mandag, august 18, 2008

BTC lampar

Her snakkar eg om bloggpause, men så oppdaterer eg likegodt med to innlegg i løpet av få timar i staden :)

I februar skreiv eg om ein kjøkkenreportasje frå Hjemmet der eg fall pladask for nokre lampar som vart forhandla av Hanne Christiansen i København.

Typisk nok, dagen etter at eg hadde montert opp mine billige Ikea-lampar, så oppdagar eg ein slik lampe i min nye favorittinteriørbutikk her i Stavanger. Anna Gretas Interiør i Madlaveien. Og eg då, som hadde gitt opp jakta og trudde eg måtte til København for å kjøpe meg to BTC-lampar. Men altså, eg kunne vel ha fått 22 Ikea-lampar for den prisen det hadde blitt for to BTC-lampar, så eg er ikkje direkte fortvila. Men lampane er dødsfine. Og eg diggar kakeform-lukkemekanismen på dei. Sukk, tenk kor godt dei hadde passa inn på kjøkkenet vårt...

Og i dag kjøpte eg det nye BoligMagasinet, og der hang lampane igjen ;) Syns resten av heimen til den heldige eigaren av to BTC-lampar var knallfin også. Fargerik og fresh :)


Vel vel, det er lov å drøyme :) Ha det godt så lenge!

34 kommentarer:

ENGEL sa...

gratulerer med skolegutt!gøy!de ble jammen store over natta!
flott hus\leilighet i dette bladet ja. jeg har også planer om å freshe opp litt...bare hvitt og sort og brunt blir man lei av i lengden!

mali-mo sa...

Takker for raskt svar og gleder meg stort over at de stygge ryktene om en mulig bloggpause fra feen ser ut til å være betydelig overdrevet ;)

Nydelige lamper! Eg har akkurat fått en nettbutikk til å ta inn to stk Bloomingville lamper til meg fra Danmark. Gler meg som en hund til eg får de i hus ;)

Og du; mali-mo mannen er nå sendt til Narvesen på Storsenteret for å leite etter bladet. Krysser fingrene.

Anonym sa...

Er det oransje speilet det samme som emmeline har?????????????????

inkala

elisabeth sa...

De lampene er råkuuuule, men jeg har også med meg IKEA lampene jeg skal henge opp gigjen...hehe:) Vi overlevde fjellturen, og her rår det ville kaos...hehe:) Nå har vi begynt på bad, for å dusje på campingen var eb kald affære...su snakker om sparedusj...eh på varmt vann;)

HERLIG skolegutt, og SÅ fornøyd!!!! Det humøret må garantert være fra mamsen;)

Og de gryte klutene SKAL jeg ha!!!!

elisabeth sa...

Jammen her var det jo ingen skrivefeil!!!!

tinemor sa...

Ja, lekkre ,men dyre lamper......
Men heldigvis er det gratis å drømme!! ;-)

Den gode feen sa...

Inkala, eg trur du har heilt rett :) Så nå skal eg overtale Emmeline til å male sitt også, hehehe

mali-mo sa...

EG FIKK BLADET!!!!

Anonym sa...

Hei og takk for en inspirerende blogg!Vil gjerne få ønske deg velkommen inn i min bloggverden.Den er krydret med litt av hvert...

Vakkert Liv sa...

Har akkurat lest gjennom BoligMagasinet. Synes også den reportasjen var utrolig vakker. Mener jeg har sett den i et interiør blad tidligere og...
Noen får bare alt i huset til å matche :)
Lampene er ordenlig kule!!

Ann Helen sa...

Kjøpte Boligmagasinet i dag jeg også, pga det hjemmet der faktisk! (..hadde vel sikkert kjøpt det uansett.., men det hjemmet så så fristende ut!) Har ikke lest ennå; men NU er det natti natti og lesing på senga:)

Emmeline sa...

Emmeline er helt i sjokk over speilet:) ORANGE???? Speilet mitt var i Fredagsbilaget til BT her for noen uker siden. I en hjemme hos reportasje, hos en dame på Paradis. Som hadde malt det hvitt?

Puuuh--det var iallefall IKKE fint.
Da ville jeg heller ha hatt det orange;) heehehe...
Til syvende og sist får vel speilet bare bli værende i brunt, som det eneste brune innslaget så langt. Men sprekt var det iallefall, i orange altså.

Bloggtørken må du bare overse. Vi klarer oss ikke uten feen;) En gang i blant går det jo an å ta noen dagers pause--eller uker? Og så kommer du heller sterkere tilbake. Men med alle disse innleggene på rekke og rad så har jeg troen på at dette går så det griner!!!

Supersøt liten skolegutt som ligner på mammo:) Regner med at det har gått VELDIG fint i dag og at han er på trappen til en kjempegøy tilværelse med nye kamerater og mange spennende opplevelser. Dere får kose dere masse. Her er det på tide å komme seg i loppekassen;) SO LONG:)

Marianne sa...

Lapen er knallfin, den står på min ønskeliste også (trenger tre stykker faktisk...)
Gratulere med kjekk skolegutt, det er rart å sende dem ut i verden, synes du ikke?
Hilsen Marianne

Anonym sa...

Knallfint hus i reportasjen- det samme har vært i Interiørmagasinet for 1 år siden...falt pladask for det da!

Den gode feen sa...

Aha, det var Interiørmagasinet eg hadde sett det. Tusen takk, då slepp eg leite. Trudde det var BoligLIV, hehe. Takk!

Anonym sa...

Den reportasjen i Interiørmagasinet er snart utslitt hos meg. Jeg har dratt den rundt til snekrene mens vi pusset opp.

Anita sa...

Gratulere med skolegutten!! EN liten her også, og han stor koser seg!! Lekser er sååå moro;o) KOs deg i kveld!

Anonym sa...

HJEMMET... Seriøst? - Da må jeg kjøpe det bladet også (i tillegg til de 3629 andre bladene). Visste ikke at de var så flinke...

Lisbeth Bula sa...

Du har så mye fint i bloggen din- men den skolegutten må da ha vunnet hele skolegården på første skoledag!!! Han og lillesøsteren er det fineste du har!

mali-mo sa...

Har kost meg med kjøkkenet idag. Det var det riktige, så fryd&glede her i heimen (bortsett fra sykdom da). Håper soledag nr 2 gikk bra for storeguttefeen. Og tusen takk for at du klistret bladforsiden inn i bloggen slik at eg fant bladet ;)

Anonym sa...

Så fint kjøkken du har! Ha en fin uke!

Anne sa...

Kan du ikke bare selge IKEA-lampene på www.finn.no og kjøpe dem i Madlaveien? Ha en fin dag!

Smilla sa...

IKEA-lampene er fine de også! :O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Lenge siden jeg har lagt igjen et spor hos meg her inne, har vært innom men ..you know. Blir så tilfeldig besøk av meg her inne, har oppdaget at du ikke er lenket, ei heller på bloggrollen min så det er nok hvorfor. Skal ordnes... mye lettere å følge nye postinger da :O)
Men, gratulerer med skolebarn, oj det husker jeg var skummelt og en smule stress...Før ordnet barnehagen alt liksom, mens nå måtte mor trø til he he.
Flott reportasje du viser, enkelte ( få i mine øyne) får alt til å stemme....noen bare har "det", så min mor sier ;O)
Så må jeg si at hver gang jeg ser i kjøkkenhyllen min og skuer 2 hvite skåler med grønne dotter (bilde av de hos meg) så tenker jeg på deg, aner ikke hvorfor, du er mer lyseblå eller??... men slik er det, smil her.
Ha det godt.
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hos meg her inne ?? Bra setningskonstruksjon..står til lite godt:::

Photo-Me-Life sa...

TYPISK at man endelig finner noe da det er for sent. Nå vet jeg ikke hva de lampene kostet, men dem var fine. Noen ting ser jeg på som ren innvestering så er det lamper man vet man ville elsket livet ut, så er det verdt det. Er det noe man vet er in der og da og vil bytte ut, er det ikke verdt det.

Jeg husker du skrev om lampene her tidligere, jeg syns dem var superfine selv:) Ha en super onsdagskveld

BO sa...

Eg har utfordra deg! :-)

Hulda sa...

Så flotte bilder i den reportasjen, og ja, lampene var knallfine! Men, du sparte jo penger på de du kjøpte, det er jo også noe. :) Gratulerer med skolegutten!

Kardemomme sa...

Hei du:)Takk for kommentaren i innlegget mitt på NIB!
Flere av repostasjene du har lagt ut i bloggen er mine favorittartikler også..Hjemmet til damen med oransje speil har jeg lest om og om igjen og til og med hatt det på bloggen min (den gamle)
Utrolig sprelske fine farger hos den damen o Odense..Hun har så stilige klær på seg også :)
Ha en fin dag!
Hilsen Kardemomme :)

elisabeth sa...

Ja, det er jammen godt å komme inn her å se litt hyggelige bilder, for uansett hvor jeg snur meg her hjemme, så blir jeg litt matt...hehe:)
Nå har jeg noen ideer, og prøver å lete frem i bunken min av blader...sukk! Vet jeg har bladet, men må bare huske i hvilken bunke det ligger...
Håper skolegutten og barnehagelenta koser seg i sin nye tilværelse:)

Karna sa...

Det spørs om du ikke MÅ ut og kjøpe slike lamper siden du er blitt utfordret av Bodil Bo? Da kan du legge hele skylden over på henne ikke sant...ha ha ha...

Fine var de iallefall!

Smineset sa...

Lampen var utrolig fin! Utrolig hva man kan ønske seg til jul (av seg selv :-) !!

Ha en super dag!

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Hei, hei !
Lampene er råflotte , men dyre er de.Så jeg kan bare se langt etter dem , har ikke peng . Men de fra Ikea var jo kjempe greie og, jeg er veldig glad det finnes Ikea.Mye fint til lite penger. Du har mange fine innlegg nedover her. Klem !

schell sa...

Så fine de lamper er, er de fra Bloomingville? Jeg sad netop og søgte efter lamper fra Bloomingville, og kom derfor ind på din side :-) Du skriver de kan købes i KBH, hvor har du set disse i KBH? Jeg bor i KBH, så jeg må jo næsten se disse lamper ved selvsyn.. :-) Tak så veldig mye. Kos deg.

Related Posts with Thumbnails