lørdag, november 01, 2008

Meir jul :)

Nå er det berre ei veke igjen til Jul i skulehuset på Ålgård opnar, så nå er vareproduksjonen satt på høggir her i huset. Herr Fe er overlukkeleg over alle som vil kjøpe JUL-bokstavar av han, og er støtt og stadig i kjellaren og svingar sag og pussemaskin. Eg vil ha med nokre bokstavsett til skulehuset også, så han har mykje å henge fingrane i :)

Eg syr, heklar eller strikkar og skamkosar meg. Døgnet har i grunn for få timar, men eg får lage det eg klarar utan at det går på helsa og humøret laust :)

Ja, eg har blitt påvirka av alle de som har fine gamle skøyter oppe til vinter og juledekorasjon :) Eg var derfor lukkeleg då eg fann desse gamle gutteskøytene til 59 kr på Fretex :) Dei skal få kvile seg litt lengre, men til jul skal dei hengast opp ein stad i huset - eller ute.
Ha ein finfin laurdagskveld!

14 kommentarer:

BO sa...

Knalltøffe skeiser! Stilige til pynt! Hels snikkaren i kjellaren!!! Me snakkast!!!

Anonym sa...

Jeg har hengt mine gamle - og kalde - hvite danseskøytr ute ved inngangsdøra. Ble drittøft, og hvis noen vil stjele de så værsågod...jeg har kjøpt meg nye forede!

inkala

Huset på landet sa...

SÅ flotte bokstaver!! Hvor mye tar dere for de???

h.espe sa...

Heisann!
Så flotte bokstaver far din lager - skulle gjerne hatt "JUL"e bokstavene selv..! Skøytene du har hengt opp til pynt var stilig. Har planer om å hente frem mine gamle kunstløpskøyter og pynte med de, det er jo bare så tøft :o)

Ha en flott lørdagskveld!

Klem:o)

Guttemamma sa...

Kjempefine de bokstavene,mannen min bare lo da jeg spurte om han kunne skjære noen ut til meg...lo igreunn da jeh viste han jeanne d'arc boken med skøytebildet og, jeg synes det er såååå stilig! ....og det pleier å bli som mor vil!!

Ingunn sa...

så fine bilder!Herlige skøyter!!Så spennende med åpning av butikk!Skal virkelig bli artig å følge med bloggen fremover!

God lørdagskveld til deg!

familiens Johnsens hverdag sa...

Selger du de JUL bokstavene? Hva koster de.. jeg vil ha sånne:)

Flott blogg du har:) Gleder meg til jul jeg:)

Den gode feen sa...

Hespe: He he, det er ikkje faren min som har laga dei - det er mannen min, Herr Fe ;)

Bokstavane er til salgs for 320 per sett pluss 30 kr i porto. Dei som vil ha kan sende meg mail - så formidlar eg kontakt med snekkeren :)

Ja, skøyter er super pynt :)

by Siv sa...

Kanonstilige bokstaver!!!
Flink herremann i kjelleren :)
Og skøyter er skikkelig flott pynt
Lykke til med utsalget deres
*Siv*

mali-mo sa...

Så flinke dere er! Og de JULbokstavene er knallfine, så det er nok lurt å produsere en hel haug. Blir det feen shop igjen snart eller drar du alt til skolehuset? God jul...nei, eg mener helg ;)!

Jorunn sa...

Digger de JUL-bokstavene er superfine! Gleder meg til å ta fram elgefamilien jeg kjøpte av deg til jul i fjor Linda :) Jeg har mine hvite danseskøyter i str 31 framme, husker enda da jeg fikk dem ;o)
Ha ei god og produktiv helg!
Klem fra Jorunn

☆Therese sa...

Så fint det er med lengdeløptskøyter!!! Stilig med svart/hvit kontrasten. Og bokstavene er som jeg tidligere har "nevnt" superfine :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Knalltøffe rulleskøyter du har kjøpt!!, ha ha, måtte bare tulle litt !

De er jo så skjønne disse barneskøytene , har heldigvis tatt vare på noen par så jeg slipper å være på utkikk etter akkurat det.

Synes det er så kjekt å lese at bokstavene er etterspurt, de er veeeeldig fine og absolutt på min ønskeliste. Kos deg med pussel av julesaker, har så mange prosjekter på gang at jeg nesten ikke har tid til å sove, men nå skal jeg unne meg noen timers søvn. Deilig lat søndag i vente.
Klem

Villblomsten sa...

Skikkelig flotte skøyter :-)

Related Posts with Thumbnails