torsdag, august 21, 2008

Strikka flettegenser


Då eg byrja på denne genseren i februar bestemte eg meg for at den skulle vere ferdig til skulestart. Og det klarte eg, juhu :) Det er jo alt for varmt å gå med ullgenser nå, men heldigvis er gensaren såpassa stor at den kan brukast lenge.

Pysjbuksa frå Molo (kjøpt hos Min Engel) er kanskje ikkje den finaste buksa attåt ein flettegenser. Men. Kor nøye er det, hehe? Slik er det nemleg når mammo må skunde seg å ta bilder rett før sengetid for store skulegutar :) Skuleguten et forøvrig sesongens siste ripsbær her:

Mønster: Sandnes SMART superwash hefte nr 5. Garn: Sandnes SMART superwash.

Dagane fyk for tida. Eg susar mellom SFO/skule, barnehagetilvenning, jobb, møter, kampsportskule, fotballtreningar og heimen. Bloggen vert derfor ikkje førsteprioritet nå heller, og eg har desverre alt for lite tid å skrive kommentarar hos dåko. Håpar ting går seg meir til etterkvart :)

Ynskjer dåko alle ei kjempefin og avslappandes helg!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig genser!

tinemor sa...

Så fin genser.
Flink du er!!!

elisabeth sa...

Puh...med det tempoet der, så er det jammen godt det er helg nå hehe.
Flettegenseren er utrolig fin, og jeg har kjøpt mange slike opp igjennom, kjøpt ikke strikket...hehe:) Det er skikkelig høstgenser, og en klassiker!
Pysj med stjerner er helt supert til;)
Nå har ikke jeg sett papsen til denne karen, men han ligner vel endel på mamsen;)
Nyt helgen!!!

Anonym sa...

Kampsportskule??? Fortell, fortell...

Inger sa...

Nydelig genser! Skulle ønske jeg kunne strikke..
Men tempoet høres kjent ut ;-) Det går i ett til 20-21 på kvelden, da siger jeg ut i sofaen..
Ha en fiiin dag i dag!

krinkelkroken sa...

Kjempefin genser, er så kjekt med hjemmestrikket;)

ha en fin helg!

BO sa...

Knallfine genser på den kjekke skuleguten! SÅ stor å skjønn (guten altså). At eg har klart å strikka eit par vottar er ei bragd synes eg, så det å strikka ein genser må vera eit under!!! Herhehheheheh!

Ang. lampar; Var i Haugesund i går og fann nokre lampar eg likte knallgodt. Var heilt kvite, og kjeme til å passa rett inn på kjøkkenet. Veit ikkje kva merke, men kjente i magen at der er lampane mine. Vart ikkje noko kjøp for eg er usikker kva str. og om eg skal ha dei som var til veggen eller tak.
GLER meg til lampeutfordringa kjem på nett!
Fann forresten krakken som eg angra på at eg ikkje kjøpte i København (den knallgule). Rettare bsagt dei hadde ikkje den gule, men bestilte den til meg. Den blir ypperlig på kontoret! :-)Da er visst sånn som du sa, Tolix. Det var jo ikkje eg klar over. Samme pris som i København, så då var det jo også heilt topp! Fann også dei store blomsterpottene i sink som eg nevnte ein gong! Hiha!

Minmill sa...

Hei

Ei stund siden jeg har vært innom her ser jeg. Så mye fint du har å vise fram. Masse deilig inspirasjon. Skjønner hva du mener med de BTC lampene, men jeg synes faktisk IKEA lampene var fine også.

Vi var i Stavanger i sommer på Black and White og kikket på ei lampe fra Flos som heter Arcos. Den koster omtrent seks ganger mer enn en kopi de har på Bolia. Jeg har mest lyst på originalen selvfølgelig. Sukk. de pengene....

Takk for tipset om den interiør butikken i Madlaveien. Vi er stadig innom Stavanger vi. Jeg vil sikker stikke innom den neste gang..

Ha en fin dag. Hilsen Minmill

Lappesola sa...

Flott genser og flott gut.
Klem fra Sol

Anonym sa...

Fantastisk. Flott at det finnes folk som driver med dette. Respect ! Genseren var fin, den. Det er noe helt spesielt å ha på seg noe som er laget av en man kjenner godt (husker ullgensrene fra mor og raggsokkene fra mormor osv.). Nesten litt rart, at det kan være så mange emosjoner i et enkelt klesplagg ;) Men slik er det altså.

Smineset sa...

Genseren var kjempefin! Synes det er imponernede at det er mulig å få til! Jeg startet på ett babyskjerf påsken for ett og ett halvt år siden. Det måler pr dags dato;

Lengde: ca 10 cm
Bredde: Varierende..

Tjihi!
God helg!

ENGEL sa...

flott genser på stor gutt;)

elisabeth sa...

TUSEN takk, for tips, og det er helt riktig angående "gamle planter", og blomster!!! Linkene er lagret, og de tar jeg med meg:) Jeg også synes at Hvit sypress er vakkert, og jeg hadde ikke tenkt på den som hekk...hmmm, veldig bra:)
sARGENTEPLE OG SVARTSURBÆR, SÅ OGSÅ LITT AKTUELLE UT ETTER EN RASK SJEKK PÅ NETTET...(hmfpr! caps lock!)
Liker det litt viltvoksende, og ikke rettklippet osv..
Den atlanrot, var det den foran eller bak på bildet på den linken???

Uansett, nå SKAL jeg få orden på lille sjappa mi, venter storinnrykk av nye varer...

God kveld i stova;)

mali-mo sa...

For en flott gutt du har! Skulle til å skrive at han var så søt, men sånt har man visst ikke lov å si om store gutter ;) men så, vips, gjorde eg det visst likevel.

Strikke en hel genser, jøss. Eg har gitt vekk alle mine halvferdige til Fretex, hehee, så kan noen med mer tolmodighet gjøre de ferdige :)

Kjenner meg igjen i travelheten. ogg vi har jo bare en bitteliten som ikke er med i organisert fritid engen ;)

God helg!

elisabeth sa...

FRØ??? JA; gjerne, det ligger nok i navnet ditt...hihi:) Takker og bukker:) *hopper glad videre*

Merete sa...

Knallfin genser!! kvitt med flettemønter er nok av det finaste eg veit :o) og så stor som skuleguten er blitt...og så skjønn som alltid!
Ha ei superkjekk helg alle fira :o)
Ps! nå må du ikkje styra på så mykje at du slit deg alldeles ut..

Anonym sa...

Den ble kjempefin altså !!! Å så flott gutt i ny genser :)
Nydelig arbeid.

Fletter er så lekkert, men gurimalla så seint det går å strikke dem. Det har blitt to par sokker og ei lue til nå på meg med fletter. Har veldig lyst å strikke meg en hvit flettegenser selv, men jeg tør lissom ikke å starte på en sånn. Tror aldri jeg blir ferdig :S

Uffda, jeg kjenner igjen det der hesblesende tempoet ditt...Her er jo pappaen borte fire uker i strekk, og etter ett år i full jobb sa jeg opp. Det gikk bare ikke for oss. Så nå tar jeg heller litt ekstravakter på en kommunal boenhet for psykisk syke de 4 ukene pappaen er hjemme. Det er fungerer veldig flott for oss :)
Hvis ting ikke går seg til som man trodde eller ønsket, så er der alltid en anna mulighet der ute. Husk det, for man kan ikke brenne lyset i begge ender. Det går ikke i lengden :)
Kos deg i helgen *klem*

Karna sa...

Så utrolig fin genseren ble, elsker flettegenser. Leiter etter mønster, min mor har nemlig tatt på seg å strikke en offwhite flettegenser til meg, må bare finne det rette mønsteret først.

God helg!

Noralill sa...

Ein veldig flott genser til ein kjemeflott gut!

Ha ei fin helg!

charm design sa...

for en skjønn skole gutt,jeg har også en fem åring som er utrolig stolt og føler seg som en stor jente om dagen.Første uken på skolen var akkurat like spennende som forventet.Men best av alt de første ukene er leksene,men det varer vel ikke så lenge.
Du er har en kjempe flott blogg,jeg har vært en smug titter lenge.>Vi treffes snart i blogg verden.

Mjuka sa...

wow vilken fin tröja!! Jättehärlig på pojken!
Kramar M

Hønehuset sa...

Flott guttegenser! Nydelige unger du har:-)

Related Posts with Thumbnails