søndag, september 28, 2008

Pose til dukkeklær

Under gårsdagen sying vart eg også ferdig med denne posen til oppbevaring av for eksempel dukker og dukkeklær. Tusen takk for kommentarane på gårsdagens innlegg forresten - eg set pris på kvar og ein av dei :)
Posen er veldig stor (noko som sikkert ikkje kjem fram på bildene), men eg har ikkje ekstakte mål her nett nå. Tipper den er 50x70cm, men er kanskje større enn det også.
På posen har eg sydd fast eit motiv Ohelene printa ut på stoff for meg ein gong (kan det vere så lenge som 4-5 år sidan?). Trur Ohelene brukte ein teknikk som heiter Bubble jet, og motivet forsvinn ikkje uansett om ein vasker det i maskin. Tusen takk iallefall Ohelene! Eg har spart og spart på dette, og endeleg fann eg ut kva motivet skulle brukast til :)
Posen er sydd i grov lin, fòra med kvit bomull, og rundt sjølve motivet og som snor har eg brukt eit band i Burberry-stil. Linblonde nederst
Eg har sydd ei hempe på posen slik at den kan hengast opp.
Eg har rett og slett fleire syting som manglar siste finish før dei er ferdige, og håpar på å få tid til litt på kveldstid denne veka også.
Ha ein fin mandag :)


18 kommentarer:

BO sa...

Kjempeskjønne! Utrulig artig motiv.
Kunne ha ei dukke utan klede på eine sida, og ei med på andre... eller noko sånt!

by Siv sa...

Motivet passet jo helt supert!!!
Kjempeflott :)
*Siv*

Anonym sa...

Så herlige ting du har fått sydd. Skulle ønske jeg hadde noe av din energi og pågangsmot. Takk for bra inspirasjon. Kan være jeg blir smittet....

Lena sa...

Så lurt! Ha en fin uke:)

Anonym sa...

Denne var virkelig smart, og nydelig. Skal si du har hatt en produktiv søndag. Ha en fin uke.

Nina sa...

Så god idé ;0). Det print-bildet var veldig, veldig fint. Man kan vel aldri få nok av poser, kasser og kurver? Her i heimen har vi pakka ned dukker og dukkeklær i plastkasser til lagring - siden min lille frøken straks er tenåring. Ønsker deg en videre fin og produktiv uke.

Tonje Marie sa...

Det ligg noko til deg på sida mi :)

Unknown sa...

En virkelig vakker og nytting pose, hvem er prinsessen som kan ha dukkeklær i denne?
Klem...Ellen

Kort og Søm sa...

Så fin pose, og de tre oppevaringsposene var også veldig fine! :o)

Merete sa...

jøss, så futt og fart det er på eg for tida :o) kjempesøt pose til dukkekler du har laga..den kjem nok til å bli mykje brukt av snuppemor!

Karna sa...

Knall fin pose, med et nydelig motiv!!!

Kan være jeg må hente deg til Sotra for å hjelpe til med bokhylle prosjektet, Bodil skryter voldsomt her, og jeg lurer på om ikke dette skal bli juleferien din for eksempel...stå her og tapetsere, så kan jeg komme innom med pepperkaker...ha ha ha...

Brosjyren ble kjempe lekker, hun gjør en kjempe jobb!!! Så bra at du fikk henne til å starte blogg, slik at vi andre "fant" henne også!
-husker veldig godt da du viste bilder fra hjemmet hennes...

Anonym sa...

Der kom den til nytte ja! Kjempesøt pose!

Bubble Jet Set 2000 heiter impregneringa.

Prinsesse Elin sa...

Hallo Feen.
Jeg har også så mange ting som er på begynt og skal gjøres ferdig i kveld. Jeg har planer om å sette på ei lydbok og sy i vei slik at alt blir ferdig. Det er ganske stressende å ha ting liggende slik. he he
Her er alt i rute og livet er fint:O)

ebba sa...

Så kjemperask og flink du er med symaskinen.Kommer snart innom igjen.

Anonym sa...

Hei hei.Kjempe lur pose,kjekt å ha alt samlet på en plass.Har også sansen for disse "boksene",kan brukes overalt. Ha en fin uke

Spunk og boblemukk sa...

Kjempesøt pose med veldig fint motiv på :)

Lykkelita sa...

Så søt pose, når jeg ser slike ting skulle jeg ønske jeg hadde ei jente i tillegg til mine tre gutter. Får kanskje lage en oppbevaringspose til biler etterhvert:) Nydelig blogg du har, hit kommer jeg igjen:)

Anka sa...

den var søt! Så bra gavetips for den kreative;) God kveld.

Related Posts with Thumbnails