fredag, oktober 03, 2008

God helg!

Minifeen elskar å mate endene. Ho seier gakk gakk gakk gakk og ler og hyler.... Det er så moro å sjå henne slik.

Her er ho iført ei Pixiehue eg kjøpte hjå Babsy for to år sidan. Er den ikkje fin? Mønsteret er gratis og finst her og her . Mimouna har ein norsk oversettelse på hua, og den finn du her.


Så då er det berre å finne fram strikkepinnane og ta helg :)

Eg har planlagt ei langweekend med symaskina. Den har stått og støva ned heile veka utan at så mykje som eit sting er sydd, så nå skal det bli andre boller :)

Ha ei fin helg!

11 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Halloen Linda
Ja du må skynde deg å sy slik at du kan ha masse med på skulen. he he
I dag har eg vært å ståle mer silkepapir på ikea. Marit stal sist og nå var det altså min tur til å gjere meg til kjeltring for ein haug med silkepapir. Alt for at folk skal få pakka inn julegavene på skulehuset. he he
Ellers så måtte jeg jo handle stoff da ( kremt...på ikea)
Hvitt nydelig og nesten lin aktig stoff til kun 29. Sånn gjer en symaskin fans veldig glad.

Så i kveld skal eg se tv, sy på 3 bestillinger, sy til skolehuset og ete snop. En herlig fredag altså. Håper din blir like herlig. Mange gode haust klemmer fra Elin:O)

Jorunn sa...

Herlige bilder av en herlig liten fe :) Stilig lue!
Ha en superfin helg, kos deg med syprosjektene dine!

Klem

Hulda sa...

Så koselige bilder av ei lita tulle. :) Søt lue ho har.

BeBe`s blogg sa...

Hei, søt liten Fe i pixielue! Jeg har hatt dilla på disse luene etter at jeg fant oppskrifta på nett. Lett å strikke er de, og godt mottatt blir de av de som har fått ei i gave. God helg til deg og dine!:o)

Huset i skogen sa...

Lua var veldig fin, og hun som bruker den er nok en søt liten tulle hun også;) Mating av ender er populært. Her må vi dessverre dra langt for å finne noen ender, så vi mater heller reven hihi...middagsrester som vi legger ut borte i skogkanten forsvinner raskt.

Du får ha en fin helg!

Hem och Lycka sa...

Såå söt hon är, luvan är jättefin! Mysigt att mata änderna men det påminner mig om när min lillebror var liten. Han åt upp brödet och jagade änderna ;-) kram!

by Siv sa...

Kjempeflott lue, og takk for oppskrift. Tror jeg skal teste ut en slik til minsten...
Ha en superduper helg
*Siv*

Anonym sa...

Fin lue - og all respekt til de mødrene som klarer å holde ungene sine så hvite og fine ;)

Olstad sa...

Det var en flott lue jeg tror jeg skal ta en kikk på oppskriften om den er overkommelig. Jeg ønsker deg og dine en fin helg. Jeg må gjøre ferdig underlag til regnskapet i helgen. Teller på knappene om jeg skal stå opp kl 6 i morgen for å gjøre det ferdig før alle andre står opp.... Blir neppe noe.

Anonym sa...

ohhh, du verden... der var den luen ja .... og så utrolig herlig og se en nyyyydelig liten Fe med den Pixie luen på seg.... det er jo da er det gøy og lage noe vet du... sender mange god helg klemmer over til dere *klem*

Haust sa...

Så skjønn hue! :D

Kos deg med syprosjekta dine!

Related Posts with Thumbnails