onsdag, september 03, 2008

Essential KIDS

Eg er straks ferdig med denne vesten eg har strikka i babyalpakka. Mønsteret er frå Lene Holme Samsøes siste bok (kjem ikkje på tittelen i farten). Alle trådar er festa, men det gjenstår å hekle kantar og legge vesten i fasong på eit vått klede. Håpar også at vesten strekker seg litt i størrelse, for den er jammen meg berre akkurat passeleg :) Typisk meg å starte på prosjekt før eg kjem så langt at eg har fått tak i garnet til mønsteret, og derfor er det alltid spennande å sjå kva størrelse resultatet vert, hehe. Prøvelappar er for pyser.

I posten i dag kom denne boka som eg har gleda meg SÅ til å få kloa i. Essential KIDS frå Debbie Bliss.
Eg har sagt det før, og seier det gjerne igjen. Debbie Bliss er min favoritt strikkedesigner ved sida av Lene Holme Samsøe.
Trur neppe eg kjem til å strikke penal...sjølv om det var kjempefint.
Men både jakka over her og Smock dress under er nok aktuelle. Var ikkje denne kjolen utruleg søt:

Føler meg litt tom for bloggeidèar. Det passa derfor utmerka at boka kom i dag slik at eg fekk oppdatert. Merkar ikkje de også at kveldane er blitt mørkare nå. På sommarstid er det så greit å ta bilder etter at ungane er i seng og roen har senka seg i stova. Men nå er det for mørkt gitt. Og snart er det jul :)
Ha ein riktig fin onsdagskveld. Eg skal på mitt første foreldremøte, medan far steller heime. Ha det godt!

26 kommentarer:

Ingunn sa...

hei og hopp!!!
Her var det mye fint!Putene fikk jeg skikkelig lyst til å sette igang med!!
klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Alltid gøy å stikke innom her å se på strikkeprosjektene dine.
Debbie Bliss er en favo her også,.
Men dårlig med strikkeprosjekter her i gården til tross for at jeg er en strikkoman . Fleecen får skylden....
Ha en fin dag!

Katarina sa...

Oi,boka av Debbie så ut som den var kjempe fin!!Det må være en stor glede å strikke noe der ifra - hvis man har tålmodighet og ikke minst kan litt "strikkeengelsk"..for ingen av de tingene er jeg flink til:-)kniiis..:-)Har forresten kjøpt en strikkebok for voksne fra Lene for lenge siden.Gjett om det er masse fint i den. Der er bla ulltrøyen blitt i en voksen str nå..Jeg føler meg dessverre litt for lite tålmodig til å begynne på strikke prosjekt til meg selv,men kikke og drømme kan man vel...Kniiis...Gleder meg til å se hva du kommer til å strikke :-)

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei på deg!Åååå så mye mykt og koselig!
Yror jeg må gosnakke med "Momo" om hun kanskje vil være så snill å strikke noe fra den skjønne boken der ja ;0)
Ha en hærlig dag videre!

sa...

Jo den kjolen var skikkelig søt, passer på en ekte prinsesse! Flott bok, den kan du kose deg med hele høsten. Kjekt med sånne ting som blir brukt mye ;) Kos deg på foreldremøte! Klem fra meg

Anita sa...

Utrolig mye fint i bøkene. Jeg håper å snart kunne prøve meg på noe litt mer avansert.Det vanskligste jeg har strikket er "Jan",den tunikaen. Men den var etter engelsk oppskrift så den var jo litt vansklig da. ;)
Første foreldremøte, det er en milepæl det også. Milepælene står i kø etter at barna begyner på skolen. Det går så fort, så husk å nyt hver dag.
Ha en flott dag videre.

ENGEL sa...

masse masse fint!(som vanlig;))

vårt lille hjem sa...

Hei! Såg Debbi Bliss bok og garn i fjor sommar når vi var i England på ferie, og angra veldig på at eg ikkje kjøpte begge deler. Vil du dele med meg kvar du har bestillt boka, og veit du om nokon som sel garnet? Blir veldig glad om du kan hjelpe meg. Har forresten lest bloggen din sidan det stod om den i Kamille, og du ruler!

hvorfor ikke... sa...

Ja, nå er det høst og tid for strikketøyet...her var det mye flott!
smil Torunn

Den gode feen sa...

Vårt lille hjem; eg bsetiller alle bøker hos Capris. Syns det er heilt genialt. Bestilte boka på mandag, og i dag låg den i postkassa! Garnet anar eg ikkje kor eg får tak i for øyeblikket. Kjøpte ein del av det hjå Strikk innom før, men trur ikkje ho har det lengre. Vurderer å prøve meg på E-bay for første gong...

Hulda sa...

Den boka ser veldig fin ut, herlige bilder og vakre klær til unger. Lykke til med strikkinga. :)

mali-mo sa...

Hahahaaaa. Snart er det jammen meg jul, gitt! Du kan få sagt det, men heldigvis er det nå nesten 4 mnd til ennå da ;) Ikke for det, jeg har bestilt årets første julegave hos Huset i hagen ;)Men klart man merker at kveldene blir mørkere, og dagene kortere. Det går så fort nå om høsten syns jeg, og selv om det også har sin sjarm så er høsten der like plutselig og uventet hvert år ;)

Ser ut som en kjempeflott strikkebok. Men jeg har bare ikke tolmodighet. Kanskje boken kan bli årets julegave nr 2, til min mor, slik at mormoren kan utstyre lillemalien med flotteste strikkeplaggene i byn? Takk for gavetips!

Og fortsatt fin uke til deg (lykke til med juleforberedelser....?)

Pulsatilla sa...

Tror nok alle går litt tomme for bloggeideer i blant. Selv klarer jeg bare å oppdatere en gang i blant, selv om hodet er fullt får jeg det ikke ut på nettet ;-) Men bra blogg her i dag, jeg har så lyst til å begynne å strikke litt igjen altså.

Capris er genialt!

Emmeline sa...

Knallkul strikkebok med alfabetputer i strikk og greier....Jeg kan kun strikke sånne blåfjell luer som skal toves;) Det er i grunnen ganske ut visstnok!!!

Men boken din er knallfin, så er den litt syttitalls og det er veldig artig syns jeg!!!

Ser du har fått bok fra Capris på null komma niks. Jeg er visst en sånn nedprioritert dame hos Capris, for det tar vinter og vår før bøkene kommer. Venter en bok i morgen--har fulgt med den på posten, der den SNEGLER seg frem mot meg!!!

Jepp-- her er det nyvasket til gangs. Kanskje lekkasje fra tak kan være grunnen? For nytt tak koster altså den nette sum av 360.000 kroner...Himmel og hav!! Venter nytt anbud i morgen, men jeg må trolig glede meg over Phobe sin smellycat og andre gratisgleder i lange tider fremmover;) hehehe!

Måtte bare smile etter timer med røret i øret i går kveld....DU herlige FEEN:) Du er bare superb!

Anonym sa...

Den vesten er så vakker, og den står en plass på min "to do" liste også....tror det er et stykke ned, men en vakker dag kanskje ;)
Så lurt å strikke i alpakka, da blir den jo supermyk og deilig.

Debbie Bliss bøkene er et "must", bildene i bøkene hennes er flotte å hvile øyet på, og man får bare lyst til å strikke enda mer ( om det nå egentlig er mulig for min del, kniiiis..)

Nydelig blir ho i den vesten!

elisabeth sa...

HAHAHAHA...lIVETS LYSE SIDE...JAJA, du skjønner coveret på den filmen dukket opp, da jeg googlet somethings gotta give, så det var vel derfor det gikk litt i surr...hehe:)) Og ja, den er en av mine favoritter også..superb både Helen og Jack, og ikke minst han jeg aldri husker navnet på, med vovsen...hehe;)

Håper du koser deg med boken, og det var mye fint der!!! Både ungene og jeg har lyst at jeg skal lære meg å strikke...hehe, så vi får gi det et go, når vi er kommet i orden:)
Ha en fiiin dag i Stavanger!

Anonym sa...

Å nå har jeg kost meg lenge her inn til deg,nydelig blogg.
Bakgangen ble kjempe fin ,fikk lyst til å male litt selv nå.
Takk for titten.:-D

charm design sa...

Høst er strikke tid:)denne boken var et bra tips,tenker vi kommer til å få se dine ferdige kunstverk.

Anonym sa...

Hello! I don't know if you'll be able to read this - it looks like everything on your page is in Norwegian. You make such beautiful things! Would it be possible to put a translator on your blog page?

Also (and I hope you can read this) I have an ulterior motive. I am a Geologist, hoping to move to Stavanger next year. Would you consider corresponding with me? If you check out my blog you'll get a good idea of what I'm all about.

Thanks.

Karen

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Bare meg som sniktitter på fine strikkeoppskrifter, men duuu..pinnsvindesign.no selger D.B...både garn og oppskrifter. Butikk på Laksevåg samt nettbutikk.
Maaasse flott og fristende garn som jeg kjøper og kjøper og blir liggende og liggende ..puh.
Klem

Huset i Hagen sa...

Ååå den boken MÅ jeg ha!! Nå kom strikkelysten over meg igjen! :0) Tusen takk for den gode inspirasjonen gode fee!

STRIKKEMOR(O) sa...

Denne boka ser kjempefin ut. Noko av det kjekkaste eg veit er å få ei ny hobbybok i posten. Eg er einig i at Debbie Bliss er ein flink designer!

Fru Jensen's sa...

Hei!

Har sendt deg en award jeg. Se her: http://frujensens@blogspot.com/

Kerstin sa...

For en koselig blog du har. Jeg har virkelig seittet og kost meg her :)
Håper det er ok at jeg linker!
Ha en fin fredag!

Kerstin

Charlotte sa...

Den Debbie Bliss-boka var kjempefin! Likte veldig godt jakken og kjolen, samt putene! Men synd den er på engelsk... Er det veldig vanskelig? Kunne virkelig tenkt meg å strikke den jakka...

En riktig god helg til deg og dine :D

Anonym sa...

Hei Linda!!
Holde' på å pussa opp 3 barnerom, og blei tipsa av Janne om sida di. Kjempefin side!!!
Me har kjøpt eit furu-mareritt, så det har vore kontinuerlig oppussing i to år....
Minstejenta har bestilt rosa rom, den mellomste brunt og rosa og eldstejenta vil ha svart rom (eg anar eg får ein utfordring med det rommet!!!) Takk for masse inspirasjon, eg tar med meg nokre idear frå bloggen din!!!
PS- eg trudde forresten eg hadde eit heilt unikt sofabord heilt til eg såg ditt!!! Eg fekk eit klenodium av mormor som eg har lakket svart- det liknar mistenkeleg på ditt!!!!

Related Posts with Thumbnails