lørdag, september 27, 2008

Etterlysning

Eg har i lang tid våre på jakt etter store skjell med perlemorglans like dei de ser på bildet under her. Nokon som anar kvar dei kan kjøpast?

Bildet er teke frå denne fantastiske bloggen som eg oppdaga på kveldens surferunde. Ta dåko ein tur innom der de også og nyt dei fine bileta og den fine heimen!
Når det gjeld bøkene i forrige innlegg så er det lenge sidan eg bestillte dei, men det er godt mulig at Yvestown frameis har fleire på lager. Eg betalte ingen toll, men veit ikkje kvifor. Pakken var ikkje merka med gåve...
Og vinterdressen til minifeen anar eg ikkje kor kan kjøpast. Eg kjøpte min hjå Kids & Care på Tvedtsenteret, men veit ikkje om nettbutikkar som forhandlar eksakt den same. Beklagar.
Stuptrøytt fe bør komme seg i seng nå, men lovar å komme med sjølvtekne bilete og kanskje noko nylaga i morgon :) ...............Zzzzzzzzzzzzzzz

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Neej, vet inte var man kan köpa sådana, jättefina! Men ser jag dem ska jag komma ihåg att tipsa dig. kram!

Anonym sa...

Hei! styledelux.dk har slik barnedress fra Cecilie WEST!

Tilonino sa...

Hei
Har du prøvd på Kontakt Engros på Mariero. De har jo masse hobbyting eller i Stavanger Sentrum på hobbybutikken som ligger ikke så langt fra Idsøe (slakterbutikken) Ligger på samme side. Ha en deilig søndag i finværet.
Klem fra TiLoNiNo

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Hei

Mitt tips er Bolina på Stabekk utenfor Oslo. Kanskje ikke akkurat i nabolaget ditt, men du kan kanskje ringe dit å høre?

Håper jeg kunne hjele deg litt nå, siden du har inspirert meg veldig gjennom bloggen din. Beige og rosa er blitt en favoritt, og samme sy boken som deg har jeg og kjøpt!

Ha en vidunderlig søndag med hele fe familien

Anonym sa...

Det er vel ikke toll på bøker, blader og kalendere tror jeg?
Ang. skjell: Har du prøvd å titte innom en ZOO-butikk bare sånn for sikkerhets skyld (longshot, men verdt et forsøk) Har sett disse en gang tror jeg, hos Karjolen.... Dem er veldig dekorative og jeg også faller for sånne.

fru vims sa...

du betalte ikke toll fordi det er bøker, og det kan man kjøpe tollfritt. hurra! :)

jeg har akkurat fått to bøker i posten fra det store utland, kjøpt på amzon.com

billige bøker.

Tilonino sa...

Heisann
Jeg mener selvsagt Kontant Engros....ikke Kontakt Engros.. hahahaha

Anonym sa...

Synd du ikke la ut denne før, jeg har nemlig vært på tur til Montenegro, og der hadde de svææære butikker med skjell...

Related Posts with Thumbnails