torsdag, september 18, 2008

Lukka er ein vinterdress i str 2 år

Eg må vere ein person som det er lett å glede. Eg kjenner nemleg reell lukkekjensle over at eg kjøpte ein vanvittig skjønn vinterdress til minifeen i str 2 år.
Dressen er lik den som jenta på bildet nedanfor har på seg. Rosa dress med beige hjerte på magen, med muffin-refleks hengande på glidlåsen og med spiss hette og nydelege knappar i ryggen. Fòret er lys lys rosa med brune prikkar, og finlandshette i samme stoff som fòret vart også kjøpt inn. Sukk seier berre eg, hehe. Vinteren kan komme NÅ for min del ;)

Dressen er designa av Cecilie West som har merket CupCake . Du kan besøke nettsida her, og sjekk den nydelege guttedressen med fly-refleks i glidelåsen også *dån*. Det var komne så mange nydelege klede i butikken nå. Måtte setje på meg skylappar for ikkje å gå heilt av skaftet, sjå f eks denne herlege "outfit'en" frå Phister og Philina:

Eg fann mange fine gutteklær då skuleguten var liten, men ein måtte liksom leite for å finne godbitane. Med ei lita jente i hus, så kan ein jo gå aldeles amok. Det er vanvittig mykje skjønne klede. Men desverre er kleda dyre og minifeen rekk ikkje slite det ut innan ho veks ut av det. Så eg klarar begrense meg. Litt iallefall.
I mi jakt etter bilder av CupCakedressen fann eg ein nettbutikk med barneklede som kanskje fortener ein liten oppmerksomheit. Dressen selgjast nemleg hjå nettbutikken Frk. Pedersen. Og det til 200 kr mindre enn eg måtte gje for den...
Nå er eg ferdig med denne vekas stressettermiddagar, så forhåpentlegvis vert det oftare oppdatering her inne :) Ha ein fin dag!

22 kommentarer:

Emmeline sa...

Knallfin dress...Skjønner GODT hva du mener med mange søte lekkerbiskener til småfeer som vokser så alt for fort!! Du må nesten sette i gang en storproduksjon av småfeer sånn at du får brukt alle klærne.

Men den var knallskjønn og kjolen også;) Kos deg masse. I dag er en travel dag, og jeg må bare ikke bry meg om egen blogg så går det bra!! Klem

Smineset sa...

Nydelig dress! Jeg er på full tur inn på nettsidene du anbefaler her! Takk!

Ønkser deg en super dag! ;-)

BO sa...

Guu kor fin han var!!! Knallskjønn! Om ein kan gå amok: JAAAAAA det kan me! :-)
Eg skal heim i helga? Du og?

tinemor sa...

For en nydelig dress!
Jeg har tre gutter og syns til tider at det er veldig vanskelig å finne fine kjær. Om jeg hadde hatt en datter derimot..... :-)
Skal sjekke ut butikken du linker til. Kanskje blir det litt shopping...

☆Therese sa...

Nyyyydelig dress!!
Huff- det farlig for lommeboka (el kredittkortet) med så mye herlige å få kjøpt - iiiik

Katarina sa...

Det e en nydelig dress,men det å gi over 1000 dkk (iflg houseofkids.dk)for en slik dress syns jeg er mye. I allefall når den likevel ikke holder mer enn 1-1½ år..:-)Men bildene inspirerer til å lave noe selv i allefall:-)Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Wow, superlekker! Igjen heldige du som kan putte på de små det en selv liker, den tid er forbi her, men heldigvis liker mine ytterklær fra Ticket to heaven...det gjør de kongelige også, de spanske, nederlandske og norske kler sine søte små i vinterdresser fra det merket og det er KUN derfor mine vil gå med det HA HA HA
Ticket et knallbra merke for de som lurer på det. Hittil har ikke mine vært kald eller våt en eneste dag, 11 år med tørre, varme barn juhuuu...hvor bra er det!!!.... bor jo i solstaten Bergen....!! ..latter her!
Klem

Strikkelaura sa...

Sukk, den var nydelig!!!

(Har lagt inn bilde til deg i bloggen min! ;-) )

ENGEL sa...

takk for tipset!skjønne klær!!!!

hvorfor ikke... sa...

Åh! hærligheten...jeg ønsker meg barnebarn...så jeg kan gå litt amokk igjen...hehe...nei, forresten litt tidlig;)Men utrolig flotte!
smil Torunn

hvitstil.com/Christine sa...

Så utrulig fin vinterdress- synes beige og rosa passet veldig godt sammen. Jeg tror jeg må sy en cupcake inspirert kjole til min lille Celine. Og vet du hva- den sy boken du viste i forrige innlegg- den bestilte jeg med en gang. Synes det ikke er så mye bøker med enkle ting en kan sy selv. Hadde akkurat vært på biblioteket og lett etter det når du kom med innlegget!

Nå når boken kommer, skal jeg sitte klar med Rosa og beige stoff! Gleder meg.

Jeg forstår godt at lykken er en vinterdress i størrelse 2 år!

Anonym sa...

Veldig søt dress men kanskje ikke så praktisk farge :)

Den gode feen sa...

Så lenge den er fin, så plagar det ikkje meg at fargen ikkje er praktisk for å sei det slik. Men det forstod du sikkert anonym ;)

Drømmen om en eplehage sa...

Superdupersøt!
Perfekt til ei lita prinsesse :o)

Godt å høre en jentemamma være enig i at det er lettere å finne godbiter til små frøkener.
Vi var i danmark i fjor høst og der fant jeg endel til Mons, men det han han jo vokst utav. Hadde ett nydelig sett fra Pister og Philina som ble trådbrukt. Kommer ikke til å klare å gi bort det tror jeg... Må til damark igjen tror jeg. Hi, hi!

Ha ei flott helg alle sammen!

frk.Kreativ sa...

Så fin dress,den blir kjempesøt på snuppeluppa ;) Trur ikke den fargen er no mindre praktisk enn andre. Klær må vaskes uansett farge! Yes nå fikk jeg vite hva det sto på teksten,artig. Ha en fin dag,stor klem

Anonym sa...

Hei
Jeg er den anonyme :)
Ikke mening å være kritisk. Men grunnen til at jeg nevnte det med fargen var at jeg selv hadde en lignende lys farge til mitt barns parkdress. Og selvsagt går det ann å vaske den men med tiden så satte "skitt"-fargen seg i stoffet og det ble vanskelig å få den helt ren.
Men for all del - den var kjempesøt og jeg skjønner godt at du kjøpte den. Lille feen blir sikkert veldig søt i den.

Anonym sa...

Du finn no det finaste fine til lillemor,då... Ikkje så rart for fristelsane er altfor mange til dei søte små. Og spesielt til jentene...
Ønsker deg ei god helg:0)

Grip dagen sa...

Bare nyt det så lenge ho er liten og det er lett å finne skjønne klær!
Minste tippa mi må nå ha størrelse 10 år, og da er utvalget lite i de vanlige butikkene...
Det er altfor mange harry klær til den aldersgruppa. Jeg må lete leeenge rundt før jeg finner godbitene.

Dressen var nydelig. Full av flotte detaljer! Heldige du!

God helg fra Marit!

Tilonino sa...

Hei feen
Ser du har vært inne og lagt igjen en kommentar i et av de eldre innleggene. Og du har helt rett det er St.Paul de Vence vi har vært i. En fantastisk plass. Søt dress du har kjøpt til minifeen forresten. Ha en fin helg :)

SynnePynne sa...

Det er så godt å høre at det er flere som har samme sykdom som meg. Jeg kan og føle enorm glede og sitring av å kjøpe fine klær til vetlajento. Bare synd at alt det som er så ektra fint og er ekstra dyrt, så ein må begrense seg. Phister og Philina og Cecilie West har jo utrolig fine barneklær.
Hvem bryr seg vel om fargen er praktisk eller ikke, dressen var fin den. klærne er til å brukes enten de sr rosa eller svarte, og i dag har vi jo faktisk vaskemaskin... Ha en flott helg!

Anonym sa...

Nydelig dress! så artig med annet enn HM klær!! ups.. ingen blir vel støtt av det i disse tider?! God helg, alltid like fin blogg!

inkala

Anonym sa...

Matchless topic, very much it is pleasant to me))))

Related Posts with Thumbnails