mandag, januar 05, 2009

Lappeteppe inn i varmen

Dette teppet har blitt nedprioritert dei siste månadane... Når ein ville bruke all tilgjengeleg hobbytid på å sy til Jul i Skulehuset, så vart det verken tid eller overskudd til å halde på med det. Dessutan var eg aldri så lite lei av det, og syns det var kjekt med ein heklepause.

Nå derimot, nå skamkosar eg meg med å hekle på det, og er spent på kor lenge den gleda varer før eg vert lei... Det passar jo godt inn i fargane i stova, så det hadde vore kjekt å blitt ferdig om ikkje alt for lenge :) Det deprimerande er at eg bør ha minst dobbelt så mange sekskantar som nå før det byrjar likne på eit slags teppe, men slike tankar tenkjer me ikkje :)
b
Ha ein fin dag!!

31 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

så fint, og så fine farger...

Randi sa...

Ja dette syns jeg du bør gjøre ferdig.
Jeg holder på med ett i brunnyanser, men kom til 30 firkanter og da ble jeg lei. Nå vil jeg heller ha noe i lyse sommer farger så det spørs om jeg begynner med ett nytt...hihi

Du har så nydelige barn. For noen øyner på den minste feen. Hun kommer nok til og smelte mange gutte hjerter etter hvert.;-)

Klem

Lappesola sa...

Lekre farger.
Og fantastiske bilder av ungene.
Klem fra Sol

Dans på roser... sa...

Det er nydelig!
Så fint det ble å blande sarte og fresche farger sammen. =)

Fin dag, ønskes fra meg til deg =)

h.espe sa...

Hei på deg og GODT NYTT ÅR!!

Kjempefint hekleteppe du lager. Forstår veldig godt at du ble litt lei, og tok en pause - er nemllig i akkurat samme situasjon selv. Jeg har hatt pause i heklingen fra i sommer frem til nå i jula, men nå er jeg i gang igjen, og er vel ca halvveis... :o)

Superfin uke til deg!

Klem

BO sa...

Så flinke du er! Du får da jammen gjort!!!
Stovo vart knallfin og. Me må og mala. Har kun malt ein vegg og tak. Lite fint med gulna sotvegger mot kvit vegg...
Snakkast!

Anonym sa...

Teppet kommer til å bli nydelig. Nå fikk jeg jammen lyst til å hekle noen Babettelapper i håp om å komme litt nærmere slutten på mitt teppe. Det neste blir muligens et sekskantteppe - ja, for et nytt et blir det helt sikkert.

Nydelige julekort!

BO sa...

P.S: Stilig sykkel! :-)

Hjerterom sa...

ÅÅÅ så fint!!
Lekre farger:)
Men forstår at du blir lei,det er et stort prosjekt..

Siw

Brocante sa...

Veldig koselig teppe. Jeg så et slikt teppe på en engelsk blogg også og fikk lyst til å prøve. Tviler på om jeg holder ut til teppet er ferdig.... Er det vanskelig? Var det slik at du hekler sammen lappene i stedet for å sy dem sammen?

Rikke - fargesirkelen sa...

Så fint det var! =) Hekler du lappene sammen eller monterer du underveis?

vårt lille hjem sa...

Knallfine fargar på heklateppet ditt! Laga eit "vanlig" med firkantar i fjor og vart veldig lei, men ferdig vart det då til slutt. Tenk kor fint det blir til våren, kom i skikkeleg vårstemning av fargane:)

Anonym sa...

Teppet er nydelig, men jeg kjenner meg godt igjen når det gjelder å bli lei.

PillePalle sa...

Kjempeflott! Så utrolig fin det ble!

Hilsen fra Pillepalle

Monicas sa...

ja, æ e enig med de andre over mæ,.,.nydelige farga, så dette må du gjør ferdig....arti med runde og ikke de vanlige firkanta Go girl...:)

Vibeke sa...

Ååååååå, så herlige farger :o)

Vibeke

Noralill sa...

Eit kjempeflott teppe! Heile kunsten med slike flotte tepper er samansetting av fargar...noko du er veldig flink til ser eg!

Eghar eit hekleprosjekt på vent,eg òg...må nett sy ferdig noko anna fyrst...

Haei fin veke!

Cathrine Aksnes sa...

skikkelig herlig teppe... flink du er

nemi sa...

Flotte farger som en ikke går fort lei av.Forstår godt at du vil holde på med noe annet innimellom, men det blir jo et teppe du kan ha glede av i årevis, så om det tar litt tid gjør det vel ikke så mye.

anneskreative sa...

Så lekkert det blir.
Likte fargevelget ditt kjempegodt,,,,fine sammensetninger.
Kos deg videre med prosjektet
Anne

Mia sa...

Du Linda, dette var da bare lekkert! Herlige farger, og morsomt med heklede sekskanter. Jeg er jo svak for sekskanter, men da i stoff/patchworksammenheng. Men du verden så artig det var med heklede sådane også. Gleder meg til å se herligheten ferdig, så det er bare å stå på!

frua i tua - Langtangen sa...

For et nydlig teppe... kommende teppe.
Har så lyst til å lære å hekle etterhvert!
fin blogg du har, følger jevnlig med på den!
Godt nytt år:)

Ragna sa...

Så flotte farger det ble! Jeg har også lyst til å hekle meg et teppe - vurderer både bestemorruter og bølgeteppe og slike sekskanter. Foreløpig holder jeg en liten knapp på sekskantene da... Vet du hvor jeg kan finne mønster på dem?

Tove sa...

Får håper du holder ut, for dette ser ut til å bli et fantastisk fint teppe:)

Camilla sa...

Nydelig teppe du lager. Har du mønster på lappen? har laget en del hekletepper med firkanter men aldri med 6-kanter. Fint vinterprosjekt, for her i nabolaget popper det ut babyer på alle kanter, så jeg må nok i gang med å produsere babytepper snarlig. :D Vakre unger du har, ja! og for et flott julekort.

Blå-hvit samlemani sa...

Du er så flink! Det var drittlekkert(!!) Jeg kan ikke hekle, men jeg tror ikke jeg hadde hatt tålmodighet til et sånt prosjekt...

Så nydelig det ble etter at du hadde malt. Jeg ble så inspirert/ missunnelig at jeg nå har vendt nesen mot kjøkkenet og det jeg MÅ gjøre der....( stakkars mannen, er ikke ferdig med loftstua enda...jeg sier at det er mitt prosjekt, men han vet han må hjelpe til...)

Ønsker deg en fin uke..( jammen er det kaldt ute!)

hilsen Kristin

Karen sa...

Nydelig teppe! No fekk eg lyst til å sette igang med handarbeid igjen! Har hatt ei pause no når det har vore jul..

Sol sa...

Jeg sier meg enig med alle sammen...Et utrolig lekkert lappeteppe. Måtte du bare få nok inspirasjon til å gjøre det ferdig .............. ;-}!!!!!!!!

Guro sa...

Jammen har du svingt deg nå etter jul. WOW sier jeg bare! Dette lappeteppet husker jeg at du var igang med. Det blir kjempefint!
Forresten, de julekorten var superfine *dån*

Nooria sa...

Vel, du kan trøste deg med at det blir et nydelig teppe! Jeg liker fargekombinasjonen du har valgt veldig godt.

Miriam sa...

Hei!
Det teppet blir utrolig flott,nydelige fargetoner.
Ligger en award til deg i bloggen min.
Ha en fin helg videre

Related Posts with Thumbnails