søndag, januar 04, 2009

Fjorårets julekort frå Familien Fe

Heldigvis fekk eg eit julekort i retur hin dagen (ukjent adressat), slik at eg kan vise dåko julekorta me sendte ut i desember. Rubbel og bit vart nemleg sendt av gårde før eg rakk plukke fram kameraet.
Det kjem heilt sikkert ikkje som ei bombe at det er Bodil (Bo Design og foto) som har laga dei, og at det også er ho som har tatt bileta.

Me vart strålandes fornøyde, og anbefalar alle som vil ha kjekke bilder av ungane, og fine julekort å sende ut å bestille hos Bodil :)

Sånn ellers må eg takke kjempemasse for alle kommentarane på forrige innlegg. Nå er eg mykje klokare når det gjeld opphavet til desse små kinesiske dukkene, og eg skal halde augene opne etter kinabutikkar når eg er ute på farten :)
.
Somme lurer på kvifor eg verkar så energisk om dagen. Det er sjølvsagt den enkle grunn at eg har hatt fri i to veker, og kan vere heime og stulle i dagslys. Til vanleg er eg ikkje heime mellom kl 0700 og 1630, og det begrensar seg sjølv kor mange gode bilder ein får tatt i skumringa og kor mykje anna ein får gjort enn vanleg husarbeide, leksehjelp, dill og dall. Så eg er ikkje meir energisk enn vanleg, har berre hatt betre tid.
.
Siste fridag er nå overstått, men eg har vore "smart" tatt opp ein del bilete slik at det skal komme innlegg utover i veka likevel :)
.
Ha ein fortreffeleg fin søndagskveld og ei flott veke!

.
PS! Gløymte jo heilt å legge til at skribleriet over namna våre er det minifeen som står for. Ho teiknar på alt ho finn, og i dag var det kortet som fekk litt dekor :)

18 kommentarer:

Perlehvit sa...

wow! knallfint kort!!

Det nest nederste bildet var jo bare kjempebra da!

Ingrid sa...

Nydelig! Det er to søte småtroll du har! Og kjempefine kort du har fått lagd! :)

Fire Hjerter sa...

For et utrolig flott julekort. Og noen herlige bilder. All ære til Bo. Skulle gjerne bestilt henne til fotogtafering om vi hadde bodd litt nærmere.
Ha en flott uke.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Helt nyyyydelige kort!! Jeg skjønner Bodil er stedet for julekort :))

Anonym sa...

Hei,

for noen flotte kort!!! Det er første gang jeg besøker siden din. Jeg linker opp siden din fra bloggen min (hvis det er greit) så følger jeg med videre. :)

Ha en super uke.

Hilsen Cecilia

Hulda sa...

Så nydelige unger du har! Kortene var virkelig flotte også.

Nooria sa...

Så fikk jeg meg en koselig liten visitt på bloggen din i dag også :-). Julekortet deres var aldeles nydelig! Jeg følger forresten med på bloggen til Bodil Bo også.

Tove sa...

Kjempefine julekort! Og for et bilde av jenta di, verdens største og blåeste øyne, nydelig:)

Høvebakken sa...

Veldig flotte kort!

Cathrines blogg sa...

Aldeles nydelige kort med bilde av aldeles nydelige ungar!!

mette sa...

fantastisk fine julekort, også så fine bilder du tar! :)

Ann-Cathrin sa...

Så utrolig fine julekort! Skjønner godt du var veldig fornøyd med de:)

Hønehuset sa...

Nyydelig kort av barna dine.

Haust sa...

Så nyyyydeleg!!! *smelt*

Ha ei god veke! :)

Lykkelita sa...

Julekortene deres var virkelig flotte. Og for noen herlige unger:) la også merke til dukkevogna du hadde kjøpt - et funn!! Det må jo ha vært utrolig gøy å lete frem dukkeklærne du selv lekte med til jenta di:)
Ha ei fin uke:)

Smilla sa...

Nydelig julekort, med vakre motiver :) Ikke overrasket over at det er Bodil som har knipset bildere - de er helt utrolig flotte!

Lykke sa...

For en nydelig julekort av noen nyydelige barn!!

Denne bloggen fantjeg så inspirerende at jeg gjerne vil linke hit fra min blogg, om du ikke har noe i mot det?

Anonym sa...

Ja, sennilega svo pad er

Related Posts with Thumbnails