassisk børnestrikk 2-10 år av Lene Holme Samsøe. Ho er favorittstrikkedesigneren min, så forventningane til boka var høge.
Forventningane vart absolutt innfridde, og eg har lyst til å strikke både Werner Frø (over) og Pilespides (under), samt mange andre plagg.

Ynskjer alle ei strålandes fin veke!

13 kommentarer:

Randi sa...

Den boken MÅ jeg også ha...ble så fristet da jeg så Bente B sin genser til Mathea ...den var jo så fin!!
Putene som du sydde for mange år siden har kommet til sin rett....er ikke sikker på om du husker det engang...hihihi

Ha en flott uke i Stavanger.

Anonym sa...

Jeg måtte visst ha den jeg også.. Fin bok. Den lange av en kort - en lang tror jeg må bli mitt nummer to-prosjekt fra boken.

Anonym sa...

Nydelige roser *noterer på ønskelisten min* Og så må jeg spørre hvor du har kjøpt skiltet ditt 'er i haven'. Nyttig ting for oss også å ha.

Anonym sa...

Den boka står plutselig på ønskelista mi, kjenner jeg.

Min New Dawn blomstrer også, men jeg mangler noe den kan klatre på, så den har spredt seg utover hele bedet.

Hønehuset sa...

Her dukker den opp igjen, boken og toppen. Jeg kjenner meg også fistet... Jeg begynte å annlegge et rosebed her i fjor, det blir nok stående på stedet hvil i år. De stakkarne som er der blomstrer hvertfall.

elisabeth sa...

Lovely, som vi sier på godt norsk...hehe;)
Jeg likte jo klatrestativet slik det er jeg da...
Rosene er nydelig, og en gang må jeg ha disse jeg også.
Ønsker deg hele bøtteballetten en super uke:)

Anita sa...

Nydelige Dawn, min blomstrer også så nydelig nå!!! Har lyst på et nytt strikke prosjekt jeg også, men finner ikke helt det jeg vil!!! Kos deg videre i sommeren!

mali-mo sa...

Flotte bøker!

Jeg blir så engasjert jeg, hver gang jeg ser sånne fine oppskrifter. tenker at den og den og iallefallDEN skal jeg strikke, kjøper inn garn og pinner (finner aldri igjen de gamle). Og så skal det strikkes... Og da er vi igang, liksom.

Ikke forstår jeg oppskriftene helt, og trangen til å eksprimentere tar da alltid overhånd...og vel halveis tenker jeg at...gjesp. ;)

Har akkurat levert en halvstrikket barnebukse til min mor som nå rekker opp igjen og strikker den på nytt i et nr større. Jaja. Vi har vel alle våre styrker og strikking er nok ikke en av mine ;)

Men gleder meg til å se dine resultater...og da kommer nok en bølge av inspirasjon over meg tenker jeg (mer å gjøre for min mor med andre ord).

Håper du nyter sommeren!

Anonym sa...

*he, he* De har sikkert rekordsalg på den boken til Norge for tiden. Jeg fikk min for noen uker siden, den er knallfin!

Anonym sa...

Så nydelig roser, og den boka så jammen kjekk ut. Får tenke litt på om jeg skal handle den eller ikke, mine jenter er vel over den alderen, men den kan jo være kjekk å ha likevel.

Anonym sa...

Nydelige roser du har! Jeg har ikke kommet så langt at jeg har skaffet meg boken ennå, men ser at det må jeg visst bare gjøre.
:-)

Anonym sa...

Boken kommer snart hit også...men jeg visste ikke at så mange andre også hadde den på boklistene sine...hehehe

Tove sa...

Nydeleg blogg du har! Har lagt ein link til bloggen min, håper det er i orden!

Klem, Tove

Related Posts with Thumbnails