mandag, august 25, 2008

Barnerom igjen...

I forbindelse med innvielse av nye sengklede, så knipsa eg litt bilder frå rommet til vesle snuppelure. Tusen takk for alle kommentarane angåande hushjelpa mi forresten, hehe.
Nederst i ein kasse i kjellaren dukka denne gamle godnattengelen opp. Trur det er 5 år sidan eg sydde den, og det var på tide at den kom til heder og verdighet igjen.
Sjå det fine sengetøyet eg har skaffa til vesle snuppelure då: Var det ikkje utruleg fint?
På eine sida ser det slik ut med påsydde hekla blomstrar i friske fargar, og på baksida (og på putevaret) er det rosa bakgrunnsstoff med kvite elefantar på. Sengetøyet er frå SEBRA og veslemor har også ein del hekla dukker og leiker i det samme merket (to av dei sit plassert i tallerkenhylla over).
Rart at ein kan bli så glad av eit sengetøy, men det er eg altså. Juhu :) Rart at eit sengesett kan bli så skrukkete etter ei natts bruk også, men slik er det altså. Buhu :)
Sånn ellers er eg straks ferdig med oppussing av bakgangen, og reknar med å få den bloggifisert ein dag også. Må berre bloggifiKsere og bloggifRisere litt først :)


Nå er minipizzaene til morgondagens skulelunsj ferdigsteikt, gulvet er nyvaska, reine klede lagt fram, og det er på tide å få seg litt skjønnhetssøvn. Ha det godt!

21 kommentarer:

♥bagatellar♥ sa...

Rart med sånne ting som gjer ein glad, og at du blir det av dette skjønne sengsettet forstår eg godt:-) Rommet ser eg er veslefeen verdig, eit ordentleg prinsesserom til ei "vaskeekte" prinsesse;-)

Anita sa...

Sånne flotte detaljer!! Nydelig sengetøy også! Koselig med de heklede detaljene! Søt godnatt engel! Ha en strålende uke!

innendørs sa...

nydelig barnerom!!!
...så da får vi foreløpig bare bloggifANTAsere inntil videre da..?! gleder meg i hvertfall til å se bilder! Du er så flink til å gjøre det koselig rundt deg:)

sa...

Nydelig sengesett! Ikkje rart at du blir glad av det :)
Du er sååå flink og har et sjarmerende hjem.

Mange klemmer fra Anette

Nadine von herz-allerliebst.de sa...

What a beautiful childrens room. I love the bookshelf with these cute flowerlights.

Your blog is so inspiring.

Have a nice week. Nadine
herz-allerliebst.de

Haust sa...

Akk, så nydelege bilete! Sengesettet er FANTASTISK! Skjønar godt at du blir glad av å sjå på det! :)

Anonym sa...

Smart ide å ha bøkene i sånn tallerkenstativ. Skikkelig koselig rom jenta di har. Hun er heldig. Likte også engelen og sengetøyet. Det er jo sånn som gir store gleder.

Hilsen Minmill

☆Therese sa...

Så skjønt sengetøy, moro å legge på noe så nydelig da. Prikken over i`en liksom.
Snuppelura di`er heldig som har en mamma som ordner/lager til et så fint rom til henne :o)

ENGEL sa...

superflott rom du har laget!tildaen var iallefall nydelig,kan jo ikke gjemme sånt i kjelleren????sengetøyet var helt vidunderlig,skjønner at du likte det ja;)og skrukker blir det etter en natt,for jeg regner med din sover like urolig som min;)hihi...ha en flott tirsdag. gleder meg til neste innlegg!

Noralill sa...

Eit nyydeleg sengesett!! Må vera godt å legge seg i det!

Takkar for lampeutfordinga! Skal tygge litt på den...hmm

Ha ein fin dag vidare!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Herlige bilder!
Hilsen en til mamma som steiker diverse til skolemat..puh... all mat er bedre enn ingen mat, ikke sant?!
Klem

Anonym sa...

Nyydelig sengetøy!!!

På bloggen din er det som vanlig vanskelig å skjelne mellom dine egne bilder og bilder fra en interiørkatalog, hihi.... håper ikke du har det så strøkent bestandig! Du har skikkelig gjennomført smak, og hjemmet ditt er NYDELIG!!!

Emmeline sa...

Blir så FANTASTISK glad av å se disse bildene;) De er virkelig til inspirasjon selv om ungene mine er alt for store til et sånt miljø.

Får lyst til å gå hjem og ommøblerere lillemor sitt rom...Med rosa prinsesseutstyr og pitteliten babyseng til tross for at hun har rundet ti år "Beklager unge dame; Du er babyen i familien; now and forever;)"

Men iallefall så ELSKER jeg dette knallfine rommet med ALLE detaljene;) Det er bare en DRØM!!
En sånn tallerkenhylle kan man jo ha selv om man er blitt stor kan man ikke??

Skjønne kosedyr og takk og pris for at lille godnattengel har kommet på plass på rommet. Det er en skam å ha godnattengel bortjemt!

Skjønner at det er travelt med oppstart og steiking av pizzamat til poden;) Det går seg heldigvis til etterhvert. Jeg venter fremdeles i spenning på PFD. Men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves;)

Har fått tre bilder av BO på epost og har slått fast en gang for alle at damen er et talent uten sidestykke;)FANTASTISK!! Ha en fin dag i Stavanger ( Høsten er fin der også--) men du---Ikke for å strø salt i sårene; men de som kjøpte leiligheten din kunne nok ha trengt et interiørkurs! SO LONG:)

Smineset sa...

Nydelig barnerom! Likte spesielt godt det nederste bildet. Ser utrolig fint ut!

Ønsker deg en super dag!

elisabeth sa...

Ja, det sengetøyet der kan dikke våkne sur i...kanskje jeg skulle kjøpt et slikt til mannen...hehehe, han er en skikkelig morgenfuglll...haha;)

Nydelig rom, og stemning, med lys og bamser. Synes du er så tro mot feen stilen, og lager din egen greie, uansett rom!!!! Kanon, og digger blandingen mellom nostalgisk, moderne og FUNKSJONELLT;)
Her sover nok vaskehjelpen godt...hihi:)
Regner med skjønnetssøvnen har gitt uante resultater hehe, jeg har ikke tatt i en mascare siden.....eh, vet ikke;)

elisabeth sa...

Kjære vene, så mange forkortelser og ekstra bokstaver...gulp!

tinemor sa...

Det rommet er så flott!!
Nydelige bilder du har tatt.
Ønsker deg en fin tirsdag!

by Siv sa...

Kjempeflott rom!!!
Skjønner godt at den lille liker seg godt på rommet sitt :)
*Siv*

Hjemme hos Vibeke sa...

Så inspirerende bilder. Rommet er helt nydlig. Vesle snuppa mi har vokst ut av babysengen og begynner å ha egne meninger om tingenes tilstand og da også om rommet sitt. En sånn bokhylle er akkurat hva jeg ønsker meg.

Jill sa...

Å så flott! Kan jeg få spørre hvor du fikk tak i "Mor og barn sover" skiltet? Sånt har jeg lyst på. Og resten også, da :)

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Lekkert! Kjempefin hylle!

Related Posts with Thumbnails