onsdag, oktober 01, 2008

Keep calm and carry on

For ganske lenge sidan bestilte eg ein Keep Calm and Carry On plakat frå Etsy (hugsar faktisk ikkje selgjaren lengre). Plakaten er ein reproduksjon av ein plakat som opprinneleg vart trykka opp i 1939 i England. Plakaten vart sendt ut til den britiske befolkning som ei melding om at folket skulle ta det med ro fordi regjeringa, med Kong George VI i spissen, hadde krigstruslane under kontroll.

Nå har eg omsider fått ramma inn plakaten, og syns den passar kjempegodt inn på kjøkkenet. Både utsjånad og budskap glir rett inn i den fe'iske heim ;)
Første gong eg såg plakaten var i bloggen til Yvestown rundt juletider i fjor.

Plakaten er ein storslager i utanlandske heimar, og tar du eit tittelsøk i Flickr (min favoritt-tidsfordriv-surfe-"database") så finn du side opp og side ned med bilder av plakatane. Plakatane er reprodusert i alle mulige fargar, og her ser det eit utvalg bilder og fargar frå Flickr:


Lenke til den over.

Lenke til den over.

Lenke til den over. Rosa er kanskje min favorittutgåve av plakaten, men eg kjørte safe og bestilte den i svart-kvitt.


Magasina har også (sjølvsagt) oppdaga plakaten, og eg har sett den i fleire utanlandske magasin til nå. Men ingen norske, trur eg...

På kveldens surferunde for å finne fleire som har bilder av plakaten dukka bloggen til Alvoradarosada opp. Ho har hatt dette innlegget om Keep calm and carry on. Alvoradarosada har ein kjempefin blogg som det er VEL VERDT å besøke.

Så då minner eg alle som er innom å senke skuldrene og ta det med ro. Ha ein fortsatt fin dag :)


16 kommentarer:

Anita sa...

Steike, den plakaten var knalltøff.Er imponert over kva du har fått til med kjøkenet ditt. Skikklig flott og koslig.
Ha ein fin dag vidare.

BO sa...

Stilig Linda! Du ser trendene du, tøtto! :-)

Anonym sa...

Hei Den Gode Feen!
Elsker bloggen din!
En av norges beste!
Kjempe inspirerende er den også.
Liker spesielt godt kjøkkenet ditt:), og synest det er kjekt med innlegg om lille Feen, då eg har ei lita jente sjølv.
Synest plakaten var kjempekul, men må innrømme at eg ikkje har sett den før (er tydeligvis ikke helt "med" eg, haha!)
Liker slike "statements", og lurer på om du kan tipse meg om kor eg kan kjøpe plakaten?
P.S: keep up the good work :)

Klem fra Marit.

Den gode feen sa...

Hei Marit, og tusen takk for kjempefine ord - vart skikkeleg glad for dei :)

Eg hugsar som sagt ikkje heilt kva kjøpar på Etsy eg bestilte min frå, men eit tjapt søk nå gav meg denne lenken http://www.etsy.com/view_listing.php?ref=sr_list_16&listing_id=15770920

Du finn også fleire produkt her:
http://www.etsy.com/search_results.php?search_query=keep+calm+and+carry+on&search_type=tag_title&order=&min=&max=&page=2

Eg betalte cirka 170 kr for plakaten inkludert frakt (flaks at dollaren er så låg nå). Skal melde frå om eg finn kven eg kjøpte den av i e-mailen min :)

Ha ein fin dag!

lena sa...

Kjempestilig plakat..fint budskap;) Er ikkje alltid så flink å legge igjen beskjedar til deg, men er ofte innom. Kjempekoselig! Så flink du er på jobben då..med foredrag og greie! Men glad eg ikkje er lærar eg og ja..meir enn nok med ein tenåring i hus:)
Fine dag til deg:)
Klem

Emmeline sa...

Jeg husker faktisk dette innlegget hos Alvoradarosada. ( Vannvittig vanskelig bloggnavn forøvrig) Hun trodde at hun var sein og at dette var noe alle hadde sett før...Men det var det jo ikke. Har sett plakaten live i London for noen år siden, men ikke tenkt så mye mer på den--men nå skal du se at det blir en trend..også her hjemme. Det er som Bodil sier over her;
Du ser trendene du tøtto..hahaha!

Kult og inspirerende innlegg var det lell. Jeg er hjemme i dag har liksom hjemmekontor. Skiver kronikk og vasker klær. Det går strålende. Bare vanskelig å ikke surfe litt innimellom også. Jeg får iallefall gjort mye mer her enn jeg gjør på jobben --merkelig nok!! Men så spørs det om jeg hadde vært like effektiv i det lange løp???

Jeg har vært på Berthas Oldemor i går og kjøpt meg nye GreenGate skjermer. De utløste en VOLDSOM diskusjon mellom meg og min mor; av alle ting mener hun at skjermene bør ha hvite lampeføtter, mens jeg har bestemt meg for brune... Trenger litt brytning innimellom syns jeg. Vi får se hva det blir til. Skal ta med meg skjermer og mamma til butikk og så får vi diskutere videre over to lampeføtter. Du får ha en koselig dag og KEEPe it calm.

Unknown sa...

Stilig "plakat" !!

elisabeth sa...

Knalltøff plakat!!! Ja, nå går det et halvt år, så kommer de rundt omkring i de norske hjem og magasiner;) Skulle gjerne hatt en selv:)
Likte den gule også...vely nice!!
Kule bilder av tingene under her, jeg bare digger den kjøkkenmaskinen din!

Sine sa...

Jeg vil også ha en slik plakat!
Flott blogg du har, den er lenket på bloggen min.

Lena sa...

Stili, den ville jeg også hatt... Kanskje...

litenIda sa...

Heisann!!

Alltid hyggelig å titte innom deg!

Tøff plakat! Vet du, den har jeg også! :) Har sett den i en del utenlandske blogger, som deg, og ble forelsket. Så jeg bestilte den på Etsy for en stund siden, og går for tiden spent og venter! :) Den er virkelig kjempefin, og passet godt inn hjemme hos deg!

Må forresten få si at jeg er imponert og glad over ditt engasjement innen realfag. Selv startet jeg å studere til å bli lektor i realfag, og synes det er svært viktig å fokusere på disse fagene. Nå ender jeg nok opp som fysiker til slutt, men brenner fortsatt veldig for faget. Bra det er flere av oss! :)

Sine sa...

Kanskje du kan si noen ord om Etsy... Jeg har aldri vært borti det og har veldig lyst på denne plakaten...

Nå skal jeg lese bloggen din.

ST sa...

hei, akkurat meldt meg inn i dette blogspot greien:) ble faktisk såå inspirert av dinn blogg at jeg måtte prøve:) enormt mye fint du har fått til!! jeg er kjempe imponert

susanne

Kort og Søm sa...

Ja, den plakaten kunne jeg godt ha tenkt meg over kjøkkenbordet :o)

MissLucy sa...

den er herlig! jeg har den på jobben, med matchende kaffekopp - det er der jeg trenger budskapet mest!!

Anonym sa...

Utrolig stilig plakat! Kan jeg spørre vordan du går frem når du bestiller fra etsy?Bestilles det fra privatpersoner?
Prisen var jo slettes ikke uoverkommelig:)

Related Posts with Thumbnails