onsdag, desember 10, 2008

Ymse nytt

Det vert litt blanda drops her i kveld. Litt splitter nytt. Litt gammalt, men likevel nytt for meg. Og litt synytt :) På bildet over ser de varer eg bestilte hjå "From Japan with love" for eit par veker sidan. Det er eit dødsherleg stoff med soppar og jordbær på. Det er faktisk bittelitt glitter på dei fleste soppane, men trur ikkje det viser på bildet. Filtklistermerker med babuskadukker, soppar og blomstrar og eit nydeleg linband med epler (?) bestilte eg også..
-
Er veldig fornøgd med handelen, så eg skal jammen bestille meir derifrå om ikkje lenge :) Må snope litt til meg sjølv til jul, veit de ;) Som de sikkert har fått med dåko, så er eg dann og vann på Qxl og sonderer terrenget for ting eg likar. I det siste har det gått mest i gamle julekuler, flugesopplysestakar og gamle glansbilder. På bildet ser de eit par av dei finaste glitterglansa eg har fått tak i. Dei er så gamle at baksida er lysebrun, og jo eldre jo betre for meg. Satsar på at minifeen også vert glad i glansbilder når ho blir større :)

Eg trur til stadighet at eg brukar opp siste rest av toile-stoffa mine. Men ofte dukkar det likevel opp bitar av ein stoffrest skjult innimellom andre stoff. Då denne blåe resten dukka opp i helga, vart den brått omforma til eit strikkepinneetui og ei nålepute.
-
Takk for alle god bedring ynskjer de har sendt i denne retning. Eg trur det har virka, for i morgon er me klar for både barnehage og jobb igjen *bank i bordet*. Nå skal eg snuse litt på dei nye japanske varene for å finne ut kva det skal bli til :) Ha ein fin kveld!

9 kommentarer:

Miss.T sa...

Søtt stoff du har handlet deg.. blir nok noen søte minifeeplagg : )
de små gnomehusene i forrige innlegg var superfine..for en koselig stemning inni den ramma : ) godt dere er på bedringens vei alle mann !!

Ida sa...

Utrolig herlig stoff! Hva har du tenkt å bruke det til ?? Og var det dyrt ?

Så sykdommen har herjet hos dere også ? Godt å bli ferdig med FØR jul i det minste! (jeg mener - når man først må igjennom det ...!)

Fortsatt god bedring!

Klemmer

Emmeline sa...

Halloen Du gode fe;)

Så vittig å se juleforberedelsene hos deg...Her går det i sommerlige stoffbiter og gnomehus ser jeg*ler!

Syns absolutt at du burde vurdere å feire jul i Asia, du får jo så mange gøye impulser derfra. Det burde vel vært et minstekrav å få komme seg en tur til Japan da vel?

Uansett gøy å se typiske gøye Fe-ting og skal bli enda gøyere å se hva du skal bruke de til? Vi fikk oss lamineringsmaskin på jobben i går. Jeg sto der som den reneste lamineringsdronningen ( har jo vært i bransjen tidligere) mens resten av gjengen stilte seg et stykke unna for lamineringsdemonstrasjon. Tydelig engstelig for at lamineringsmaskinen ( les: lamineringshelvetesmaskinen) skulle eksplodere. Det gjorde den selvfølgelig ikke. Iallefall lurte damene på hva vi kunne bruke den til? Og det er jo et godt spørsmål selvfølgelig. Jeg måtte jo si at foruten å lage skilt som man klistrer på dører der det fortrinnsvis står at DENNE BYGNINGEN ER STENGT ETTER LOVENS PARAGRAF DITT OG DATT kunne vi jo bruke maskinen til å laminere glansbilder....
Så sagt så gjort. En av kollegaene gikk sporenstreks på bokhandleren og kjøpte glansbilder. Som vi laminerte. Som nå henger i en gren på lunsjrommet og har blitt alternativ julepynt.... Alle syns det var VELDIG spesielt og mente at laminerte glansbiler ikke akkurat er det mest sjarmerende de har sett. PUFF OG PAFF.. De holder seg MYE lenger, så jeg syns det er et godt tips. Se foreksempel på Gunnhild i Something blue. Hun har jo tatt glanslaminering til et nytt nivå....

Vel vel- Dette var dagens LANGE avsporing!!! Men iallefall. Artig innlegg som alltid. OG før jeg glemmer det: DU ER DRONNINGEN AV STRIKKEPINNEETUI OG NÅLEPUTER:) Veldig fine...Kult med toilestoffrestene:)

Lykkelita sa...

Så fint stoff du har fått tak i ,det blir nok noe fint ut av det:)
Og dine sydde saker er nydelig!
Morsomt innlegg.

Grip dagen sa...

Du klarer nok å trylle frem noe fint av det nye stoffet ditt.
Kjekt å se et stoff som ikke alle andre bruker... Det går mye i Tildastoffer på mange av bloggene.

Takk for hjelpen i Skulehuset da jeg var i Dubai. Håper ikke du fikk frostskader...
Museproblemet håper jeg nå er fikset. Håper på mange gjester og lite mus til helga.

Ha det fint!
Marit

Minmill sa...

Så du skrev om julekuler med snø inni lenger nede. Jeg trakk litt på smilebåndet da. Husker selv jeg synes de var magiske som liten jente. I år kjøpte jeg sånne til døtrene mine og de ble helt fra seg av lykke. Minstejenta klarte å velte den på skifer gulvet, slik at den gikk i tusen knas. Hun gråt så veldig at jeg bestemte meg for å kjøpe en helt ny til henne. Hun ble så glad..... Men vet du hva som skjedde en halv time etterpå? Joda, rett i gulvet den også. Buhu. Ble ingen ny igjen. Men nå tror jeg hun har glemt det.

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)
Jeg samlet også på glansbilder da jeg var liten (det gjorde vi vel alle...). Kjenner igjen det helt til venstre og så den rosa engelen da selvsagt. Husker jeg fikk en del gamle glansbilder av en nabo, så det kan godt være at det til venstre er ganske gammelt.

Koselig hobby er det iallefall! :-)

Knitgirl sa...

Så fine glansbilder! Jeg har en hel bok full men desverre klistret jeg de inn i glansbildebok med lim da jeg var barn, så det blir mest å bla i boka å se på de...Ha en fin adventshelg!

Unknown sa...

Så mye fint! Spesielt glansbildene...har du sett innlegget om glansbilder hos portofritt.blogspot.com

*Jeanette Ü*

Related Posts with Thumbnails