søndag, november 02, 2008

STYLING av Alexandra Villefrance

I dag var eg innom biblissen for å låne med meg favoritt-interiørboka mi. Nemleg STYLING av Alexandra Villefrance og Margareth De Lange. Det er ikkje fyrste gong eg låner den, og når eg tenker meg om så skal denne boka her førast opp på mi julegåve-ynskjeliste.
Boka kom ut i 2006, og allereie den gong presenterte Alexandra Tolix-stolane. Ettersom eg har forstått det, er bildene frå boka tekne i utvalgte nordiske heimar. Blant anna er det bilder frå heimen til ho som har te-salongen Tea Time. Ein heim som det tidlegare har vore reportasjar frå i Elle Interiør, eller var det eit anna magasin mon tru.

Det kjøkkenet over, er eit av dei finaste kjøkken eg har sett nokon gong. Kjøkkenet har ein eigen tv- og leike-krok, det har ei stor tavlemalingflate med påskrivne telefonnummer, det har kvit Kitchen Aid maskin, knalltøft blandebatteri og ein røff kombinasjon av kvitt, svart, sink og grønne planter. Diggar det verkeleg! Rokokkostolen er ei herleg brytning til alt det røffe :)


Boka var nok forut si tid då den kom ut i 2006, men det er jo spennande med bøker som er slik. Ein vert aldri lei av slikt :)

Her er det fin harmoni i spreke fargevalg, kombinasjon av gamle broderi og retro stoff. Så herleg, syns eg.
Alle som har lyst på ei annleis interiørbok enn Franske stemninger i hagen eller til jul: løp og kjøp. Eller gjer som meg og før boka opp på ønskelista ;)


Boka har ISBN nr: ISBN-10: 82-05-36215-7.
Ha ein super søndagskveld og ei fin kommande veke :)

23 kommentarer:

♥ Hannah sa...

Ja, denna bok är fin och har vackra foton. Den står även i min bokhylla. Jag rekommenderar den till alla som är intresserade av retro och styling med gamla ting.

Jorunn sa...

Så komisk!! Jeg satt akkurat å bladde i denne boka :) Jeg digger den, og finner masse inspirasjon i den! Ha en fin søndagskveld!
Klem

Perlehvit sa...

Det blir nok en tur på biblioteket på meg i morgen, den boka så jo kjempespennende ut!!

Kjøkkenet høres ut som en drøm!!:D

Takk for tipset!

(liker forresten bloggen din så godt at jeg har linket til den på min blogg, håper det er okay!:)

Hulda sa...

Virkelig ei flott bok det der, ja. Liker så godt JUL-bokstavene dere lager. :)

Dans på roser... sa...

Hei Linda. =)

Den boka er knallfin. Kjøpte den da den kom ut. Og har hatt mange stunder med tekoppen og den boka. Har lenge hatt sansen for Alexandra's styling, både på hjemmebane og bortebane. =)Men jeg har tilgode å ha besøkt butikken hennes. Så skjønne bilderammer på en blogg, som var kjøpt der.
Knallfine!

Ha en fin søndagskveld. Kathrin.

Marianne sa...

Takk for tipset, denne må jeg sjekke ut : )

Haust sa...

Høh, den boka hadde eg faktisk gløymt at eg har! Må visst grave den fram frå inste kråa i nattbordet mitt og ta ein titt i den igjen! Du skal ha takk for at du minte meg på det!

Dei er berre så fine, dei fargeglade putene dine! Trur eg har sagt det før, men det skadar vel ikkje å seie det ein gong til. :)

Ha ei god veke...

Ann Helen sa...

Boka ser veldig, veldig interessant ut!! Men veldig lite feeling av A Villefrance over de bildene her i hvertfall, gøy at hun har så vidt spekter. Kjenner henne best som shabby-Alexandra!

Ønsker meg boka Norske Interiører til jul, jeg. Hehe, hjem til norske kjentfolk, så altså et innbundet Se og Hør;-)

Mjuka sa...

Har också denna fina bok i min ägo! Jättefina bilder!
kram M

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Jepp, digg bok! Synes det er så mye fin juleinspirasjon i disse dager rundt om, danske Bo Bedre var mye flott inspirasjon i..julestemningen i taket her!
Stativet til maskinen kjøpte jeg på Bonus expert eller Elkjøp ,litt dårlig på husken her, men samme butikk som maskinen kom fra.....regner med at alle de store elektrikerkjedene fører stativet. Innmari praktisk synes jeg.
Klem

krinkelkroken sa...

Den boken har jeg også, flott bok som jeg har bladd masse i;)

☆Therese sa...

Ja, den boka kjøpte jeg også da den kom - liker den utrolig godt!
Liker stilen til Alexandra (for ikke snakke om moren hennes, har du sett bilder fra hennes "gods" i Sverige?!). Kos deg med boken og ha en super duper uke :o)

Tove sa...

Ja, det var jaggu et godt julegave tips! Den skal jeg garantert ønske meg , så kjempeflott ut!

Ha en flott ny uke

Emmeline sa...

Tudelu feen;)

Smiler for meg selv....Jeg ser at Alexandra Villefrance faktisk har vært på besøk hos meg nå når jeg ikke er hjemme. ( STOR STAS)
Hun takket for ros over julereportasje i Bonytt, og hadde kommet over risen som jeg gav for lenge siden....---og risen, ja den fikk NETTOPP fordi jeg ikke var så glad i denne boken.
Da tenker jeg spesielt på det barnerommet med alle lekene i hyllen. STAPPFULLT....Men dette kjøkkenet merket jeg meg selvfølgelig ikke med vettu---
og det var jo fint.
Det er nok flere som er forut for sin tid ja....Tror jeg må gi boken en ny sjanse jeg også!!!

Ellers går det fint på kurset. Travelt, men kjekt...
Men nå GLEDER jeg meg til å komme hjem. Til gratis nettverk som faktisk virker, til mann og barn, til egen seng og til gode bloggvenner. I dag har jeg vært veldig LEI.... Men heldigvis er det ikke mange dagene igjen nå, så jeg må bare holde UUUUUT! Kos deg masse;) Superduper klem fra meg:)

Den gode feen sa...

Åh, Emmeline så kjekt å høyre frå deg :) Stå på - ikkje lenge igjen nå :) Hald motet oppe, og tenk positivt!!! Du er råflink!

Saknar deg veldig i bloggverda, så det skal bli godt å få deg "heim".

Stor stas med kommentar frå sjølvaste Alexandra gitt. Ante ikkje at ho vandra i blogglandia. Trur jammen eg må søke etter innlegget ditt, for nå vart eg nysgjerrig!

Stor klem frå Linda

Sine sa...

Jeg har visst også denne en eller annen plass. Nå må den letes fram igjen. Takk for tipset!

Therese sa...

Jeg kjøpte den også da den kom ut, og siden da har den vært bibelen min. Jeg har kjøpt flere interiørbøker i samme sjanger etter denne, men ingen slår stylingen og fargekombinasjonene. Love it :)

Katarina sa...

Ai,disse bildene vil jeg ikke se for jeg har bestilt den selv for en stund siden hos min bokklubb...Men den er sikkert bra..kniiis...Gleder meg i allefall til den kommer.:-):-)

Anonym sa...

Du har god smak, og god innflytelse på meg, tjihi!

Den boken "Styling" er herved bestillt!

Ha en strålende og god uke!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Du MÅ løpe inn til Älsker søtt og se bilder fra verdens herligste strikkebok...VIL HA NÅ!!! Fikk strikke abstinenser dø lux... Muffinlue.. så skjøøøn!!
Klem

Anonym sa...

Takk for tipset! Blir forresten så glad kvar gong den puta di er med på bilete :-D

Mina sa...

Elsker denne boka!:) Den har hedersplass i bokhylla!

Herlige bilder og flott styling!

Veldig koselig blogg du har forresten:)

Ha en fin uke!

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu So where it to find?, meridia side effects cercarelli catered lorazepam side effects disregarded pinkham cephalexin side effects searches alprazolam phonenumbers amlodipine riddle

Related Posts with Thumbnails