lørdag, juli 05, 2008

Laurdag og ymse nytt

I dag fekk eg endeleg henta ein bokpakke frå Capris. Har kjøpt inn ein del kokebøker, eller rettare sagt kakebøker. Kanskje ikkje verdas smartaste ting å handle inn om ein prøver skrenke inn på livvidda...

Eg kjøpte Cookies av Martha Stewart, samt dei to fantastiske bøkene Två systrars söta og Vinterns söta. Jummi.På kjøkkenet har det skjedd litt nytt sidan sist.

Har omsider fått på plass skapdører på det innebygde skapet eg tapetserte ryggen i tidlegare. Vart sååå mykje betre. Klarte ikkje halde skikkeleg orden, og nå er alt rotet skjult bak dører. Veggklistermerke frå Søstrene Grene pyntar opp over døra ut til bakgangen. Er LITT usikker på om dette var heilt meg, men for 25 kr går det fint an å teste ut smaken.

Avslutningsvis må eg takke så mykje for alle dei fine orda angåande heklateppet. Eg har ikkje gjort meir sidan sist, men nå skal det heklast gitt.

Ha det fint resten av helga!

8 kommentarer:

anneskreative sa...

Hei
Syntes den lille fuglen var skjønn jeg,,,,og det er vel ikke værre enn at du bare kan ta de av igjen,,,,men la den få en sjangse over sommeren iallefall.
Anne

Gunhild sa...

Hei! Liker dette kjøkkenet. Koste meg med bildene. Vil gjerne se mer... :)

Line sa...

For det første: Kjøkkenet ditt har blitt så utrolig stilig!!! Elsker den svart - hvitt kontrasten.
Og så til kokebøkene... de ser helt himmelske ut! Ukjente for meg, men det spørs om ikke de må testes ut. Her i huset er det ingen fare for livvidden å bake... 3 gutter sørger for å spise opp Alt før mor får så mye som smakt..tjihi
men populæriteten stiger voldsomt (¨,)

BO sa...

Kjempe! Likte skapet mnår det var ope, men vart veldig fint med dører.
Pip pip! :-)

Eg må jobba! Snakkast!

Huset i Hagen sa...

Kjøkkenet ditt ser bare helt superlekkert ut! Digger det ;0) Likte fuglen også jeg. Kjekt med litt artige og fargerike innslag, som gjør det hele så spennende. :0) Tvi tvi :0)

Anonym sa...

i dag er jeg bare innom en snarvisitt...Har ikke tatt noen knasende fine bloggbilder fordi sommerlivet inkluderer besøk besøk og besøk---hver dag, hele dagen. Av søsken og tanter og foreldre og svigerforelder og her vasker vi opp og vasker opp. I morgen får vi enda tre nye gjester OG et nytt kjøkken fra IKEA... TROLIG MÅ DET BLOGGES DA:) Kjekt å se innom til deg. Tror jeg betalte 115 for knaggen hos Anniche men kanskje jeg husker feil? Den var iallefall overraskende billig--og solid-- Har enda ikke kommet over hvilken bugende oase Annas Rom var. Veldig lekker butikk. Ser MOlly også er på nett nå:) Så gøy---Kjekt for oss!
Må jo også få skryte av kjøkkenet ditt--som er så FINT så FINT og bare blir finere og finere. Du vet jeg finner inspirasjonen min hos deg;) Tavlemaling er derfor innkjøpt og skal prøves for aller første gang:) Vi blogges igjen.

Anonym sa...

Det er altså fra meg: Emmeline...men du skjønte det sikkert. Har lite batteri, rekker ikke å logge på tipper jeg. Rekker jeg å poste dette før maskinen dør?Tja....

Olstad sa...

Kjøkkenet ditt blitt så utrolig fint. Virkelig flott.

Related Posts with Thumbnails