mandag, oktober 06, 2008

Første mandag i oktober

Hei igjen, og takk for alle kommentarar på forrige innlegg :) Ja, så var mandagen straks overstått. Eg tenkte å vise litt fleire ting eg sydde i helga. Men aller først nokre bilder eg har bestilt på Etsy. Eg har tenkt å skrive ein post om akkurat å handle på Etsy, men det vert ikkje i kveld :)
Bileta er dårlege, då dei vart knipsa i hurten og styrten før det bar i veg på kampsporttrening i ettermiddag. Ikkje heng dei beint heller, men pytt pytt. Det er altså to ugler som sit i eit tre, og dei ulike fargane illustrerer dei ulike årstidene. Var dei ikkje kjempesøte? Kunstnaren finn de her (og heilt sikkert betre bilder).
Så til det sydde...

Først ute er ei heilt enkel julestrømpe utan noko dilldall. Sydd i nydeleg linstoff (faktisk ein nyinnkjøpt duk som har måtta bøta med livet til dette prosjektet ).

Ei breid linblonde, og eit sløyfeband i svart speilfløyel. Syns ofte det enkle kan vere det finaste, og eg kutta ut strykemotivet eg hadde tiltenkt denne.
Eg har også brukt absolutt siste rest av det svarte toile-stoffet mitt nå. Det vart til ein telyspose og to heklenåletui.


Då har eg ein date med symaskina - tudelu!!

17 kommentarer:

Emmeline sa...

Først og fremst var det noen superfine bilder fra Etsy, selv om uglene ikke var så helt lett å få øye på for et utrent øye. Flotte farger og gøy med samme bildet i ulik fargekombinasjon, det er jo utroolig stilig faktisk.

Ellers i dag har jeg nettopp;

A: LØPT OG KJØPT INTERIØRMAGASINET
--som jeg avbestilte abonnementet på forrige gang....Jaja, kanskje jeg skal gi det en sjanse likevel? Har ikke lest det enda altså.

B: Skrevet innlegg om BOMKJØP inspirert av deg, og surfet litt på blogger -og for en gang skyld kommentert litt også...og utfordret alle til å legge ut et innlegg om nettopp bomkjøp.

For det er jo bare litt vittig at det den ene av oss elsker blir feil hos nestemann...Som trodde at hun elsket det hun også....

Helt tilslutt; Knallkul tskjortekjole. Lille feen må jo bare bli en vinner i alle partys fra nå og for ever med en mor som deg;) YOU ROCK GIRL!

Smineset sa...

Så flink du er! Synes kjolen i innlegget under var fantastisk!

Ha en super kveld! ;-)

Ps. Er helt enig med deg ang. Interiørmagasinet. Maison er også superbra synes jeg... ;-)

Emmeline sa...

PS: Glemte å si at schizofren som jeg er så skal jeg gå bort til bordet ditt i den gamle skolen,
(-der du sitter og venter på kundene på førjulstreffet!!!)

Der skal jeg kjøpe

A; En telyspose i Tildastoff
B: En toliepose til mine fire heklenåler. De trenger sortering. Alle har størrelse 3,5!!

Ble mye A og B her nå merker jeg. Men det er GØY med mange FE innlegg. Inspirerende. BYE BYE IGJEN!

sandra sa...

utrolig masse fint!! å bildene var såååå søte!!! kunne absolutt tenkt meg dem selv!

Guttemamma sa...

Jeg har sydd vimpler i helgen, til mellomstemann sitt rom. Røde og hvite "Liverpoolfarger, mamma!" Blir inspirert av din kreativitet og fine blogg!
Hilsen Anette-ny i gamet!

Kerstin sa...

Så vakre ting du syr :) Jeg ble kjempeimponert over heklepinneetuiet ditt. Du skulle vel aldri sy sånne på bestilling ;)? Da vil jeg gjerne få bestillt et hos deg.
Kerstin

Anonym sa...

Nydelig julestrømpe! Det er vel kanskje på tide å begynne å tenke på jul nå snart ja ;-). Bildene du har kjøpt var veldig fine - nydelige farger.

Lena sa...

Bildene var nydelig, og du syr så fint, sukk... Takk for hyggelig blogg - igjen. Ha en fin uke:)

Ann Helen sa...

Åå, hvor skal jeg begynne? Hmm, la meg se; jo først med kjolen. Helt, helt fantastisk!! Herlige, humoristiske etsy bilder (digger siden, nettopp kjøpt bilder derfra jeg også.)
Du er sydronninga over alle, altså:)

[ barn i heimen ] sa...

Hei du din gode fe:) Blir så glad og inspirert av å være på bloggen din!!! Bildene var flotte...og fytti, så kjekt det må være å sy sånn som deg:)

h.espe sa...

Herlige årstidbilder - virkelig fine!

Ja, julen nærmer seg, selv om det selvsagt er leeeeeenge til enda... Julestrømpen du har sydd var kjempefin, og det samme var telysposen og heklenåletuiet... :o)

Ha en fin kveld videre!

Lykkelita sa...

Så fine ting du lager! Det heklenål-etuiet var genialt. Bildene fra Etsy var morsomme og vakre i sin enkelhet. Herlig med nytt på veggene! Ha en fortsatt fin kveld!

LYKKEBO sa...

Heisann! Må først si tusen takk for koselig kommentar inne hos meg;) Kjekt at du stakk innom:) Julestrømpen var utrolig flott, nydelige farger.. Kjempe fin side du har.. Masse inspirasjon! Her kommer jeg gjerne igjen:)
Ps: søte bilder..

Ønsker deg en fortsatt fin kveld:)

MeyBiMe sa...

Må bare si at jeg elsker bloggen din :-)
Du er litt anderledes og fresh!!!!
Lager uuuutrolig mye flott og tar flotte bilder!!!!!!!
Disse julestrømpene dine er uuutrolig lekker!!!! Spesielt likte jeg disse i dette gamle lyseblå teppet...minner meg om bestemors gamle ulltepper vi hadde i sengen når vi var på overnatting...helt like!!!!
Men hvor er de nå??????
Vet iallefall at de hadde vært i mine hender nå...etter å ha sett disse julestrømpene dine :-)
Heia feen :-)
Ha en sprudlende og kreativ uke :-)
Hilsen fra Bergen :-)

Karna sa...

Så fint det du har sydd, nydelig stoff! Syr ofte av duker og gardiner jeg...ingen skrupler der!

Det toile stoffer er jo bare så nydelig, skulle gjerne hatt mer av slike flotte stoffer...

Er så enig med deg ang Interiørmagasinet, er min favoritt, og den repotasjen har jeg studert i detalj, og gikk til inkjøpt av hvite Billy hyller for å prøve å kopiere litt...he,he..

Kjempe gøy utrodring også, har mange bomkjøp, som en Madonna, bestemor servise med gull mønster osv osv, men velger å vise de mørke sofaene jeg kjøpte i vinter...

Knall fine bilder også fe, flott med farger, og kjempe fint når du har fire like, bare med ulik farge..

Blåbærpai sa...

Du er berre så herleg sprudlende å vitje! Alltid noko nytt du har laga eller vil vise fram! Takk for at du deler!
Ha ein fin haustdag!

tintin sa...

Må bare fortelle at jeg ble så inspirert til å sy julestømper jeg også når jeg så den fine du hadde laget. Takk for inspirasjonen

Related Posts with Thumbnails