tirsdag, desember 30, 2008

Herlege romjulstid

Hei hei alle saman, eg håpar de nyt romjulstida like mykje som meg. Me har vore bortreist ei vekes tid, og har hatt fine dagar saman med familien og venner. Kjempekjekt :)

Nå er me vel tilbake i hus og heim, og gledar oss til å feire nyttår her. Som de kan sjå, har me eit lite skjønt juletre i år. Må sei eg var overraska over juletreutvalet i denne byen. Nesten berre edelgran, og dei fleste nydeleg fine. Eg er liksom van med at treet ikkje alltid er så fint, men ein må ta det ein får tak i.

Eg kjøpte ny juletrefot i år for ørtande gong, men heller ikkje denne holdt treet beint oppreist, så då var det fram med vedkorga igjen. Vedkorga er trukken innvendig med dobbelt lag svarte søppelsekker, for denne juletrefoten var så elendig at den lak i tillegg. Snakk om dårleg kjøp...Alle som surfar i blogglandia er nok drittlei juletreprat og juletrepynt, men her er ikkje jula overstått enno. Tippar treet forsvinn ut saman med resten av pynten like etter morgondagen er overstått.

Eg puslar med litt handarbeid innimellom slaga. Desse huene vart ferdige før jul, men ikkje bloggifisert før nå. Huene gav eg til Prinsesse Elin og Marit som takk for at eg fekk vere utstillar på Jul i Skulehuset. Dei fortener så mykje meir begge to, men det vart med desse huene denne gong.

Nå ser eg fram til fleire fridagar, og tid til å knipse bilder av nokre av dei fiiine julegavene me har fått her i huset.
Ha ei fortsatt god jul, og ein fin dag i morgon!!!

7 kommentarer:

Ann Helen sa...

Heihei! Så koselig med juletreet i korga. Vi har verdens styggeste grønne plastjuletrefot, iiik, og ikke rakk jeg å skjule den i år heller. Men jul har det blitt allikevel, med deilige late dager:)
Ønsker alt godt for det nye året til en av mine favorittbloggere:):)

Gamlå sa...

Heisann

Vil med dette innlegg ønske deg og dine ett riktig godt nyttår og takk for det gamle.

Er glad for at du trives i byen Stavanger, JA vi er kresene på juletre.

klem fra gamlå

Blå-hvit samlemani sa...

Ønsker å takke deg for året som har gått. Syns din blogg er så koselig, og den er en av dem jeg må innom for å se om det er oppdateringer!

Ha en riktig fin nyttårshelg!

Ann-Cathrin sa...

Så fint det var med juletre i kurven! Luene så helt nydelige ut:) Godt nyttår til deg og dine!

mali-mo sa...

Hehe, jeg surret et gammelt putetrekk rundt den stygge juletrefoten vår ;)

Kjekt at du er tilbake fra juleferie ;) Ønsker deg et godt nytt år litt på forhånd!

Sol sa...

Artig juletrefot det der...... ;-} Hmm, skjønner ikke at juletreføtter..(heter det det?)...skal være av så dårlig kvalitet! Jeg ønsker deg og dine alt godt for det nye året. Klemmer fra meg.

My home is my Castle sa...

Er bare innom en liten tur for å ønske deg et riktig Godt Nytt År :)

Klem,Kari

Related Posts with Thumbnails