søndag, september 28, 2008

Sysøndag

Heihei, nok ein herleg søndag er snart forbi. Eg elskar å stå opp grytidleg, slik at dagen er lengst mulig og eg får gjort mest mulig. I tillegg til mykje anna, så har eg sydd masse i dag.
Eg fall pladask for dette lyseblå og raude Tildastoffet, og kombinerte det med eit raudrutete stoff eg kjøpte på Pandurosalg for å lage desse "boksane".
Med vliselin på både fòr og ytterstoff er dei stødige og held fasongen supert. Bruksområdet for boksane er nesten ubegrensa. Dei kan vere like fine på badet, på barnerommet, på hobbyrommet som på kjøkkenet. Sånt likar eg vettu :)
På Fretex fann eg eit fotsidt skjørt forleden dag. Det har truleg tilhøyrt ei sylfide i størrelse 34 - ergo ikkje for meg, hehe. Men stoffet var berre så ultratøft, at eg kjøpte skjørtet likevel. Sjå berre her (litt uskarpt bilde, men dog...).
Giram fargar og spinn dei nydelegaste garn, og eg er overlukkeleg for å ha sikra meg dette hespet her i turkise tonar. Bildet yt det absolutt ikkje rettferdighet, det er mykje finare i verklegheita. Den okergule hespa kjøpte eg for 5 kr på Fretex. Eg har ikkje heilt plan for kva garnet skal brukast til, det turkise er nesten for fint til å brukast, men eg finn nok på eitkvart:) Då gjenstår det berre å ynskje dåko som er innom ein fin søndagskveld. Eg er tilbake med meir sy-ting (ikkje syting, hehe) i morgon :) Arrivedierci :)

13 kommentarer:

Ingunn sa...

Så flink du har vært i dag da!!!Kan ikke si det samme om meg selv. Planen var at jeg også skulle få sydd litt i dag, men det ble desverre bare med planen. Vært rundt på familiebesøk i hele dag. Greit å få gjort unna det også da!!!;)

Håper du har hatt en fin kveld!
Gleder meg til å se ditt neste prosjekt!

umulie sa...

Så lekre "bokser" du har sydd! Mange fine stoffer fra Tildaserien, jeg er stor fan! Ha en fin kveld!

elisabeth sa...

Oj, det var nydelige farger på garnet!!!!, Supert sy prosjekt i tillegg:)
Kos deg og nyt kvelden, nå må jeg finne snytepapiret...IGJEN!
Tjolahopp:)

☆Therese sa...

Uff, skulle ønske jeg også var flink til å stå opp tidlig..... det er jeg altså ikke!!! Men jeg er "flink" til å være leeenge oppe om kvelden :o)

Så fine de "boksene" du har sydd er, herlige, friske farger.

Nydelig det garnet du har kjøpt også, likte spesielt godt det turkise (gleder meg til å se hva du finner på med det ;o))

Ha en fin kveld.

Katarina sa...

For et fantastisk fint garn! Måtte bare sende henne en mld med en gang..Sånt får man bare lyst til å strikke noe av:-)

Anonym sa...

Flott stoff, og garn!! Er det mønster til de "boksene" i Tilda-bøkene? Ha en fin uke! Ragnhild

tinemor sa...

Flotte poser du har sydd!
Ble litt sying på meg i dag også. Sydde to puter til å ha i gangen.
Ha en fin søndagskveld!

silje-sin sa...

Så nydelige ting du har sydd! Du er virkelig effektiv:) Ønsker deg en flott søndagskveld! klem fra silje.

by Siv sa...

Kjempeflotte "esker"... Nydelig stoff :)
Ja det er like greit å komme seg tidlig opp når en har mye på planen. Bare så synd dagen i dag har gått med til å pleie et rødvinshode. Så vi får ta igjen det kreative i morgen :)
Ha en riktig så flott søndagskveld
*Siv*

Emmeline sa...

Halloen Feen;)

Takk for KNALLKOS kommentar som alltid:) Smiler for meg selv. Ser at det er flere som liker Tilda stoffene, og FOR noen kule fargekombinasjoner. Dette er smashing dashing...Har forresten fått napp på bord med seks stoler på nett... Satt min søster på saken så nå har vi funnet et passelig oppussingsprosjekt. Det som kanskje er litt verre er alle de stolene jeg kommer til å stå igjen med her etterhvert.... Jeg har fire stoler pluss en benk som da blir til overs;) hehehe, Jaja.

Selger du en sånn Tildatelysoppbevaringsboks eller?? De skal kanskje være til ja....
Spennende julepresanger for eksempel? Hvis du legger en ut i butikken din også så er jeg første kunde;) I AM YOUR FAN!! See U:)

anneskreative sa...

Kjempelekre bokser,,,,,,
Så flink du har vært.
ha ei fin uke
Anne

Ingrid sa...

Så fine poser du har sydd i dag da! Kjekt med slike som kan brukes til alt.. nydelige stoffer også! :)

Anonym sa...

Ah, de boksene var superlekre! fantastisk stilig kombinasjon av stoffer. gleder meg til å se neste del med sy-ting:-)

Related Posts with Thumbnails