tirsdag, juli 15, 2008

Sommarkveld i hagen

Ikledd knestrømper, kjole frå Indiska og støvlar frå Sparkjøp har eg hatt ei økt i hagen i kveld. Plenen er nyklipt, og naboane hadde sikkert god underholdning då skjørtet flaug opp i vinden. Haha, satsar på at dei fleste satt opptekne ved TV'ane sine ;)
I grønnsakskassane er det frodig for tida.
Pittesmå gresskar har sett dagens lys. Det finst også små tomater, sukkererter, poteter, og løk. Gledar meg til å hauste inn det også. Ikkje minst gledar eg meg til den dagen eg har eit drivhus å dyrke i i tillegg.
Eg plukka ei stor skål med ripsbær også. Eg har ei venninne (hei kjersti ;) ) som er kjempeflink på å lage ripsgelé, og trur jammen eg må få tak i oppskrifta hennar.

Det vart eit grønt innlegg dette. Sånn ellers har eg ikkje så mykje spennande å blogge om. Det vart plutseleg så mykje kjekkare å strikke ferdig ein genser eg starta på i januar, enn å hekle lappar til lappeteppet - Er det ikkje typisk :)

Ellers er eg stolt og glad for å ha fått to nye awardar, men tar det i eit eige blogginnlegg :)

8 kommentarer:

Lena sa...

Herlig med grønnsakshage:) Skal til å planlegge en til neste år jeg også. Ha en fortsatt fin uke!

Anonym sa...

Tusen takk for tilbudet! Søstra til ei venninne bur i Stavanger så kan evt be henne... Skal evt sei frå om eg treng di hjelp. Det var veldig snilt av deg:0) Regnar med at dei kun har det i små str? Mi gullemor er 8, men tenkte evt som gåve til ei anna prinsesse på snart 1 år. Kjempefint var det iallefall!

Anonym sa...

Eeh, forresten så har vi lik kjole! Den ser kulare ut på deg... Føler meg litt "bohem"?!?

tinemor sa...

Stilig dame ute i hagen ja!!!
Som det vokser og gror hos deg.
Her er ripsen grønn enda... :-(
Ønsker deg en flott uke!

prinsesselinn sa...

så kjekt m grønnsaks hage,
det blir d mye bra av.
ripsene ser vidunderlig ut,
Farmor pleide å lage rips saft, men nå har hun kvittes seg med båderips og saft koker , og her sitter jeg...
men du det med skjørtet ville jeg bare sett på som en bonus ,
Ikke hver dag man kan være marilyn m vet du...

Torunn sa...

Så mye godt!!!
Gleder meg allerede til neste vår....da skal jeg prøve mye nytt i kjøkkenhagen min også!

Ha en deilig dag :-)

Silje sa...

Så flink du er og jobbe i hagen. Slikt er egenlig ganske så koselig. Og med de flott bilden av kjøkkenhagen din, så gleder jeg meg enda mer til jeg får en hage og plante i.

Og det med ett skjørt som flyr opp, det fikk jeg desverre oppleve her om dagen. Men dag var jeg ikke i noen hage, jeg sto i minibanken utenfor matbutikken jeg handler på. Litt flaut ja.

Ha en fott dag videre!!

Haust sa...

Så fjong du er med støvlar og skjørt i hagen! :D Ripsa ser nydeleg ut. Eg må innsjå at det ikkje vert noko særleg rips med oss i år heller, buskene våre brukar jammen lang tid på å vekse seg til!

Kos deg i bloggpausa di!

Related Posts with Thumbnails