fredag, september 05, 2008

God helg

Hin dagen hausta med inn poteter. Vil verkeleg anbefale andre med små ungar å sette poteter til neste vår. Skuleguten vår var nemleg heilt i ekstase under innhaustinga. Det var jo som å vere på skattejakt då me fann store og små rosa poteter i plantekassen vår. Me sette berre nokre poteter eg hadde i kjøleskapet, men det går sikkert an å kjøpe settepoteter også.
Desse små her skal gartnaren sjølv ete til middag. Det må vel setje fart på matlysta å ete sjølvdyrka mat?
Eg har fått dilla og dalla litt heime dei siste ettermiddagane/kveldane. Har ommøblert litt, vaska og kosa meg. Her er berre litt stemningsbilder frå stova.

Ynskjer alle som er innom her ei kjempefin helg! Sola er på plass i Stavanger og det ser lovandes ut reint værmessig iallefall ;)

12 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Åh så fine bilder!

Det venter en award til deg på bloggen min! Klem

..og GOD Kreativ HELG!

silje-sin sa...

Så herlig med egendyrkede poteter! Jeg synes det er så viktig å lære ungene slike ting, at ikke alt blir laget på en fabrikk.. Gleder meg til bærbuskene i hagen blir større og mer fruktbare så vi kan lage saft og syltetøy! Nydelige bilder fra stua di! Ha en flott helg! klem fra silje.

Ingunn sa...

Digg med ferskpotet!!Koselige stemmningsbilder fra stua di også!

Ha en super kveld!

AnneGrethe7 sa...

God ide med poteter...den skal eg kopiere til neste sommar....og ein anna ting eg har lova ungane er sukkererter. Kjekt å ete noko ein har dyrka sjølv. Fine bilder frå stova di og vesten var stili.
God helg:)

Therese sa...

Nyplukkede poteter med en liten smørklatt er deilig :)

Håper du får en fin helg :)

elisabeth sa...

Vi skal også ha pottittåker, dermed basta!!!!! Jeg har jo vokst opp med alle potetslag ved middagsbordet og hva som er bra og ikke bra...hehe:) Min far er fra hedmarken;)
Og selvsagt fostrer det sunt kosthold med selvplukk...hehe:)
Ønsker alle feene i Stavanger en kasende kjekke helg;)
Og ja, jeg fikk god helg hilsen tre ganger...hihi;) Men jeg tar imot alle sammen!!!!

by Siv sa...

Ja det var lurt med potetdyrking og skattejakt.
Sønnen din kommer sikkert til å spise potetene med omhu :)
Du, vi har de samme favorittstrikkedesignerne...
Og jeg ble SÅ glad når du formidler den fantastiske nyheten at det er ny bok ute, hurra!
Ha en riktig så god helg
*Siv*

hannemor sa...

Hei gode fe...så koselig og inspirerende blogg du har, utrolig flotte bilder og morsom lesning!! Har ikke vært hos deg før tror jeg,,,og vi bor jo tilogmed i samme by!!! (o:

ha en finfin helg du, jeg kommer innom deg igjen, og ta gjerne turen til Gamlebyen til meg!

Anonym sa...

Eg fekk tips av ei veninne om å gå inn på den gode feen; og nå er eg hekta!! Må innom deg titt og ofta for å sjå om det er noko nytt-kjempesnålt og lesa om deg og dine-masse innspirasjon!Og så skrive du så fin nynorsk-dialekt! Ynskje deg ei knall-fine helg!

Emmeline sa...

MJAU MJAU KOPIKATTEN HER....hehehe.

Måtte inn og se din Riviera Maison kurv også---tvillingen til min. Tvillingkurver hos Feen og EMmeline, ikke verst!!!

Jeg var altså på Havna Interiør i går...for første gang. Med alle klubbvenninnene mine på slep...
(inklusive Bente H) og det er da man skjønner at denne interiørinterressen er litt sær.

For de tittet jo rart på meg som gikk i raskt tempo rundt og inspiserte ALT...(VI kom selvfølgelig fem minutter før stengetid) men da kjøpte jeg denne. Og var SÅÅÅ fornøyd. Jeg skal faktisk bruke den til å bære inn og ut av bordet...og opp og ned fra loftet med kopper og fat.. Til unger som kommer og unger som går----

Men jeg ante ikke at du også skulle vise bilder av din kurv i dag. MJAU---det er dette jeg mener. Kopikatter?? Hva i all verden er det! Hadde jeg sett innlegget ditt først så hadde jeg selvfølgelig postet mitt likevel.

FLOTT POTETHØST, eller haust som det heter så fint på feisk. Disse må bare NYYTES. Jeg har vært på dugnad og solgt pølser fra klokken 18.30 til klokken 23.00 på en fredag. Det skulle ikke vært lovlig. I morgen skal førstemann spille kamp klokken 07.30 om morgenen---- og dette kaller de helg????

Har fått KNALLFINE bilder fra Bodil i dag. Er helt i sjokk. De var SÅÅÅÅÅÅÅ fine. Vi er dypt og inderlig imponert. Skal lage innlegg i morgen og gleder meg veldig!!!! Ha en god helg. MJAU!

MODERN COUNTRY sa...

Jeg blir så overlykkelig av alle de vakre bildene her inne!!
Herlig bord, elsker beina. Fargekombinasjonene er nesten de samme hos meg, de gir så ro i sjelen. Og du, bakgangen din, Såååå flott!! Dyktig du..

Ha en mumsegod helg!
Klemmer Aina

Haust sa...

Så koseleg å ta opp eigne poteter! No kan eg angre på at eg ikkje gadd å setje nokre i vår...! Nypoteter er GODT!

Ha ein fin laurdagskveld!

Related Posts with Thumbnails