tirsdag, desember 02, 2008

2. desember

Eg ser at det er julestemning i dei fleste bloggeheimar for tida. Her har det ikkje skjedd mykje nytt etter helga.

Eg fekk plutseleg for meg å dekorere med lilla adventspynt, og bestemte meg for å bruke mandagens lunsjpause på å gå på Hilmers Hus' opphørssalg. Der hadde eg nemleg passert eit lilla vatteppe frå House Doctor hin dagen. Hilmers Hus må imidlertid ha hatt tidenes kortaste opphørssalg, for der var allerede butikken stengt og lokalet var berre fullt av esker og papir. BUHU!

I rein desperasjon (hadde tydeligvis penger som brann i lomma) havna eg på Living. Men neida, der fann eg ingen lilla pynt eg ville ha. Det einaste som vart med meg tilbake til jobben var to bukettar kvite ranunklar frå blomsterbutikken. Nydeleg fine, men ikkje var dei lilla, og ikkje varer dei heile advent...
Vel, eg har ikkje gitt opp jakta etter ny adventspynt, men inntil vidare kosar eg meg med desse fine bileta frå nederlandske Jurianne Matter. Besøk gjerne nettbutikken hennar for fleire fine bilete.
Alle foto: Jurianne Matter

Ha ein fin tirsdagskveld. Her vert det avslapning på sofaen med nytt hekletøy og bonderomantikk :) Tudeluu.

5 kommentarer:

rod i hob sa...

Fornøyd med resultatet etter valgå i "Jakten på kjærligheten" Eg hadde så lyst at Tore sku væra me Guro vidare.....

mali-mo sa...

Masse stilig både her og undeer. Likte denne Kitty'en! Er på en kjapp liten bloggerude imellom forelskede bønder og forvirrede leger ;) Tirsdag er TV-kvelden her i huset nemlig ;)

Har ennå ingen adventslys, så måtte innom og få bekreftet at det fremdeles er like tomt hos deg også. Hihi. Delt skjebne er felles trøst vet du ;)Ha en fin kveld!

Monicas sa...

Bonderomantikk her også....:) Spent på hva som er på heklekroken din...

Drømmen om en eplehage sa...

Isj, så ergelig da!
Og har man bestemt seg for å svi av noen grunker er det fryktelig vanskelig å slå seg til ro med at butikken er stengt, closed, finito! hihi!

Ha ei fin og lilla uke!
Klem

Anonym sa...

Takk for tipset om kort og klistermerker!
Eg har også bestilt julekort frå BO Design og gledar meg til å sjå kva ho tryllar fram:0)
Ho er fantastisk flink! Og så er det jo veldig kjekt å sleppe å lage dei sjølv...

Related Posts with Thumbnails