mandag, desember 08, 2008

Andre mandag i desember


Det nærmer seg jul med stormskritt. Eg veit ikkje kva det er med meg i år, men eg manglar både julestemning og ordentleg juleinspirajon. Trur det er travle dagar på jobb som er årsaken, og at me nå er midt inni haustens andre runde med omgangssjuke, er jo ikkje akkurat motiverandes for noko som helst.
Eg saknar å ha fri til å dille og dalle, og ikkje minst kunne eg tenke meg å spasere inni byen på julehandel. Ein vert jammen bortskjemt når ein har permisjon. Kanskje eg får tid til helga. Satsar på det.


Litt netthandel har eg då klart å ordne i ørska. Det meste er julegåver, så eg kan naturlegvis ikkje vise fram fangsten. Men litt er kjøpt inn til feens heim også. Ei herleg korg til oppbevaring av tepper er kjøpt hos Hageliv, og knallfine boksar frå House Doctor er kjøpt hos Mollys Heaven.
Ha ei fortreffeleg fin veke!


6 kommentarer:

Dans på roser... sa...

Hei.
Så trasig med mye sykdom. Alt blir tungt når en ikke er i form.
En annen ting, er at full jobb ER mye når ungene er små. All respekt for deg, dette må du jo kjenne på selv.
Men det kan kanskje være godt for deg å høre det fra andre, kanskje flere, så du vet at du ikke er alene om å slite med å rekke over alt, ja til og med ha både overskudd og inspirasjon.

Jeg er 3 barnsmor, og har vært i full jobb. Det gikk en stund, men så gikk det ikke så bra i lengden. Det er lurt å lytte til kroppen. Den varsler ifra med diverse runder med småplager.... Lurt å stoppe opp og overveie hva som er viktig og mindre viktig.

Og så er det jo ikke så farlig om man ikke rekker "ALT". Kanskje man rekker litt av det man har aller mest lyst til? Og så er det greit med litt kjøpings også, ikke bare hjemmeproduserte kaker, gaver og pynt... Det stod noe fint om akkurat det i en leder i et av interiørbladene jeg har kjøpt den siste tida. Tror kanskje det var rom 123.

God bedring i fe-heimen! =)
Klem, Kathrin.

BO sa...

Kjempefine bilder! Korga var knallfin! Boksane og! Eg og er ikkje heilt i pyntemodus. Trur eg må bjynna ein plass med vaskebøtte og pynt, så kjeme da seg vel! Men du har nå bakt pepperkakehus osv. Da harkje eg! Eg lagar julekort til andre... :-)

silje-sin sa...

Hei kjære Linda:)

Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Jeg har både julestemning og inspirasjon til å pynte da, men jeg har jo ikke TID! Jeg er i full jobb som lærervikar om dagen, og jeg synes det er skikkelig trist å være så mye vekk hjemmefra. Jeg vil være hjemme med barna mine, og pynte og bake! Må nok bare innse at det blir en del jeg ikke rekker i år. Hedligvis skal jeg bare jobbe 60% etter jul, da får jeg mer tid med mine søte små. Penger får være penger, småbarnstida går jo så fort!

Håper du finner både julestemning og julelyst, for denne tiden er jo så flott. Men vi setter nok litt høye krav til oss selv også.. Nå må jeg rydde litt videre, skal feire augusta igjen denne uka:)

God bedring til dere alle:)

klem fra silje.

Ingrid sa...

Hei! Julestemningen har ikke vært direkte påtrengende hos meg heller ennå... Må vel snart begynne å oppsøke den litt mer aktivt.. hehe... Litt marsipan og en jule-CD kan jo gjøre susen...
Ha en fin kveld!

mali-mo sa...

Stakkars! Er dere igang med omgangssjuke igjen...urk. Tror ikke jeg har or for å beskrive hvor fæl jeg synes akkurat den sykdommen er. Urk. Håper det går fort over!!!

Her har jeg gjort et tappert forsøk på å pynte opp i det gule allrommet. Julerose, svibler, glasskuler, konfekt og julestrømpe er på plass....og det hjalp litt. Om ikke annet så ble det reint og ryddig her etter helgens bursdagsfeiring;) God bedring!!!

Lappesola sa...

Ønsker dere en snarlig bedring. Og masse julestemning snaer.
Den korga di var kjempelekker.

Klem fra Sol

Related Posts with Thumbnails